Květen ve fotkách :)

Ahojky všem :))

Rozhodla jsem se s vámi podělit o pár foteček z mého soukromí a vytvořit takový měsíční report. Sama mám takové články u ostatních hodně ráda, protože okouknu co je nového, kde kdo byl apod. Proto zkusím psát podobné články a budu doufat, že se vám budou líbit :)

Květen opět utekl rychle, ale pro mě to byl celkem úspěšný měsíc. Konečně začalo krásné počasí, proto často s přítelem vyrážíme na procházky a taky jsme konečně mohli vytáhnout kolo a užívat si čerstvého vzduchu v přírodě. Byla jsem mile překvapena, jaké krásné balíčky jsem díky spolupracím dostala a samozřejmě jsem si nemohla odpustit lakovat nové láčky, které mám. No ostatně všechno uvidíte na fotkách :))



Hned začátkem měsíce jsem lakovala červeného krasavce od OPI, kterého jsem koupila na veletrhu. A musela jsem ho hned jít vyvenčit :) Někdo chodí na procházky s pejskem, já venčím laky :) Protože když máme konečně tak krásné počasí, byla by škoda lak nevyfotit venku :)



Ehm .... moje "vytuněné" bubble tea :) Já totiž vždycky musím vymýšlet nějaké kraviny :D
Ovšem toto zrádné brčko mě málem stálo život, nějak jsem víc nasála a kulička mi vystřelila extrémní rychlostí do krku :D



Občas chodíme na večerní procházky a samozřejmě jsem zase musela ukořistit Bubble tea :)
A také nám k radnici dali piano a hned jsem se musela vyblejskout :) Bohužel jsem si ale nic pěkného nezahrála, protože hrát neumím :(



Vrátila jsem se do dětství a lentilky jsem snědla v cuku letu :) 


Můj šikovný přítel vyslyšel mé přání a vyrobil mi poličku na laky :) A byl tak hodný, že vyrobil ještě jednu pro vás, takže někdy v budoucnu bude soutěž o právě tuto poličku :)



Díky spolupráci s OPI, které si nesmírně vážím, se ke mně dostali tito krasavci z neonové kolekce. Komu utekl článek, tak jsem o nich psala zde.




Ze všech stran se na mě valila přírodní kosmetika Kivvi, tak jsem ji prostě musela zkusit :)  Vitamínový koktejl sice cestu moc nepřežil, ale naštěstí kousek zůstalo :)



Dvě fotečky z procházky při krmení kachen a nutrií :)




A abych té kosmetiky neměla náhodou málo, dorazila kosmetika MOJE, také díky spolupráci. Pečlivě všechno zkouším, fotím a píšu poznámky, abych vám pak sepsala recenzi. Zatím jsem stihla napsat něco málo o lacích (článek ZDE).




S přítelem nejraději víkendy trávíme někde mimo domov, protože když je tak krásné počasí nechceme být zavřený v paneláku. Vyrazili jsme třeba i na Vrátenskou rozhlednu :)



Teď jedna fotka ze zákulisí. Fotila jsem oblíbence za duben a zabrala jsem skoro celý jídelní stůl :)




U Natálky jsem vyhrála rtěnku a lak od Avonu. Samozřejmě jsem hned musela lakovat a woooow. Nikdy mě Avon laky nelákaly, ale tento je fakt skvělý a uvažuji, že mu pořídím kamaráda. Článek ZDE.


Pak jsem porovnávala nude odstíny :)



Alkohol moc často nepiju, asi tak jednou za půl roku, ale Frisco mám docela ráda. Měla jsem ho po dlouhé době, tak jsem si ho celkem i vychutnala :)



Hurááá konečně jsem sehnala Chia semínka u nás na Mělníku ve Zdravém obchůdku. A měli tam spoustu lákavých dobrůtek, koupila jsem ještě špaldovou moukou a ovesné vločky :)



Dostala jsem šílenou chuť na krtkův dort, s tímto mi pomáhal sám Krteček, tak byl fakt vynikající :) 



Květen se nesl v duchu finálových epizod mých oblíbených seriálů. 
U The Originals byla finálová epizoda fakt krásná a hlavně ten konec.
The Vampire Diaries je už podle mě totálně přeplácaný a fakt nechápu ty hysterické fanynky, které doma brečí do polštáře, aby jim Plecka vrátila Damona :D 
Pak ještě koukám na Grimma a tam se mi poslední díl taky moc líbil, docela jsem čučela s otevřenou pusou :)
Poslední dobou jsem si hodně oblíbila i Once Upon a Time a poslední dvoudílná epizoda mě dostala a jsem hrozně ráda, že Emma a Hook jsou spolu :)
A nakonec ještě mí oblíbení Chirurgové alias Grey´s Anatomy, na které koukám už spoustu let. Docela mě mrzí, že už se nebudeme vídat s Cristinou, ona tam měla takové svoje kouzlo.




Krásné slunečné počasí mě přesvědčilo k tomu, abych nalakovala pískové laky od kosmetiky MOJE. Taky se o nich určitě brzy dozvíte víc :)



A ano, zase jsem musela pískové laky jít vyvenčit. Vyrazila jsem se sestřenkou do města na couračku, na nákupy a hlavně na Bubble Tea :) 


V dáli hora Říp :)


Vyhlídka na Mělníku :) Měly jsme klídeček, protože nikde žádní turisti, tak jsme si užívaly klidu a především sluníčka :)


Rychle jsme skákly do Rossmanna (rychle čti jako na hodinku) a ukořistila jsem tam jenom pigmenty od Essence a průhledný lesk od NYC. A také jsem konečně sehnala čaj od Ryoru :)



Také jsem měla návštěvu, Martínka. Jsou mu dva roky a je pěkně rozmazlenej :D A pořád zastávám názor - půjčit, pohrát si a zase vrátit :D
Jo a fandil hokeji a pokoušel se o "selfie" :))


Dlouho jsme vymýšlely narozeninový dortík a nakonec vyhrál blesk mcqueen a Martínkovi se moc líbil :)


S maminkou jsme připravovaly rovnou dvacet Mimonů na dortík. Nejdříve tělo a pak jsme dodělávaly ruce, nohy a vlásky :))


A takhle dortík dopadl :)



I když už jsem měla poličku na laky vyrobenou, ne a ne ji pověsit :D Ale už je na svém místě :)



Byli jsme venčit a Hugo stávkoval a do Labe se mu prostě nechtělo. Nakonec se spíš vykoupal přítel, než pes :D



Ke konci měsíce jsem se byla podívat u OPI, kde byl Den otevřených dveří a platily tak velkoobchodní ceny. Co vám budu povídat - byla jsem tam jako v ráji :)


A to je za květen všechno :)

Snad se vám článek líbil a dejte mi vědět, JAKÝ BYL VÁŠ KVĚTEN :)

22 komentářů:

  1. Já tyhle ukazovací a povídací články mám moc ráda - ráda se něco dovím ze soukromí jiných :-D hlavně ti chci, ale pochválit spolupráci s O.P.I.. To fakt závidím, ráda bych od nich taky nějaký lak vyzkoušela, ale nechce se mi tolik peněz dávát do laků na nehty.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, já jsem za to moc ráda a jsem na sebe pyšná :D
      z pohledu ceny se to vyplatí na veletrzích a nebo teď jak byl Den otevřených dveří, to jsou pak laky za hubičku :)

      Vymazat
  2. Super jen tak dál :) u mě by to byly jen psí fotky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, ty barvy laků od OPI jsou perfektní, no a dorty, tak to nekomentuji ;)

    OdpovědětVymazat
  4. jéé tu skleničku mám doma taky tu coca cola :) jinak krásný fotky ty poličky super nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) my jich máme celkem dost, jsou myslím, že z mekáče a přítel mekáče rád :D takže on papá a já mám pak skleničky :D

      Vymazat
  5. Damon je mrtvej? Já už to tak 4 série neviděla =D jestli je tak třikrát hurááá =D

    Mimoni byli nejlepší!!!

    Loveliness By Tess


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je někde na té "druhé straně" :D ale podle mě ho zase vrátěj :D Stefan umřel a taky ho vrátili - hned v dalším dílu :D

      Vymazat
    2. Na co ho vracet, je škaredej jak noc a chová se jak vůl =D Strašně mě tam vadil....vlastně možná proto jsem to přestala sledovat a přešla na true blood, ale ten sem už taky dvě sezóny neviděla =D nebo kecám? možná, že jsem vše viděla a čekám až vydají v létě nové díly...

      Vymazat
    3. True Blood mě nějak nechytlo :D mě tam vadí ta hlavní postava, ta holka - ani nevím, jak se jmenuje :D prostě mi tam nějak nesedla, viděla jsem asi 2 díly a pak už nic :D ale možná, že bych se na to mohla někdy kouknout znovu, třeba mě to překvapí :)

      Vymazat
  6. Once Upon a Time byl teda konec pěkně na prdel, jak Emma přivedla tu manželku Hooda :-D Chudák Královna :-)
    Chirurgové byly... moc překroucený, jako strkat Meredith další sestru? Ještě k tomu od Richarda? Jak jako mohla matka skrývat před manželem dítětem a milencem... celých 9 měsíců těhotenství...lkdyž s milencem trávila čas v práci.. mi hlava moc nebere, ale aspoň ta 11.série bude na začátku dost zajímavá :-D

    Hrozně mne pobavila hláška: Někdo venčí zvířátka, já laky :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš, nějak si nepřítomnost zvířátka musím vynahradit :))
      na Greys Anatomy jsem teda zvědavá, ale aby to už nebyla fakt kravina, toho se bojím :( přitom i když už je 9. řada to pořád šlo :)

      Vymazat
  7. Hahá, ty jsi z Mělníka? :-) Vyskytuju se tam skoro každý týden při pravidelném nedělním výletu na střelnici Chloumek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? my v neděli často venčíme psa a nebo běháme kolem vysílače na Chloumku :))

      Vymazat
  8. Ten dort s mimoněma mě dostal!!! jste strašně šikovný!!!

    A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)