SpaRitual - Rising Spirit ze zimní kolekce Rise

Zdravím všechny čtenářky :)

Prvním letošním lakem na nehty, který vám ukážu, je zlatý odstín ze zimní kolekce Sparitual, která se na blogu postupně objeví celá. Takže bez zdržování, jdeme na to :)





Odstín Rising Spirit je překrásný zlatavý odstín, na který budete dostávat jeden kompliment za druhým. Nehty zahalené do zlata působí jemně, nežně a elegantně. Ne nadarmo se říká, že zlatá je symbolem moudrosti, síly či štěstí. Zlatá se perfektně kombinuje s černou, která pozvedne manikúru o stupeň výš. Jedno takové zdobení mám připravené na neděli, tak si článek nenechte ujít.

Celá zimní kolekce Rise je v řadě Gold. Kdo nezná, tak ve stručnosti vysvětlím, že se jedná o flexibilní lak, který prodlouží výdrž manikúry až na dvojnásobek. Nemusíte používat lampu a skvělou výhodou je i to, že je lak do deseti minut zcela suchý a nehrozí žádné maléry.

Štěteček je širší, ale pracuje se s ním dobře a oblouček vykreslíte snadno. Ke krytí stačí dvě vrstvy, které jsou samozřejmě díky Gold top coatu hned zaschlé a bez obav můžete jít i uklízet. Výdrž konkrétně u tohoto odstínu vyzkoušenou nemám. S klasickým laky Sparitual jsem nikdy problém neměla a z řady Gold jsem už také pár odstínů vyzkoušela a vždy držely.

Pro někoho možná zlatá nebude tím odstínem pro běžné nošení, ale věřte, že na nehtech vypadá dokonale a zazáříte s ní nejen na plesech. Lak obsahuje 15 ml, stojí 472 Kč a koupíte např. ZDE.
 
JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ?









*Děkuji Sparitual za zaslání laku k recenzi.

10 komentářů:

Děkuji za komentář :)