Recenze novinek Essence 1.část

Ahojky všem :)

Novinky od Essence už jste asi v drogeriích zaznamenaly, já už jsem je řádně vyzkoušela a teď jsou na řade recenze. Vím, že Essence je pořád poměrně oblíbená značka, protože se v sortimentu občas dají najít opravdu skvělé kousky, které stojí pár korun. A i z podzimních novinek jsem si našla oblíbence, které za to určitě stojí. Tak se pojdťe přečíst první část recenze :)



Sada mini lesků na rty odstín 08 we rock the world (cena 89,90 Kč)
Lesky jsem dříve měla docela ráda, ale teď dám raději přednost balzámům, ale tato sada vůbec špatná nebyla. Tři mini lesky, které mají 2 ml jsou v maličké krabičce, takže v kabelce nezaberou vůbec žádné místo. Nejsou to nějak výrazné odstíny, naopak bych řekla, že i ten nejtmavší červený je přirozený a s lesky hned oživíte makeup, pokud je potřeba. Jako každé jiné lesky trošku lepí, ale nebylo to nic hrozného. Mně vydržely asi hodinku a na rtech působily příjemně. Pokud se vám ale z krabičky vysypou, ale je v kabelce budete hledat, protože jsou opravdu maličké :) Sada byla fajn, ale já osobně dám přednost balzámům, o kterých budu psát níže.

Na výběr je ještě varianta 07 you & me = BFF.



Mini balzám na rty odstín 04 I am charming (59,90 Kč)
Tyto mini balzámky připomínají slavné chubby sticky, mají dodávat jemnou pigmentaci a dodat jim sametový efekt. Asi víte, že na rtěnky jako takové vůbec nejsem a dávám přednost právě takovýmto produktům. Tento odstín je taková letní, šťavnatá červená barvička, která rty jenom jemně obarví, dodá jim energii. Jako každá taková pastelka se pomocí dolní části šroubuje a vysouvá. Balzám jemně voní, má máslíčkovou konzistenci, takže se nanáší dobře, na rtech působí příjemně a nějak je nevysušuje. Barva na rtech mi vydrží přibližně hodinku a půl, pak už je potřeba rty znovu trochu přetřít.

Balzám na rty Kiss Care Love odstín 07 fruity beauty (39,90 Kč)
Balzámů Kiss Care Love jsem už vypotřebovala opravdu dost a vždycky se k nim ráda vracím, proto jsem byla ráda, že jsou další nové odstíny. Odstín Fruity Beauty je šťavnatý malinový odstín, ale s kapičkou fialové. Voní slaďoučce, ovocně a to mi vůbec nevadí. Balzám obsahuje ricinový olej, takže o rty opravdu dobře pečuje a krásně je hydratuje. Na rtech působí příjemně, a jakmile ho mám na stole, mám takovou potřebu se s ním přetírat pořád. Z balzámů jednoznačně můj favorit :)) Na výběr jsou ještě tři varianty.





Korektor Camouflage odstín 10 natural beige (74,90 Kč)
A nakonec tu mám mého největšího favorita. Duo korektorů, které jsou ukryty v malém kalíšku se rozhodně v kosmetickém stolku neztratí. Ten světlejší odstín je pro mě naprosto parádní, ale i ten tmavší při smíchání není zase až tak špatný. Tyto tuhé krémové korektory se mi nejvíce osvědčily na kruhy pod očima, se kterýma si poradí naprosto dokonale a zároveň oční okolí hezky projasní. Korektor pod očima sedí skvěle, hezky se zapracovává a hlavně nezalézá do vrásek a do pórů. Na zakrytí občasných pupínků se ale také osvědčil dobře. U sušších míst má teda občas tendenci je zvýraznit, ale na mou mastnější plet se osvědčil dokonale. Klidně bych ho mohla mít v kalíšku jako má Catrice, protože tento se mi zdá na oční okolí o chlup lepší :))




A to je z první části novinek vše. Koncem týden vám ukážu makeup, další korektor a hlavně ty slavné paletky :)) Z těchto novinek mě nejvíc oslovil korektor, který jsem si natolik oblíbila, že u světlejšího odstínu už vidím dno. A balzámkem Kiss Care Love také nic nezkazíte :))

JAK SE VÁM TYTO NOVINKY LÍBÍ? KTERÁ VÁS ZAUJALA NEJVÍCE? :)

10 komentářů:

  1. Korektor mám taky a je dosti krycí, ale malinko mi zalézá do vrásek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty mini lesky jsem si kdysi koupila a docela nic moc no. Jj, korektor a balzámy vypadají fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Urcite mrknu po pastelce, ty jsem si v posledni dobe fakt oblibila. Docela me zaujala i sada lesku.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Nad tím korektorem jsem taky uvažovala, ale nakonec jsem ho zavrhla proto, že bych ten tmavší odstín asi nevyužila. Ale na pastelky se určitě podívám:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska se poběžím mrknout do drogérie. Celkem mě zaujal ten korektor.

    Debi z blogu DebiElova

    OdpovědětVymazat
  6. Ten korektor vypadá celkem dobře :-)
    Jinak mě nic moc nezaujalo..

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  7. Na korektor jsi me celkem nalakala.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Ten korektor vypadá fakt zajímavě, škoda,že mám teď korektorů nějak moc, tak zatím žádný kupovat nebudu.

    www,simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Z těchto novinek mě nejvíce zaujal korektor, po něm se asi půjdu podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)