Lednový Brandnooz Box

Krásný pátek všem :)

V dnešním rychlém článku se podíváme na první letošní krabičku plnou jídla a to na dobře známý Brandnooz Box. Co se ukrývalo v listopadovém a prosincovém vydání, jsem vám ani neukazovala, protože mě to nějak přestávalo bavit a všechno to bylo takové podobné, často se produkty opakovaly a byly bez nápadu. Proto jsem byla zvědavá, jak dopadne ta první letošní. Tak se pojďte podívat semnou :)



Oproti předchozím vydání byl boxík hodně lehký, takže jsem si říkala, že tam toho asi nebude a měla jsem pravdu. Nebo jsem asi už zhýčkaná a zmlsaná, protože se mi opravdu zdálo, jako by tam pár produktů zapomněli dát.


Jako první jsem vylovila Mentos Choco, kterých jsem se ze začátku trošku lekla. Klasické mentosky si občas dám, ale nějak jsem si neuměla představit kombinaci čokolády a karamelu. Ale mentosky překvapily, chutnaly jako toffo karamelky a byly dost sladké, ale jeden bonbon mě snad nezabije :D

Nápoj Pure jablko mi také udělal radost, protože je to čistá nefiltrová jablečná šťáva. Sice na mě byla docela sladká, ale vypila jsem.

Mixitku bez lepku s příchutí třešně a madle jsem si ani nestihla pořádně prohlédnout, protože se na ni vrhnul přítel. A prý byla dobrá, tak snad se ještě v boxíku objeví, abych ji taky vyzkoušela :)

Bonbony Ricola Meduňka jsme zatím ještě nezkoušeli, ale jak to vidím, tak zbydou pro přítele, protože já se po nich nehrnu.

Světlou jíšku od Vitany bych v boxíku mít taky nemusela, ale spotřebujeme ji. Všeobecně bych tam už asi žádné bujony, jíšky apod. v kelímku nedávala, protože už toho bylo dost.

Rajská a písmenková polívka, to mi asi někdo četl myšlenky. Sice pytlíkové polívky nevyhledáváme, zrovna před nedávnem jsem si zavzpomínala na dětství a dostala jsem chuť v polívce hledat písmenka a koupili jsme si ji.  Tak jsem se na ní těšila, ale celou ji snědl přítel, takže jsem si tuto hned uvařila a byla dobrá :) A i v písmenkách jsem si početla a zavzpomínala :)

A nakonec něco z pití a to šumivé víno Rotkappchen Demi Sec a pivo Březňák. Opět bych se bez obojího obešla, víno vypiju já a pivko přítel.

A to je z lednového boxu vše. Nějak mi tam něco chybělo a radost jsem moc neměla. Jsem ráda za ty Mentosky, protože bych se jich v obchodě asi bála, ale stejně to není něco, co si budu kupovat. Polívky sníme, ale není to nic, pro to bych do obchodu běžela. To stejné s jíškou, pivem, vínem a bonbony. Měla jsem radost jenom z té Mixitky, kterou jsem si stejně nevychutnala, a jablečný džus byl fajn. Sečteno podtrženo, začínám se nudit a na otevírání se moc netěším. To mě až trošku mrzí, že jsem vám neukázala prosincové a listopadové vydání, protože to byl jiný level :)

JAK SE VÁM LEDNOVÝ BRANDNOOZ BOX LÍBÍ? STÁLE ODEBÍRÁTE NEBO JSTE TO UŽ VZDALI?










8 komentářů:

  1. Mně se tenhle box líbil moc, taky chystám článek. Ze začátku jsem si sice taky říkala, že je toho nějak málo, ale když jsem si pak všechno důkladně prohlédla a ochutnala, nakonec jsem byla nadšená ;-) Využiji nebo už jsem využila všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda :) já se už těším na další a jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. Taky z tohoto nejsem nijak nadšená, ale věřím, že unorový to napraví :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc by mě zaujala asi nová příchuť mentosek a jablečná šťáva :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle box mi přijde slabší, ale ráda bych vyzkoušela tu jíšku. Nikdy jsem kupovanou neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)