"Nedělní lakování" - efektové laky od kosmetiky MOJE

Ahojky :)

V dnešním článku vám ukážu rovnou čtyři efektové laky od kosmetiky MOJE, které slibují 3D efekt. A protože efektové laky mám poslední dobou hodně ráda, byla jsem na ně sama hodně zvědavá :)) Tak se na ně pojďte podívat :)






Balení nemám co vytknout, hranatá lahvička s černým víčkem, kde je vyobrazen daný efekt, se mi opravdu líbí :)  

Všechny odstíny mají čirý základ a obsahují různě veliké třpytky. Ty nejmenší třpytečky jsou malinké kulaté tečky, za to ty větší jsou šestiúhelníky. Lakovat šly dobře a stačila pouze jedna vrstva, protože se glitrů chytí docela dost, rovnoměrně a nestahovaly se z nehtů. Není třeba vrstvit a to u glitrových laků oceňuji, protože nemám ráda, když musím glitry zdlouhavě lovit :)

Štětečky byly taky v pořádku, akorát u jedné varianty byl nějak divně zastřižen a pár štětinek z něj čouhalo. U glitrových laků mi to ale až tolik nevadí, protože musíte nalakovat bezchybně spíše tu základní barevnou vrstvu.

U glitrových laků jsem pak hodně zvědavá na odlakovávání, protože to z celé manikúry zabere nejvíce času a někdy jde i o nervy. Naštěstí to nebylo zase tak hrozné, sice to šlo pomalu, ale ani jsem nemusela používat alobalovou metodu. 

A co se týče kombinace odstínů, tak to už záleží čistě na vás. Já jsem je lakovala podle nálady, a jak zrovna byla potřeba. Občas se mi stane, že když lakuji pozdě večer, ráno se probudím s otlačeným lakem a nejrychlejší způsob záchrany je použití právě efektových laků. Také se mi líbí nalakovat odstín na stejný barevný základ, protože to pak barvu zdůrazní a manikúru oživí. Samozřejmě lze také nalakovat na světlý nebo tmavý podklad, pak efekt taky hezky vynikne. Fantazii se meze nekladou :)

Laky mohu doporučit, protože jsem s nimi neměla žádný problém. Možná jenom to odlakovávání, ale to je pochopitelné. Už několikrát mě tyto efektové laky zachránily před odlakováváním. A pokud si nevíte rady, jak nehty jednoduše a rychle ozdobit, jsou skvělým řešením.

Bohužel, ať hledám, jak hledám, tak už laky v nabídce eshopu kosmetiky MOJE nemůžu najít. Nevím tedy, jestli se tyto laky s 3D efektem přestaly prodávat. Možná na ně ale narazíte v nějaké drogerii.  Já jsem na vyzkoušení dostala všechny 4 odstíny z kolekce - růžový, žlutý, oranžový a modrý. Cena byla kolem 49 Kč a laky mají 12 ml.












14 komentářů:

  1. Kombinace černého laku a třpytek je opravdu povedená! Vypadají nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jejich laky se mi moc libi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký večer, musím říct, že laky vypadají skvěle. Mám moc ráda barvy, takže laků není nikdy dost. Koukala jsem třeba na tento: http://eshop.marionnaud.cz/marionnaud-lak-na-nehty-30-bleu-fascinant.html?listtype=searchfulltext&searchparamfull=lak. Co na něj říkáte? V kombinaci s nějakým lakem z článku. Myslím si, že by byl super! A když už je tu řeč o lacích, ráda bych se s vámi podělila ještě o tento článek: prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-krasa/303279/konec-loupajicich-se-laku-na-nehty-vyzkousejte-novinky-s-nimiz-prisli-vyrobci.html. Třeba se vám zalíbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje lakování je vždycky nádherné :) Máš prostě super nehty a s laky to umíš ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíce se mi líbí s bílým podkladem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta první červená varianta je krásná a i ta černá! Paráda! :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíce se mi to líbí na těch černých nehtech :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera. Tyto efektové laky jsou super. Nejvíce se mi líbí ty na bílém podkladu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Tak na tom černým laku nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ten modrý a musím povrdit, že je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)