"Nedělní lakování" - SpaRitual - Bismuth

Ahojky :)

Často se mě ptáte, kde beru inspiraci při lakování nehtů. A odpověď je jednoduchá - všude. Sice to bude znít divně, ale co se týče zdobení, tam mám jasno skoro hned, ale ohledně výběru odstínu to už tak rychlé není. Už asi rok se chystám všechny své laky spočítat a opravdu se děsím toho výsledného čísla, proto mě samotnou udivuje, že si kolikrát neumím vybrat, jaký odstín mám zrovna nalakovat. Nedávno mě ale inspirovala Romča z blogu Malý koutek krásy, protože mi připomněla, že mám ve své sbírce jednoho skvělého chameleona, které jsem ještě nelakoala. A hned jsem měla vybráno. O kom je řeč, se podívejte do dnešního článku.





Když jsem v úvodu zmiňovala chameleona, tak jsem to myslela vážně. Odstín Bismuth vás opravdu překvapí a budete se samy divit, jakou krásu v sobě skrývá. Dominantním odstínem je fialová, která přechází do bronzové až do khaki odstínu. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které ke krytí stačily, ale pro lepší a výraznější efekt jsem nalakovala ještě jednu, tedy třetí vrstvu a výsledný efekt byl skvělý. Romča sice píše, že lak není moc krycí, s tím já ale moc nesouhlasím, protože hodně záleží na způsobu lakování. Možná si teď někdo pomyslí, že nalakovat nehty je jednoduché, ale právě u některých odstínů na způsobu lakování záleží dost. Věřte mi, že před rokem bych to asi nezvládla nalakovat, ale teorie a hlavně praxe mi hodně pomohla. S lakováním jako takovým jsem žádný problém neměla, protože se mi se štětečky SpaRitual pracuje dobře a konzistence laku byla přesně taková, se kterou zvládnete lakování i vy. Zaschnutí trvalo průměrnou dobu tak, jak jsem zvyklá, takže v tom také nevidím žádný problém. Lak jsem měla nalakovaný týden a přesto, že jsem nezalakovala špičky, tak vydržel. Po čtyřech dnech nošení jsem vám odstín vyfotila i na denním světle. Tento mám v klasickém velké balení, tedy 15 ml a stojí 273 Kč (koupíte ZDE). Já jsem ho dostala jako dárek od čtenářky Adrianky, kterou tímto moc zdravím a hlavně moc děkuji. 

Jestli máte rády nevšední odstíny, které vás při každém pohledu překvapí, Bismuth je skvělým favoritem.

JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? 







Foceno po čtyřech dnech, na denním světle.




12 komentářů:

  1. Odstin je primo nadherny! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej, nejraději bych ho znovu nalakovala, ale mám ve frontě asi 20 dalších :D

      Vymazat
  2. Ten odstín je tak magický! Fakt nádhera :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je užasný, líbí se mi ta metalická barva :) jinak na mém blogu je giveaway, kde rozdávám pilníčky tak kdyby si se chtěla zapojit tak koukni na můj blog :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle typ laků se mi hodně líbí, bohužel mám ve své sbírce zatím pouze jeden :D Barvička je krásná.

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá luxusně, hlavně ty odlesky do hněda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)