Trend IT UP neonka - odstín č. 060

Kdo ještě nebyl v DMku a neví, že i u nás už je stojan s kosmetikou Trend IT UP? Když jsem se to dozvěděla, netrpělivě jsem čekala, až se DMko u nás po rekonstrukci otevře a udělám nálet :) Naštěstí jsem zrovna pospíchala, tak jsem se moc dlouho nemohla zdržovat a hned jsem začala prohlížet laky na nehty. To bych nebyla já, abych nějaké neulovila. Ty budu zkoušet tento týden, ale ještě tu mám pár kousků, které jsem si přivezla z Německa a už je mám vyzkoušené. Už jsem vám ukazovala jeden s pískovým efektem (ZDE) a dnes to bude o krásné, výrazné růžové.






Odstín bohužel nemá žádný název, ale pouze číslo a to 060. Je to škoda, protože názvy se daleko lépe pamatují a dokážu ocenit i jejich originální pojmenování. V lahvičce je ukryta sytá pastelová růžová, která je sice výrazná, ale nemusíte se bát, že bude svítit na míle daleko. Štěteček je kratší, široký tak akorát, zastřižený rovně a pracuje se s ním dobře. Obloučky se vám podaří nalakovat bez problémů. Konzistence je také v pořádku a nemusíte se bát, že by vám lakování dalo zabrat. Mile mě překvapila pigmentace, protože k plnému krytí stačily dvě slabší vrstvy. Lak bych zaschlý opravdu rychle a na nehtech mi vydržel bez porušení skoro týden.

Jestli v českém DMku seženete konkrétně tento odstín bohužel nevím, já jsem ho kupovala v Německu a v u nás jsem stojan raději prolítla rychle :) Ale výběr laků je poměrně široký, takže si určitě vyberete.

Tento lak má 6 ml a stál kolem 1,5 €.

UŽ JSTE STOJAN S KOSMETIKOU TREND IT UP OBHLÍŽELY? UKOŘISTILY JSTE NĚJAKÝ LAK? JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO ODSTÍN? 










6 komentářů:

  1. No musím říct, že teda tento odstín vypadá přímo dokonale :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Před nějakou dobou mi říkala spolužačka, že v DM zaznamenala novou značku, já tam tento týden budu mít cestu, tak stojan omrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem zvědavá, co pořídíš :) určitě se pochlub :))

      Vymazat
  3. Stojan značky TREND IT UP mě hodně zaujal! Já si koupila lak v odstínu 250, krásná fialová barvička na podzim :) A tu týdenní výdrž ti závidím, mně dá tak tři dny, ale i tak je to na moje poměry dost :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)