Recenze: slupovací maska proti černým tečkám Bioaqua

Slupovací masky proti černým tečkám jsou opět v kurzu. Alespoň mi to tak přijde, protože kam se podívám, tam je na ně reklama. Sama již několik let na černé tečky používám slupovací náplasti (psala jsem několik recenzí, tak na blogu zabrouzdejte), ale masku jsem ještě nezkoušela. A když se naskytla příležitost, nebylo co řešit. Mé zkušenosti si můžete přečíst v dnešním článku.




Tato maska je od značky Bioaqua a upřímně jsem ani o značce nezkoumala něco blíž, ale paradoxně jediné, co jsem ochotna od podobných korejských značek na obličej risknout, jsou právě černé pleťové masky. K ničemu jinému nemám důvěru. Složení jsem na krabičce nedočetla, resp. asi tam i je, ale znaky jsem nerozšifrovala. Informace o expiraci ale uvedené byly a v angličtině i základní údaje o masce. Nic jiného asi není třeba. 

Maska obsahuje 60 g a je zabalená ještě v papírové krabičce. Samotná maska je v klasické tubičce a je tekutá a hodně lepivá. Je potřeba si při aplikaci dát pozor a věnovat tomu chvilku času. Musíte vychytat, jak silnou vrstvu dát. Pokud dáte moc tenkou, sundavání nebude moc příjemné a maska se může trhat. Naopak pokud dáte vrstvu příliš silnou, bude dlouho zasychat a nesloupne se tak dobře. Masku jsem aplikovala vždy na nos a okolí a na bradu. Na celý obličej mi to přišlo zbytečné, protože mě trápí pouze T-zóna. Maska zasychá asi 15 - 20 minut. To poznáte samy, protože maska už nelepí. Po zaschnutí přichází na řadu to nejdůležitější, sloupnutí. Nebojte, nebolí to. Alespoň mě to nebolelo. A přitom jsem se toho dost bála, protože každý píše, že to není nic příjemného. Když jsem ale aplikovala více na tváře, tam už to trošku zabolelo, ale nic hrozného to nebylo. Naštěstí jde maska sloupnout dobře, hlavně postupujte pomalu a opatrně. Na sloupnuté masce můžete vidět, co všechno maska "vytáhla". Až jsem z toho byla v šoku. Z těch obyčejných pásků z drogerie vím, co všechno jde z pokožky vytáhnout, ale že tam toho může být ještě více? To jsem nečekala. Je to trošku nechutné, proto jsem vám ani žádné fotky nefotila a tentokrát mi budete muset věřit. Na odličování a čištění pleti dbám hodně, proto jsem byla nemile překvapena, kolik nečistot dokáže maska odstranit. Po aplikaci mám pleť hebkou a jemnou. Musím ale upozornit na to, že maska nejde až tak do hloubky, takže pokud na ucpané póry hodně trpíte, tato maska bude spíše jenom doplňková péče a je potřeba zajít ke kosmetičce. Mně to na domácí vyčištění ale bohatě stačí. Používám ji maximálně 2x týdně, většinou ale stačí jenom jednou.

Maska teď na eshopu postovnezdarma stojí 89 Kč a to za vyzkoušení určitě stojí. S maskou jsem spokojená, protože mi pleť dokáže vyčistit a to je hlavní. Až ji spotřebuji, tak bych ráda vyzkoušela tu od značky Pilaten, která je hodně chválená.

CO VY A SLUPOVACÍ MASKY PROTI ČERNÝM TEČKÁM? ZKOUŠELY JSTE?





 

*Za zaslání masky děkuji eshopu postovnezdarma.cz

6 komentářů:

  1. Já jsem si kupovala černou masku na Ali a moc mě nenadchla, protože s černými tečky nezatočila, jak slibovala.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem na tuto byla hodně zvědavá a naštěstí překvapila :))

      Vymazat
  2. Tak to díky za tip, už aspon vím co příště si vyberu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Po jak dlouhé době vám maska z eshopu (poštovné zdarma) dorazila?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)