"Nedělní lakování" - letní zdobení s kosmetikou MOJE

Asi to dobře znáte, když si něco oblíbíte, jen se toho jen těžko vzdáváte. A přesně tak tomu bylo i u gelových laků od značky MOJE. Přesto, že mi v šuplíku čeká na nalakování snad stovka laků, jsem si nemohla pomoct a musela jsem je znovu nalakovat. Nechtěla jsem jen tak obyčejný lak, proto jsem zvolila rychlé zdobení pomocí vodolepek. Jak nehty dopadly, se podívejte v článku.




Gelové laky v odstínu č. 5 a č. 3 jsem vám nedávno už ukazovala, ale jsou prostě tak skvělé, že jsem musela lakovat znovu. K odstínům asi nemusím nic dodávat, protože to jsou přesně moje barvy a klidně bych je mohla nosit celoročně. Co je ale na těchto lacích také skvělé, je výdrž. Sice všeobecně s výdrží nemívám problém, u těchto se opravdu nemusím bát, že se po pár dnech ošoupou.

Ke zdobení jsem využila vodolepky, kterých mám doma spoustu, tak bylo celkem těžké vybrat vzory, které by se k lakům hodily. Nakonec jsem k fuchsiovějšímu odstínu vybrala růže a na malinový jsem nalepila motýlky. A rychlé letní zdobení je na světe.

JAK SE VÁM ZDOBENÍ LÍBÍ? POUŽÍVÁTE RÁDY VODOLEPKY?









3 komentáře:

Děkuji za komentář :)