Velké testování ---> Čistící pásky na nos 2.díl

Ahojky :)

A je tu slibovaný druhý díl o čistící náplastích na nos, které mají zbavit nečistot a především černých teček.

Jak dopadly pásky Balea a Nivea si můžeme přečíst v prvním díle zde.

3) ESSENCE
Říká se - do třetice všeho dobrého, proto sem jako třetí testovala pásky od Essence. A udělala sem dobře :)

Jako vždycky sem pásky nalepila až po koupeli, kdy jsou póry rozšířené. Opět sem počkala cca 12 minutek a poté náplast opatrně sundala.
To co sem viděla, byl naprostý šok. Tolik nečistot mi zatím žádná náplast nevyndala. Až sem se zhrozila, že mám na nose tolik teček.  Uuuuups :) 
Opravdu sem byla v šoku, protože sem před 14ti dny použila Nivea a předtím Baleu. Takže sem byla hodně překvapena, že při jedné aplikace lze vytáhnout až tolik nečistot.
Tímto se tedy pásky Essence posunuly na 1.místo :) Jediné mínus vidím v tím, že náplast neuvěřitelně smrděla :D No nekecám, bylo to šílený, jako kdybych měla na obličeji týden neprané ponožky :D Ale za pocit krásně vyčištěného nosu to stálo :)

Takže pokud na tyto náplasti narazíte, určitě je zkuste :)

4) RIVAL DE LOOP               +         5) SYNEGREN
Po 14ti dnech sem zkoušela náplasti Rival de Loop a po dalších 14ti dnech Synergen.



Bohužel tyto náplasti mě nečistot moc nezbavily. Myslím si, že to bylo kvůli tomu, že mě předtím většiny teček zbavily pásky Essence.
Nicméně, u obou se mi nestalo to, že by nic nevytáhly. Vždycky pár teček obě náplasti zachytily, jenom už jich nebylo tolik.

Poté sem si dala asi na měsíc pauzu a opět zkusila použit Synergen a vytáhly vše co sem potřebovala.

Takže opravdu záleží na tom, tolik černých teček máte a jak se o svůj obličej staráte. Všechny pásky semnou poctivě zkoušel přítel (pracuje každý den v prašném prostředí) a bylo mu absolutně jedno, jaké pásky použil, protože mu víceměné všechny vytáhly stejné množství nečistot. Ale nejvíce mu pomohly také Essence a pak Rival de Loop :)

Závěrečné hodnocení
Bohužel nemohu říct, že existuje jedna náplast, které pomůže na 100% všem. Každá máme jiný obličej, jinak ucpané póry atd. Tak je nutné si pásky vyzkoušet na vlastní kůži a zjistit, které vyhovují. Nejsou ani tak drahé, takže za zkoušku to určitě stojí. Můžete si třeba balení koupit s kamarádkou a hledat, které vám bude vyhovovat.

Mě osobně nejvíce pomohly náplasti od Essence. Byla sem spokojená i s Niveou. Třetí místo obsadili společně Balea, Rival de Loop a Synergen. V páskách podle mě veliký rozdíl není, je jenom nutné se naučit s nimi dobře pracovat (správně aplikovat) a používat pravidelně.

Náplasti také nemohou každých 14 dní vytahovat stejné množství teček, protože s každým dalším použítí se tečky vytáhnou, tak je jasné, že na potřetí už to nebude tak hrozné jako na poprvý :)

Závěrem bych ráda zmínila, že černé tečky na nose ještě mám, myslím, že to je ještě boj na delší dobu. Ale musím říct, že můj nos vypadá o 80% lépe:) Takže rada - čistit obličej pravidelně a nezanedbávat :)

Máte nějaké náplasti, které vám opravdu pomůžou a kupujete je stále dokola? Nebo zkoušíte a vybírate, které budou ty pravé?
- A

9 komentářů:

  1. Ahoj :)
    Nikdy jsem pásky nezkoušela, ale jak to tak čtu, tak zejtra zajdu do drogérky a koupím si další "zbytečnost" (děkuju:D)

    Postupem času bych třeba uvítala i fotky, jestli by to teda vůbec na nich šlo vidět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojík ještě jsem teda pasky nezkoušela ale už jsemje měla v ruce a i baleu tak dam na tebe koupim essenc tak pak dám vědet jestli jsem toho taky měla tolik a byla jsem v šoku hihi super recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Essence teda překvapilo! Musím si je koupit, fakt nutně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kde se dají koupit ty pásky od Essence?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v DM drogerii nebo Rossmann, ale chce to hledat, někde tento sortiment vůbec nemají :(

      Vymazat
  5. Já jsem teď vyzkoušela pásky od Etude house a musim říct, že na to, že pleť pravidelně čistim, tak jsem byla v šoku, co to vytáhlo..:-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Etude House mám také v plánu vyzkoušet :) už teď se těším toho, co vytáhnou :D to si pak člověk přijde, jako kdyby se snad vubec nemyl :D

      Vymazat
  6. Ja som skúšala jedine tie pásiky od ESSENCE. Skúšali sme ich spolu so spolubývajúcou, jej úplne krásne vytiahli čierne bodky a všetky nečistoty, takisto jej pekne priliehali k nosu. U môjho nosu to bol trošku problém, pásiky sa mi trošku odlepovali a na záver na nich zostali asi 4 čierne bodky inak nič a nos mi zostal takmer nezmenený :D Tak neviem...Asi som na to išla zle. Každopádne super že ti pomohli! Možno ešte skúsim tie Nivea :)

    http://marylandbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chce to mít pořádně navlhčený nos, aby se ten pásek na to hezky chytnul :) a postupně to chce i vypilovat to lepení, aby se tam neudělaly bublinky atd :)) ale časem na to člověk přijde sám, jak mu to nejlépe vyhovuje :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)