The Body Shop: švestková limitka

Ahoj všem :)

Před Vánoci mi od zastoupení Body Shopu dorazil balíček s produkty z kolekce Frosted Plum neboli zmrzlé švestky. Nějak jsem si neuměla tuto vůní představit, ale po otevření kalíšků jsem byla doslova okouzlená. A vím, že s recenzí přicházím pozdě, ale dřív jsem se k tomu nedostala a doufám, že na limitku třeba narazíte ve výprodejích. Pojďte si přečíst, jak mi jednotlivé produkty sedly a co na ně říkám.




Jako první se mi do rukou dostal krém na ruce. Krém je příjemný, rychle se vstřebává, nezanechává mastný pocit a hydratuje dostatečně. Pokud trpíte na rozpraskané a suché ruce, tak tento vám s tímto problémem nepomůže, spíše je určen na takové to běžné denní mazání. Co ale musím pochválit, je to naprosto úžasná švestková vůně, která vás bude doprovázet poměrně dlouho. Voní opravdu intenzivně a vůně se vytrácí postupně, takže ho nějakou chvíli ucítíte.

Hodně jsem si oblíbila i balzám na rty. Je sice v kalíšku, takže ho mám jenom doma, přesto je naprosto skvělý. Dodá jemný lesk a je i trošku pigmentovaný. Nelekejte se fotky, není tak fialový, jak vypadá na fotce. Rtům dodá takový jemný nádech do fialova. Co se týče vlastností balzámku, tak je taky spíš na běžné nošení, ale pokud potřebujete suché rty dobře hydratovat, toto stačit nebude. A vůně? Ani u balzámku nechybí příjemná vůně švestek, která je skvělá a nejraději bych ho snědla. Na rtech je příjemný, vydrží přibližně dvě až tři hodiny, pak je potřeba zase rty přetřít. Pokud bych si z této kolekce měla vybrat, co bych uvítala ve stále nabídce, tak rozhodně balzámek. Balzámky já totiž ráda, těch není nikdy dost a hlavně, když tak úžasně voní.

V nabídce samozřejmě nechybí ani tělové máslo. Ty jsou pro Body Shop typická a rozhodně vás málokteré zklame. Já jsem na mazání prostě lenoch, ale nešlo odolat. Ta parfemace je prostě boží a vůni cítíte, i když máte rýmu. Tady se s parfemací nešetří. Textura je hutnější, přesto se velmi dobře roztírá, vstřebává se rychle a pokožku zanechává hebkou a voňavou. Pro mě hydratuje dostatečně a to mi stačí. Ceny produktů teď přesně nevím, protože jsem se do obchodu před Vánoci nedostala, ale máslo stálo něco kolem 400 Kč. Což je poměrně dost a sama bych si ho v plné ceně nekoupila. Spíš jako dárek, pro někoho, komu bych chtěla udělat radost.

A málem bych zapomněla na šumivku do koupele, kterou jsem spotřebovala hned, jak mi přišla. Koupele miluju a jen tak si je neodpustím. Šumivka jemně zabarvila vodu do fialova a příjemně provoněla koupelnu. Na jednu koupel mi ji bylo líto použít, tak jsem ji použila na dvakrát.


Škoda, že tu úžasnou švestkovou vůní nemůžu pustit přes monitor k vám, protože by vás určitě okouzlila tak, jako mě. V Body Shopu se to skvělými vůněmi nebo hemží a každý si najde tu svou. Pokud do prodejny zajdete a ještě tam tato limitka bude, určitě ji běžte očichat a jestli bych měla doporučit jednu věc, tak rozhodně ten balzámek.

MÁTE NĚCO Z TÉTO LIMITKY? JAK VÁM VONÍ?
 








Děkuji zastoupení The Body Shop za tuto limitovanou edici.

8 komentářů:

Děkuji za komentář :)