SpaRitual - Unite ze zimní kolekce Rise

Přeji všem krásný den :)

Na řadě je další odstín ze zimní kolekce Rise, tentokrát krásná, sytá červená, díky které si připomenete Vánoce :)



Díky odstínu Unite si trošku zavzpomínáte na Vánoce, protože je to typicky vánoční červená, která nikdy neomrzí. Skvěle se kombinuje, ale perfektně vynikne i samostatně. Tento odstín je ale nositelný kdykoliv, nemusíte tedy čekat až na letošní Vánoce :)

Štěteček je širší, ale oblouček vykreslíte snadno a precizně. Na lakování si obvlášť u červených odstínů dávejte záležet. Ty na sebe poutají větší pozornost, tak dbejte na to, aby nehty vypadaly dobře. Nezapomeňte začistit kůžičky, zabere to jenom chvilku, ale výsledek je k nezaplacení. Ke krytí stačily dvě vrstvy, které zaschly hned. Tento odstín jsem lakovala dokonce už dvakrát a vždy vydržel týden bez porušení.

Červená je klasika, se kterou nikdy nic nezkazíte. Pro někoho to může být sice výrazný a vyzývavý odstín, ale pokud si na manikúře dáte záležet, budete slýchat jeden kompliment za druhým. Lak obsahuje 15 ml, stojí 472 Kč a koupíte např. ZDE.

CO VY A ČERVENÉ ODSTÍNY? MÁTE ODVAHU? LÍBÍ SE TAM TENTO?









*Děkuji Sparitual za zaslání laku k recenzi.

6 komentářů:

  1. Krásný lak , červené odstíny jsou mé nejoblíbenější.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píšeš červená nikdy neomrzí a hodí se vždy, ráda nosím červené odstíny na nehtech a ještě raději se na ně během dne koukám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej :D občas na nehty jen tak zírám a nemůžu se nabažit :)

      Vymazat
  3. Červené odstíny mám velice ráda a tento vypadá také dobře. .)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)