Makeup Revolution: čokoládová a smokey paletka

Jak jsem slibovala ve včerejším článku, tak se dneska podíváme na paletky očních stínů. A aby toho nebylo málo, budou tu rovnou dvě :)



Obě paletky jsou uloženy v papírových krabičkách, které jsem ale už vyhodila. Dřív mi obalů bylo líto a dokonce jsem si je schovávala, ale ať je krabička sebehezčí, stejně ji časem vyhodíte :) Důležitý je stejně obsah :) Obě také mají velké zrcátko, které vítám ač ho běžné nepoužívám. Na cestách ale přijde vhod. Stejně tak i přiložený pěnový aplikátor a v druhé paletce štětec, který by se v případě nouze také dal použít, ale ani ty jsem nevyužívala.

Nejprve se podíváme na čokoládovou paletku s názvem Death by Chocolate. Pokud se v kosmetice trošku orientujete, je vám jasné, odkud se bere inspirace. Osobně proti tomu nic nemám, sice se mi moc nelíbí, že někdo věnuje čas a úsilí k vytvoření produktu, kterým se pak někdo inspiruje. Ale co si budeme povídat, to se dělo vždy a mnohem horší mi přijde dělat vyloženě padělky. To bych se ale dostala k úplně jinému tématu a dneska to je o této paletce.

V paletce je celkem 16 odstínů a najdete tam jak matné, tak i se shimmerem. Musím hodně pochválit, že dva nejsvětlejší stíny mají v paletce největší prostor, což je naprosto skvělé. Hodí se na sjednocení víčka, jako podklad nebo se s nimi dobře ztrácí. Spotřeba je tedy větší než u tmavších odstínů a nemusíte se bát, že se brzy podíváte na dno. Odstíny v paletce jsou pro mě osobně naprosto skvěle vymyšlené. Vlastně kromě jednoho odstínu využívám všechny a to se mi jen tak nestává. Pigmentace je skvělá a na víčko se odstín nanáší dobře a nemusíte se bát, že vše zůstane na štětci nebo ho ani dostatečně nenaberete. Práší opravdu minimálně, takže v klidu mohu líčení očí nechat až po sjednocení pleti. Pro mě je hodně důležitá výdrž, protože potřebuji, abych se na stíny mohla celý den spolehnout. Na tuto paletku se spolehnout mohu. Bez použití báze mi líčení vydrží přibližně 7 hodin, pak se začíná slévat do ohybu víčka. S bází mi stíny vydrží i 10 hodin. Ověřeno ve vedrech, kdy dostalo líčení dost zabrat. S paletkou vykouzlíte denní, běžné líčení, ale i výraznější. Obzvlášť musím pochválit ten černý stín, který je opravdu černo-černý.

Paletku jsem si oblíbila natolik, že ji momentálně používám každý den a dokonce jsem se u jednoho světlého stínu podívala na dno. A to je dobře, protože kosmetika je od toho, aby dělala radost.

Paletku můžete koupit např. ZDE a stojí 399 Kč.












A druhá paletka má název Smokey a opět můžete poznat, že se nechala inspirovat od slavnější značky Urban Decay. Paletka má12 stínů, matný ale i se shimmerem. Odstíny jsou laděné do hnědé, černé a šedé, ale najdete tu i světlejší barvy. Pigmentace je stejně jako u předešlé paletky dobrá, takže vzhůru na výrazné kouřové líčení. Škoda jen, že tři odstíny jsou si hodně podobné a přiznám se, že na víčku jsem mezi nimi nepoznala rozdíl. Nemusíte se bát ani toho, že paletka práší. A s výdrží to mám podobné jako u čokoládové, ale hodně výrazné líčení mi bez báze vydrží o chvilku méně, asi 6 hodin. I tak je to ale pro mě osobně dostačující, protože mám mastnější víčka a báze je nutností. Ač mám ráda výrazné líčení očí a paletka vůbec není špatná, pro běžné líčení jsem raději sáhla po čokoládové.

Tuto paletku můžete koupít ZDE a stojí 299 Kč.















MÁTE NĚJAKÉ PALETKY OD MAKEUP REVOLUTION? MÁTE NĚJAKOU V PLÁNU KOUPIT?


Děkuji eshopu prodavamekosmetiku za zaslání paletky Death by Chocolate a zastoupení Makeup Revolution za zaslání paletky Smokey.

4 komentáře:

  1. och, krásne paletky :) ja mám od Revolution paletku Flawless a tiež patrí medzi moje obľúbené :) páči sa mi balenie prvej čokoládovej paletky, a tie farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Od Makeup Revolution mám doma pár výrobkov, no paletky som ešte neskúšala. Tá pigmentácia ale vyzerá byť perfektná, takže minimálne tú čokoládovú paletku si asi kúpim. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se strašně líbí jejich paletky :) Ted s emi zrovna zamlouvá ta peach :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma 6 paletek :) a všechny ráda používám, protože jsou super. Tyhle teda mají taky krásný odstíny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)