Super Gel od Rimmelu: odstín 034 hip hop

Protože kamarádka ví, že jsem blázen do laků, dostala jsem k narozeninám set Super Gel od Rimmelu. Ten už jsem dlouho chtěla vyzkoušet, ale trošku mě odrazovala cena. Nakonec si ale ke mně laky cestu našly a mohu vám o nich napsat.



Gelové laky, ke kterým není potřeba UV lampa, vám asi nemusím představovat. Má je spousta značek, jak levnějších např. Essence, Flormar, najdete je ale i u dražších značek jako Sally Hansen, SpaRitual apod. Protože mám laky od Rimmelu ráda, tak jsem na jejich gelové byla hodně zvědavá.

Aplikace je jednoduchá. Stačí dvě vrstvy barevného laku a pak top coat. Já nerada lakuji nehty bez base coatu, proto jsem ho raději použila a rozhodně to ničemu neuškodilo. Gelové laky můžete koupit samostatně, v nabídce je opravdu hodně odstínů nebo v setu, kde je jeden barevný lak a samozřejmě potřebný top coat. 

Kamarádka ví, že červená klasika mě nikdy neomrzí, proto mi vybrala set s odstínem č. 034 hip hop. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které stačily k plnému krytí. Štěteček má široký, střižený do kulata, ale pracuje se ním dobře. Možná ten, kdo má úzká lůžka bude mít trošku problém, ale osobně se mi se širšími štětečky pracuje o něco lépe. Konzistence je akorát, takže bez problémů precizně vykreslíte oblouček. A to si červené odstíny zaslouží. Po dvou vrstvách jsem přelakovala gelovým top coatem. Nehty jsem schválně lakovala večer, abych poznala, za jak dlouho zaschne a zda zanechá otlačeniny. Lak byl dobře zaschlý během deseti minut, pak zvládl bez poškození i rychlou sprchu. Ráno nezanechal žádné výrazné otlačeniny, pouze neměl plný lesk. U běžných laků jsem zvyklá, že pokud lakuji večer, tak prostě nestihne zaschnout a ráno mě čeká nepříjemné překvapení. Rimmel si vedl skvěle. Pouze jsem lak přelakovala znovu top coatem, abych nehtům dodala lesk a manikúra byla perfektní. Asi vás zajímá výdrž, kterou až tak nemohu posoudit, protože klasické laky mi drží i to, co slibuje právě gelový. Nicméně jsem se překonala a snažila jsem se neodlakovávat a vydržet, co nejdéle. Ošoupané špičky jsem měla až po sedmi dnech, do té doby lak vypadal jako nový. Osmý den jsem znovu přelakovala top coatem, abych nehtům dostala lesk. Odlakovala jsem dvanáctý den, kdy lak stále držel, ale už byly znatelné odrosty a chtěla jsem změnu. Za mě tedy ANO a musím gelové laky od Rimmelu pochválit.

Jediné mínus vidím v ceně, protože za 12 ml zaplatíte 169 Kč. Což je podle mě na laky z drogerie poměrně dost. Určitě bych ale počkala na slevu, na Rimmel jsou často a těchto gelových laků bych se nebála :)

UŽ JSTE GELOVÉ LAKY OD RIMMELU ZKOUŠELY? JAKÝ ODSTÍN? AŤ SE MOHU INSPIROVAT :) 










6 komentářů:

  1. ještě jsem tyhle od Rimml gelové nezkoušela, ale ráda bych :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Barvička je to moc pěkná :) Překvapila mě tvá výdrž u tohoto laku, protože v 99 % jsem v recenzích na laky z této kolekce četla, že vydrží max. 3 dny a pak se odlupují.

    Astrid | Sluneční péče

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je krásný a přesně pro mne. Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)