"Nedělní lakování" - krásné nehty s Revlonem

Zdravím všechny :)

Když jsem se dozvěděla, že k nám míří značka Revlon, hned jsem zajásala. Na jejich produkty jsem totiž slyšela hodně chvály a byla jsem na ně moc zvědavá. Na eventu pro blogerky jsem bohužel nebyla, naštěstí mi náladu zvedl balíček, který jsem od zastoupení dostala. A to bych nebyla já, abych nechtěla vyzkoušet nějaké laky. Jeden jsem totiž kdysi už zkoušela a byla jsem naprosto nadšená, takže jako první, jsem se pustila do zkoušení laků. A jak dopadly? To se dozvíte v dnešním článku.





Odstín č. 917 Plum Seduction je moje srdcovka. Sice podobných, ne-li stejných odstínů mám doma asi dvacet, ale nikdy mě nemrzí. Je to krásný fuchsiový odstín, který bude slušet jak delším, tak kratším nehtům. Štěteček je delší a užší, ale lakuje se s ním dobře. Lak je tekutější konzistence, takže se potřeba si dát pozor na množství nanášeného laku, ale pro mě to bylo akorát. Lakovala jsem dvě vrstvy, které stačily k dokonalému krytí. Doba schnutí mě opět mile překvapila, protože lak bych zaschlý rychle a krásná manikúra byla na světě. Lakovala jsem minulou sobotu, tj. 27.2., a dnes tedy 6.3. mám lak stále na sobě, neporušený a v celé své kráse. 

A pro milovníky červené je tu odstín č. 675 Ravishing. Má teplý podtón, takže na jaro a léto ta pravá červená barvička. Štěteček je stejný, jako u předchozího, akorát se mi zdálo, že je o něco tekutější, než ten fialový, takže jsem nanášela o něco méně laku, než jsem zvyklá. Při druhé vrstvě jsem to ale už vypilovala a bylo to akorát. I v tomto případě dvě vrstvy stačí k plnému krytí. I doba schnutí byla jako u předchozího stejná, takže se nemusíte bát, že budete na zaschnutí čekat dlouho. Lak mám také stále na sobě a kromě malého kousku na ukazováčku, který se odloupl, lak krásně drží a nikde jinde nejsou známky ošoupání. A teď si možná zaťukáte na čelo, ale ano, opravdu nosím každou ruku nalakovanou jinak :)

Laky Revlon mají 14,7 ml a stojí kolem 150 Kč. Můžete koupit ve Fann parfumerii. Nemůžu napsat nic jiného než, že tyto laky doporučuji. Už kdysi, když jsem jeden lak zkoušela (recenze ZDE), tak jsem byla mile překvapená a spokojená, tak jsem ráda, že je tomu i teď. Škoda jen, že se k nám nedostaly ty voňavé laky, ty musí být boží. A na závěr ještě malá poznámka, momentálně ve Fann probíhá akce, že při nákupu nad 399 Kč, získáte právě červený voňavý lak, tak se mrkněte.


JAK SE VÁM TYTO ODSTÍNY LÍBÍ? UŽ JSTE ZKOUŠELY LAKY OD REVLONU?

















Samozřejmě děkuji moc zastoupení Revlonu za poskytnutí laků k recenzi.

15 komentářů:

  1. Mě se nejvíce líbí plum :) o něco tmavší odstín hledám i ve rtence

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se nejvíce líbí plum :) o něco tmavší odstín hledám i ve rtence

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky laky sú krásne, ale najviac mi do oka udrel Ravishing, ktorý je ideálny na jar a leto:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto nádherné odstíny, oba dva :) Navíc krásně nalakované!

    OdpovědětVymazat
  5. Obě barvičky jsou naprosto dokonalé :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, oba jsou nadherni. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Laky od Revlonu jsem ještě neměla, ale odstín plum je nádherný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)