"Nedělní lakování" - překvapení a zklamání z novinek Essence

Ahojky :)

Pokud mě sledujete na Facebooku, tak vám asi neuniklo, že jsem dostala plnou taštičku podzimních novinek od Essence. Dekorativku už pilně zkouším, něco už otestováno mám, ale u paletek stínů musím ještě pečlivě vyzkoušet všechny odstíny, jejich výdrž apod. Ale co jsem musela vyzkoušet hned, byly laky :))

Na dva z nich se podíváme v dnešním článku, jeden byl obrovským překvapením a ten druhý bohužel zklamáním.



Laků mi dorazilo hned šest. Jedna péče, jeden efektový top coat a pak klasické laky.



Jako první mi padl do oka ten nejtmavší. Je z kolekce I love trends The Darks v odstínu 18 happy new green. Kdybych si přečetla popis na laku, že je matný, asi bych nebyla až tak překvapená. Ale nějak jsem si popisu nevšimla a až při lakování jsem zjistila, že vytváří matný efekt. Odstín je skvěle hodí na příchod podzimu, protože je to hodně tmavá zelená, spíše až do šeda a z dálky lak vypadá jako černý. Obsahuje krásný smaragdový shimmer, který ale více vynikne nalakováním top coatu. Mně se mnohem více líbí lak lesklejší, protože nepůsobí tak tmavě, tvrdě a ten shimmer mu dodává takové podzimní kouzlo. Lakovala jsem ve dvou vrstvách a lak bych zaschlý celkem rychle. Konzistence byla dobrá, štěteček je širší a rovně zastřižený, takže lakování šlo bez problému. Asi největší problém u laků Essence je výdrž. Ať dělám, co dělám, tak mi prostě špatně drží. A s tím já u většiny jiných laků problém nemám, ale Essence mě vždy trošku trápí. A bohužel ani tentokrát tomu nebylo jinak. Jak jsem už psala, tak lesklejší efekt se mi líbil více než matný, takže jsem nehty zafixovala top coatem. Čtyři dny lak držel jak přibitý, následující den se začal loupat a to fakt hodně. Za ten krásný odstín mu to odpouštím :)) Pokud hledáte nějaký nový láček na podzim, který umí být matný, ale i krásně lesklý, určitě na tento v drogerii koukněte :) 


A jak mě na první pohled upoutal předcházející odstín, u dalšího odstínu jsem hned věděla, že nebudeme kamarádi. Odstín č. 34 the pink bang!, z kolekce Effect je růžový s výrazným růžovým a lehce stříbrným shimmerem. Takové odstíny se mi nelíbí, mám pocit, že se nosily tak před dvaceti lety. Při lakování dělá pruhy, dokonce se objevily i nějaké bublinky a celkově jsem z toho lakování neměla radost. Možná by o něco lépe vypadal na kraších nehtech, ale stejně. Co se týče konzistence a štětečku, tam bylo všechno v pohodě, i zaschlý byl hned, jenom ten efekt se mi vůbec nelíbí.


Odstín 18 happy new green z kolekce I love trends The Darks má 8 ml a stojí 55 Kč. Odstín č. 34 the pink bang! z kolekce Effect má 10 ml a stojí 60 Kč. Koupíte v drogeriích nebo na eshopu kupkosmetiku.cz, který mi novinky k recenzi zaslal.


JAK SE VÁM TYTO ODSTÍNY LÍBÍ? UŽ JSTE NOVÉ LAKY OD ESSENCE VIDĚLY? ZAUJAL VÁS NĚJAKÝ? 
 





Je boží, co říkáte? :)




A odstín The Pink Bang! pro mě bohužel zklamáním :( 




Můj favorit po třech dnech nošení :)



9 komentářů:

  1. Ty dva cerne se mi opravdu libi, skoda toho fialkoveho odstin to ma krasny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Ten matný je naprosto skvělý, hooodně se mi líbí a musím si ho koupit! Jinak výdrž mě nepřekvapuje, taky mi nevydrží:/
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) mohla by si prosím ťa pridať fotku nechtov aj bez laku ? veľmi by som si chcela nechty opilnikovať do takéhoto tvaru ako máš ty ale nedarí sa mi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj :) podívej se na Facebook do alba Nehty+nail art ... tam nějaké fotky mám :)
      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.264943440340917.1073741830.122134777955118&type=3

      Vymazat
  4. Škoda, mě se tedy ten růžový odstín docela líbí. Matné laky nemusím a taky bych ho zafixovala top coatem, lesklý se mi líbí více. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, ty tmavé vypadají hodně zajímavě, hlavně ten matný :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)