"Nedělní lakování" - pískový Polished Plum od Avonu

Zdravím všechny čtenářky :)

Pískové laky, to je moje. Podlehla jsem jim už dávno a věděla jsem, že je to láska na první nalakování. A rozhodně mě bavit jen tak nepřestanou. Dneska vám ukážu jeden hodně tmavý odstín, který vypadá úžasně a rozhodně není k zahození :))



Odstín s názvem Polished Plum je z kolekce Stardust a není to jen tak obyčejný pískový lak. Je to totiž naprosto dokonalá tmavě fialová barva, která v sobě ukrývá spoustu třpytivých odlesků. Opravdu jako hvězdný prach. Na nehty jsem se nemohla vynadívat a pořád jsem si je musela prohlížet. Z každého úhlu házely jinačí odlesky. Pokud si libujete v tmavých odstínech a hlavně v pískových, tak tento určitě musíte omrknout.

Pískové laky se lakují skvěle a jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Během chvilky jsou nehty nalakované a díky dobře zastřiženému štětečku, se kterým se pracuje dobře, nehty nalakujete precizně. A věřte, že krásné nalakování si tento odstín zaslouží. Lakovala jsem ve dvou slaboučkých vrstvách, ale ke krytí by stačila i jedna. Lak byl zaschlý rychle, takže je to i dobrá volba, pokud nestíháte a potřebujete rychlou manikúru. S výdrží jsem žádný problém neměla a to jsem ani nefixovala top coatem. U většiny pískových laků se mi top coaty moc nelíbí a tomuto to také slušelo i bez topu. U pískových laků je také skvělá výhoda, že pokud se vám přeci jenom někde kousek laku uloupne, tak se velmi rychle přelakuje a nikdo nic nepozná :)

Tentokrát musím chválit i lahvičku, která se mi moc líbí. Tento lak jsem vyhrála v soutěži u Lucky (její blog zde), takže vůbec netuším, kolik stojí a ani nevím, jestli je stále v nabídce. Má 12 ml a rozhodně jsem ho nelakovala naposledy :)

JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? MÁTE NĚJAKÝ LAK Z TÉTO KOLEKCE?







7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. že? a ve skutečnosti je ještě hezčí, něco prostě vůbec na fotkách nejde zachytit :)

      Vymazat
  2. Jé, přesně tento odstín mám doma :) A celkově jak mají tu třpytivou řadu, tak těch odstínů mám asi dalších 5 a mám je ráda všechny

    OdpovědětVymazat
  3. připadá mi jako kolekce Stars od Gabriella Salvete. Je to moc hezký odstín, ale mně by se určitě hned drolil z nehtů pryč, ocenila bych klasický lesklý finiš :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám raději ty pskové, protože právě když se kousek uloupne, můžu hned dolakovat a není nic poznat :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)