Recenze: samoopalovací pěna Lirene

Ahoj všichni :)

V dnešním článku se dozvíte, jak dopadla novinka od Lirene a to samoopalovací pěna na obličej a tělo. Na pořádnou opalovačku jsem zatím ještě neměla čas, takže jsem se zkoušením moc dlouho neváhala.  






Oficiální popis: Lirene samoopalovací pěna, která je vhodná na tělo i obličej, se díky jemné konzistenci snadno roztírá a rychle vstřebává. Tím je zajištěno rovnoměrné zdravě vypadající opálení bez šmouh a bez zašpiněného oblečení. Díky hydratačnímu komplexu je pokožka chráněna před ztrátou vlhkosti a vysoušením. Efekt opálení se objeví už zhruba po hodině od nanesení a vydrží až 6 dní.


Pěnu je samozřejmě nutné před použitím pořádně protřepat. Pěna bohužel po aplikaci nedokáže udržet "tu svou pěnovou formu" a během chvilky se roztéká. Na to si dávejte pozor a raději vlezte do vany. Při první aplikaci jsem množství neodhadla a trošku jsem to přehnala a vůbec nejsem nestíhala roztírat. Raději tedy méně a pak přidávat. Pěna se roztírá dobře, vstřebá se během chvilky a musím pochválit, že i dobře hydratuje. K dobru je i příjemná vůně, která mi připomíná klasická tělová mléka. Během roztírání jsem si dávala opravdu záležet, protože jsem věděla, že v tom je to hlavní kouzlo.

Efekt opálení se měl objevit po hodině, toho jsem si ale vůbec nevšimla. Pěnu jsem aplikovala vždy k večeru a výsledek jsem zaznamenala až druhý den. A právě výsledek vás asi zajímá nejvíce. Jak už jsem psala, při první aplikaci jsem to s množstvím pěny přehnala a nohy i ruce jsem první den měla hodně do oranžové. Večer jsem tedy použila peeling a naštěstí další den už byl odstín perfektní, přesně taková hnědá, které běžně docílím opálením na sluníčku. Odstín vydržel asi šest dní, smývání bylo postupné a za celou dobu jsem neměla na pokožce fleky. Akorát jsem si na aplikaci nebrala rukavice a asi tři dny jsem měla hodně oranžové dlaně. Pěna je určena i na obličej, ale to jsem nezkoušela.

A co závěrem? Já osobně jsem s pěnou spokojená. Fleky mi nedělala a při dalších použití jsem ubrala množství a odstín byl přirozený. Na fotkách jsem vám vyfotila ruku "před" (na fotce to není tak vidět, ale jsem opravdu hodně bílá) a na fotce "po" vidíte odstín trošku do oranžová, ale to bylo kvůli většímu množství. A rozdíl znatelný je, toho si můžete všimnout u zápěstí. Když jsem si umývala ruce, trochu pěny jsem tím smyla, takže je tam vidět přechod.


Při dopsání článku jsem si všimla, že Klárka už samoopalovací pěnu také zkoušela, ale měla fleky, což mě se nestalo. Tak úplně nevím, čím to může být, ale já sama za sebe jsem s pěnou spokojená byla a pokud bych třeba přes zimu na nějakou příležitost potřebovala být opálená, určitě ji koupím.

Lirene samoopalovací pěnu na tělo a obličej zakoupíte v drogériích DM nebo na www.kupkosmetiku.cz za 169 Kč / 150 ml.

▶▶▶ CO VY A SAMOOPALOVACÍ PŘÍPRAVKY? S JAKÝM JSTE SPOKOJENÉ? ◀◀◀








* Děkuji eshopu kupkosmetiku.cz za zaslání výrobku k recenzi.

25 komentářů:

  1. Mám doma jeden z Lidlu ale popravde ešte som ho nevyskúšala 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Síce je samoopaľovák veľký hit, ja som si k nemu ešte nenašla cestu. Doma mám dva, ktoré som dostala, no ešte som ich neskúšala :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já dříve také ne, ale letos na slunění ještě nebyl čas :(

      Vymazat
  3. Mám doma pěnu z Lidlu a je fajn fleky nedělá ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Taky zrovna chystám recenzí a taky jsem při aplikaci fleky neměla. Pena mi přijde super, lepší než mnohé dražší přípravky. Myslím si, že fleky vznikají, když je pokožka vlhká po sprše, fakt je nutné se pořádně otřít ručníkem a ještě nechat vlhkost vstřebat do pokožky. Jinak dlaně jsem také oranžové neměla, ale vždycky si ruce hned po aplikaci pořádně umyju. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Já nemám náladu se s tím patlat a mám strach aby mi to neudělalo fleky, takže samoopalováky nepoužívám. Asi radši budu bílá jak vápno :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sto lidí, sto chutí, každému bude vyhovovat něco jiného. Popravdě jako nějak mě takové tyto pěny moc nelákají, ale právě na takovou zimu by se hodily :)

    OdpovědětVymazat
  7. Samoopalováky nepoužívám, protože je nepotřebuji. Jsem denně na sluníčku. Ale už jsem uvažovala, že si na ty bílé místa na těle nějaký pořídím. Přeci jen, když jdu k vodě, tak v plavkách neopálené místa od kraťasů a triček vypadají hrozně. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Tak na tvojí recenzi pěny jsem se opravdu hodně těšila, protože jsem na ní četla hodnocení u jiné blogerky, která s ní nebyla vůbec spokojená.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě četla také kritiku, ale každému sedí něco jiného :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)