Opalování s Astridem

O inovaci značky Astrid jsem vám už psala ve spojení pleťové kosmetiky. Astrid mám ale osobně spojený především s opalovacími krémy, na které jsem zvyklá už od dětství. Vždycky si vzpomenu na období základky, kdy jsme s partou trávily celé dny na koupálku. To byly časy, žádný stres, žadné starosti, jenom pohoda a užívání si prázdnin. Bohužel toto období je už dávno fuč, ale alespoň si ho můžu trošičku připomenout, protože Astrid je zpět. Konečně zapracovali na balení a hned se mi celá řada líbí víc a působí lepším dojmem. Co je ale hlavní, jsou samotné krémy, o těch si proto můžete přečíst v dnešním článku.



Hydratační mléko na opalování s OF 10 a 30
Osobně mám raději mléka ve spreji nebo oleje a to především díky snazší aplikaci. Od Astridu jsem byla zvyklá na poměrně hutná mléka, a když jsem to přehnala, tak mi dalo zabrat, abych vše pořádně rozetřela. Naštěstí na tom Astrid zapracoval a mléka jsou lehká a roztírají se velmi snadno. Vůbec nezanechávají mastný film a vstřebají se rychle. Samozřejmě jsem se nejdříve mazala OF 30, díky kterému se nestal žádný malér v podobě spálení. Mléko s OF 10 máme v autě a používáme na mazání při výletech, protože ač se to nezdá, tak i v autě se dá občas nehezky přismahnout. Krémy jsou voděodolné, takže skvělí pomocníci na letní relax u vody. K vůní asi nemusím nic dodávat, protože kdo zná Astrid, tak asi ví. Vím, že hodně lidem vůně opalováků nevoní, ale u mě je to přesně naopak, tu vůní prostě můžu. Tyto mléka jsou takovou klasikou, kterou nikdy nic nezkazíte. Jenom vhodně vyberte výší OF, ať se při slunění nespálíte. A pokud stejně jako já, raději preferujete spreje, tak vás potěší, že se mléka dělají ve variantách právě ve spreji. Takže za to také palec nahoru.


Hydratační pleťový krém na opalování OF 30 
Na tento produkt jsem se těšila úplně nejméně. Obličej si moc neopaluji, a pokud ano, tak mám právě s krémy na obličej problémy. Tím, jak mám mastnější pleť, jsou na mě krémy příliš mastné, sice ochrání, ale ve finále mi akorát ucpou póry. Vždy jsem si vystačila s klasickým opalovákem, který jsem lehce naťupkala na tváře, nos a čelo a rozetřela. Nemám ráda, když mám spálený obličej a vypadám jako Indián :) Tento krém má lehčí konzistenci a vůbec není tak hutný, jak jsem čekala. Taky stačí jenom trošku poťupkovat a krásně se rozetře. Vstřebává se dobře, ale na mé mastné pleti chviličku zůstává mastnější pocit, který ale po čase vymizí. Bála jsem se i nějakých pupínků, ale nic se naštěstí nedělo a krém mi sedl. Proti sluníčku také ochránil a to je hlavní. Pro mě osobně je ale zbytečný, protože raději používám BB krémy přímo s UV ochranou. Pokud razím k vodě, tak nepotřebuji mít s sebou zvlášť krém na tělo a na obličej. Na cesty je to ale praktické balení, protože v případě potřeby s ním máznete obličej, ramena apod. a nemusíte se bát spálení. A málem bych zapomněla, je také voděodolný.


Třpytivé mléko po opalování
Jelikož jsem se neopalovala na plné grády, jak já říkám, tak nebylo potřeba se mazat něčím po opalování. Samozřejmě je po opalování pokožka hodně vysušená, ale na to mi stačí klasická tělová mléka nebo oleje. Až v případě spálení zklidňuji pokožku vyloženě přípravy po opalování. Už jsem měla v plánu napsat, že vám tedy bohužel nemůžu napsat, jaké mléko je, ale nakonec jsem doma měla rovnou dva spálence, kteří testovali místo mě. Přítel přijel z práce úplně spálený, protože se přeci nebude obtěžovat mazáním. A aby toho nebylo málo, tak druhý den přijel spálený brácha. Ten je v mazání celkem důsledný, ale nějak neodhadl, že má sluníčko takovou sílu. A asi to znáte, jakmile má chlap nějaký problém, tak je z toho pomalu konec světa, takže o zábavu bylo postaráno a skučení se ozývalo ze všech stran. V tu chvíli na řadu přišlo mléko po opalování. Protože jsem ho potřebovala otestovat, neřekla jsem jim, že je třpytivé. Obsahuje totiž zlaté třpytečky a myslím si, že kdyby o tom věděli, tak by do toho dobrovolně nešli. Naštěstí oba měli spálená záda, takže si třpytek ani nevšimly. Z dálky taky nejsou vidět, jenom z blízka. A musím říct, že se mi efekt třpytek celkem líbil, a když už jste hezky opálené, musí to vypadat hezky. Nebojte se, jako disco koule se třpytit ale nebudete. Teď už k samotnému mléku. Obsahuje zklidňující komplex (D-panthenol, allantoin, bisabolol), který pomáhá zklidňovat pokožku a podporovat dlouhotrvající opálení. Krém má lehčí konzistence a dobře se roztírá. To u nás bylo rozhodující, protože jsem jim na ty spálená záda ani nemohla sáhnout. Naštěstí se dal krém opravdu hodně jemně a zlehka rozetřít. Snadno se vstřebal a nezanechával pocit mastnoty. Na první použití byla hydratace nedostačují, ale po dalších namazání už to pro pokožku bylo optimální. Ale to mohlo být tím velkým spálením, takže při klasickém opalování je toto mléko dostačující.


Všechny produkty mohu doporučit. Mléka na opalování jsou takovou klasikou, na kterou jsem zvyklá a protože je Astrid mojí opalovací stálicí, budu se k němu stále ráda vracet. Malý pleťový krém také špatný nebyl, ale jak jsem už psala, pro mě až tak nepotřebný a jediné plus vidím v praktickém balení, které se vejde všude. Mléko po opalování jsem sice nezkoušela osobně, ale jelikož oba spálenci mají záda už krásně opálená a při spálení jim poskytl úlevu, tak doporučit také mohou. Akorát by klidně mohlo být bez třpytek.


JAKÉ OPALOVACÍ KRÉMY POUŽÍVÁTE VY? CO ŘÍKÁTE NA ASTRID?





Děkuji zastoupení značky Astrid za zaslání produktů na vyzkoušení.

5 komentářů:

  1. Astrid mám moc ráda. Tyto opalováky mi moc vyhovují a miluji tu krásnou vůni Astridu.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Astrid mám ráda, co se týče opalováků, používám je každý rok. Hodně mě zaujalo to třpytivé mléko :)

    My June 2016

    OdpovědětVymazat
  3. Od Astridu jsou asi nejlepší krémy a taky se dají sehnat za super cenu. Třeba teď jsem kupovala v Penny v akci za 79,-.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)