BNA challenge #21 - zdobení pomocí vodolepek

Ahoj všichni :)

A opět tu máme první pondělí v měsícI a to znamená další lakovací výzvu. Sama jsem byla překvapená, že je toto už 21. vydání, takže už není tak jednoduché vybírat témata. Protože co si budeme povídat, ač je témat na nehtové zdobení hodně, né všechno je v našich silách a hlavně se snažíme inspirovat vás, takže to musí být snadné i pro vás. Tentokrát jsme vybraly samopepky popř. vodolepky, protože to je asi nejjednodušší způsob zdobení. Když budete chvilku brouzdat po Ebay, najdete snad milion různých vzorů, za pár kaček. Jaké zdobení pomocí vodolepek jsem zvolila já, se podívejte do článku.




Vybrala jsem si vodolepky, které jsem dostala z Born Pretty Story a hned, když jsem je viděla v nabídce, tak jsem věděla, že je budu muset mít. "Tribal" vzory jsou na nehtech v poslední době hodně populární a musím přiznat, že se mi toto zdobení opravdu líbí, takže nebylo co řešit. Aplikaci vodolepek asi nemusím nějak dlouze popisovat, protože na tom není nic složitého. Stačí jenom vystřihnout požadovaný vzor, strhnout folii, na pár vteřin vzor ponořit do vody, pak opatrně oddělit od podkladu a aplikovat na nehet. Samozřejmě jsem nezapomněla nehty přelakovat top coatem, abych vodolepky zafixovala a držely déle.

Včera jsem vám ukazovala zdobení s mintovým lakem Caring od SpaRitual a i tentokrát jsem ho použila jako základ. Prostě jsem se do tohoto odstínu zamilovala a jen tak jsem se s ním z nehtů nechtěla loučit. Výsledný efekt se mi líbil a určitě zkusím i jinou kombinaci. Hodně mě láká aplikovat vodolepky na bílý podklad, ale o tom vám pak určitě také napíšu.


Ať už jste v nail-artu zruční nebo ne, vodolepky nebo samolepky jsou skvělým řešením. Nehty ozdobíte rychle, snadno a můžete vybírat z velké škály vzorů. Odkaz na vodolepky, které jsem používala najdete - ZDE.


Nezapomeňte se podívat na nehty od Hanky, Victorie a Lenky.


CO VY A VODOLEPKY/SAMOLEPKY? POUŽÍVÁTE? 
JAK SE VÁM LÍBÍ TOTO ZDOBENÍ?











Děkuji Born Pretty Store k zaslání vodolepek z recenzi.

12 komentářů:

Děkuji za komentář :)