Prosincový Brandnooz box

Z prosince tu mám ještě jeden restík a to poslední Brandnooz box roku 2016. Tak se pojďte podívat, co se v něm ukrývalo :)




Rotkäppchen  Désalcoolisé Rosé (0,2 l / 47 Kč)
Víno s nádechem malin a jahodovou chutí. Bez alkoholu. Zkoušela jsem na Silvestra a bohužel mi vůbec nechutnalo.



Čokoška Carla (20 g / 6 Kč)
Má nadstandartně vysoký podíl kakaové sušiny, autory obrázků jsou děti ze základní školy. Čokoládka byla dobrá, ale nic extra, z čeho bych měla být nadšená.



Rotkäppchen Demi Sec (0,2 l / 47 Kč)
Originální tradiční víno s produkce rodinné firmy, jejíž tradice sahá až do roku 1857. V Německu je tato značka jednička v kategorii šumivých vín, prý i ve světě. Také jsem zkoušela na Silvestra a to mi naopak moc chutnalo a klidně bych uvítala větší lahev :)



Patifu Delikates (100 g / 26,90 Kč)
Tofu paštika s jemnou konzistenci a vyváženou chutí, bez konzervantů. Na tu jsem zrovna nedávno dostala chuť a tuto značku díky Brandnooz boxu znám a máme vyzkoušenou, takže milé překvapení.



Ricola Bylinný originál (75 g / 54,90 Kč)
Bylinné bonbony obsahují směs 13 bylin vypěstovaných ve švýcarských horských oblastech. Osobně podobé bonbony ráda nemám, ale přítel ano. A momentálně v období nachlazení se hodí :)



Tuc Originál (100 g / 19,90 Kč)
Tuc sušenky má rád přítel, takže si je vezme do práce na zobání, ale pro mě to není žádná hitparáda :)



MaxiVita Herbal horký nápoj echinacea a brusinka (69,90 Kč)
Echinacea je vhodná při nachlazeí a brusinky mají příznivý vliv na močové cesty. Podobné nápoje piju, když cítím, že se o mě pokouší nemoc.



Jupí horká švestka se skořicí (0,7 l / 56,90 Kč)
Sirup bez umělých konzervantů, sladidel a barviv. Lze pít studený i teplý. Pokud bude dobrý, tak to bude fajn tip jak si zpříjemnit zimu, ale ještě jsem nezkoušela :) 



Korunní neperlivá (0,75 l / 11,90 Kč)
Tato minerální voda je držitelem certifikátu ,,vhodná voda k vínu". Je slabě mineralizovaná, což podporuje chuť vína, ale zároveň ho nijak nepřehlušuje. Voda mi chutnala, ale kupovat si ji znovu nepotřebuji.



Z poslední edice jsem byla dost zklamaná, čekala jsem nějaké větší překvapení. Sušenky TUC, paštika, horké nápoje, Jupí a snad i ty vína se podle mě už v nějakých vydání objevily. Ricola, čokoládka a Korunní mi ale nepřijde žádná bomba. Sice všechno spotřebujeme, ale na poslední vydání roku 2016 mohli připravit něco lepšího.

JAK JSTE SPOKOJENÍ S PROSINCOVÝM BRANDNOOZ BOXEM VY?  

8 komentářů:

Děkuji za komentář :)