Essence: trendová kolekce Happy Kawaii

Nová trendová edice "happy kawaii" se inspirovala japonskou metropolí, která je známá svým roztomilým a bláznivým světem. V nabídce je i spousta věcí na nehty, které jsem dostala na vyzkoušení, tak se na ně mrkněte v článku.




V nehty se v této kolekci objevilo poměrně dost věcí - samolepky, 3D odzoby, pilník a laky na nehty. 




Nálepky na nehty obsahují spousty motivů - cupcaky, zmrzliny, cukrovinky, donuty, apod. Můžete s nimi ozdobit jak nehty, tak i kůži a vytvořit rychlé, letní zdobení. Stojí 54,90 Kč.





Dále v kolekci najdete i 3D zdobení v různých motivech, které se spíše hodí do gelu, ale na oživení manikúry je to fajn volba. Cena je 44,90 Kč.






Toto "nadrobené" zdobení jsem nezkoušela, protože si myslím, že nebude dlouho držet a mohlo by zadrhávat o oblečení. Osobně raději volím samolepky, se kterými je lepší a rychlejší manipulace. Cena je také 44,90 Kč.









Samozřejmě nechybí i roztomilý pilníček ve tvaru obalu na mléko. Každá strana je jinak hrubá, tak s ním zvládne nehet zkrátit, ale i vyleštit. Do kabelky skvělý pomocník. Cena 44,90 Kč




A teď jsou na řadě samotné laky. Ty jsou ve třech pastelových odstínech a ve tvaru zmrzlinového kornoutku. Pro milovníky laků - nezbytnost :)

01 you're my flavorite  - pastelová tyrkysová a jemným shimmerem
02 games of cones -  pastelové růžová
03 uni-cone - pastelová žlutá s jemným zlatým shimmerem


Všechny tři laky jsou krémové a zdály se mi poměrně husté, takže se s nimi pracovalo o něco hůře, než jsem zvyklá. Při dalším lakování použiji kapku thinneru a bude to lepší. Ke krytí byly potřebné dvě silnější vrstvy, které zasychaly také déle, než jsem zvyklá. Asi nejvíce mě zajímalo, jak dlouho laky vydrží a to pro mě bylo jedno velké překvapení. Zkoušela jsem žlutý a tyrkysový a oba mi bez poškození vydržely na nehtech týden (sledujte můj Instagram, kde přidávám Stories a ukazuji, jak laky drží.) Laky obsahují 5 ml a stojí 44,90 Kč.


















V kolekci kromě produktů na nehty najdete i paletku očních stínů, odličovač na rty, tvářenku, barevnou křídu na vlasy a roztomilé ponožky s cupcakem. Kolekci seženete v drogeriích do poloviny května. 


 ►►► DEJTE MI VĚDĚT, JAK SE VÁM KOLEKCE HAPPY KAWAII LÍBÍ ◄◄◄


*Děkuji eshopu kupkosmetiku za zaslání kolekce k recenzi.

6 komentářů:

Děkuji za komentář :)