Glanc box: září 2016

Ahoooj :) Máme tu další Glanc box, který je určen jak pro milovníky kosmetiky, tak i pro celou domácnost. Předchozí vydání mě přesvědčily o tom, abych i tento objednala a jestli sem udělala dobře, se dozvíte v dnešním článku :) 





Z předešlých Glanc boxů jsem byla zvyklá, že chodí ve stejné krabičce jako Brandnooz, tedy v zelené. Když jsem ale zahlédla krabičku fialovou, bylo to příjemné překvapení. Fialovou mám ráda a k tomuto konceptu boxu se podle mě hodí naprosto skvěle :)) A teď už se podíváme, co se skrývalo uvnitř :)



Jako první tu máme tekutý prací prostředek SUFR v menším balení (20 pracích dávek) a ve variantě Color Tropical Lily. Surf jsem již zkoušela ale jako klasický prášek a byla jsem moc spokojená, protože voní naprosto božsky, tak jsem na gel dost zvědavá :)



Protože nemáme myčku, nový Pur jsem v boxe také našla ráda. Toto je nové a silnější složení proti mastnotě a připáleninám. Osobně raději preferuji Jar, ale ani Pur mě nikdy nezklamal.



BREF Power Aktiv WC blok s vůní levandule se v domácnosti podle mě nikdy neztratí. Tyto závěsy od Brefu kupuji pravidelně, takže pro mě žádná novinky, ale konkrétně tato verze má obsahovat o 40 % více parfému a vydržet až o 50 spláchnutí déle.



Zubních past není nikdy dost, proto Signal White Now Glossy Chic rozhodně vítám. Sama od sebe bych si ji asi vzhledem k ceně nekoupila. Doporučená prodejná cena je kolem 80 Kč, což mi přijde na Signal zubní pastu celkem dost a upřímně moc na bělící účinky nevěřím. Ale ráda vyzkouším.


Pro krásné vlásky byl v boxe připravený suchý olej Eleo od Oriflame. Tento je ideální pro suché a poškozené vlasy, má nemastné složení a obsahuje kombinaci rostlinných olejů, které obnovují hydrataci vlasů. Olej jsem dala na vyzkoušení mamce, protože ta jich vyzkoušela už spoustu, tak dokáže lépe posoudit.



A z pleťové kosmetiky se v Glanc boxu objevil nový krém Mixa Hyalurogel Intensive Hydratation.  Má gelovou strukturu a je vhodný i jako intenzivní hyaluronová maska.



A nakonec ještě další 3 vzorečky tekutého pracího gelu Surf. Škoda jen, že to není třeba jinačí varianta, třeba druhý Color nebo White.



Opět musím Glanc box hodně pochválit, protože obsahuje vše, co doma využijeme a spotřebujeme. Nic tak nepřijde nazmar a tak to má být :)

TAKÉ JSTE GLANC BOX OBJEDNALI? JSTE SPOKOJENÍ?

8 komentářů:

  1. Take jsem spokojena. Nejvice me potesil krem a Surf :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Surf voní nádherně, ten už mám vyzkoušený z dřívějška :) a na krém jsem zvědavá, ale musí so fronty :D

      Vymazat
  2. Jsem spokojená, vyuižiju všechno a vzorkami podaruji spolupracovnice :-)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych byla spokojená a využila bych vše :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. A to je zajímavý výběr :-) Tu pastu Signal jsem zkoušela jen ze vzorečku, který byl k jakémusi časopisu a zdála se mi super. Jo a ty Bref kuličky taky kupujeme :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z té nakonec nejsem moc nadšená, resp. není špatná, ale žádný efekt nevidím :D

      Vymazat

Děkuji za komentář :)