TOP 10 za leden 2014

Ahojky :))

Nebyly před chvilkou Vánoce? A teď už je únor, fakt to utíká nějak rychle! Kdybych chytla zlatou rybku, tak si snad budu přát, abych mohla zastavovat čas. To by byla paráda, co? :)

No, ale už se vrhneme na produkty, které jsem nejvíce používala a nebo jsem si je oblíbila v lednu :)


Šampon Garnier Ultra Doux, vlasy se sklonem k vysušování
Opět můj oblíbený šampon od Garnier, už se s ním ale loučím :( Už jsem o něm psala v minulých oblíbencích, tak už se nebudu moc rozepisovat. Vyhovuje mi skvěle a tečka :) 

Aussie, Aussome volume conditioner
Dopotřebovávám kondicioner od Aussie, který mám taky moc ráda, ale těším se až vyzkouším jiný. Opět byl oblíbencem i minulý měsíc.

Sprchový gel, Balea, limitovaná edice Diamanten traum
Tento sprcháč jsem si přivezla z Německa. Obecně mi sprcháče od Balei nevadí, jsou levné, dají se sehnat i krásné vůně, nějak extra velkou hydrataci nepotřebuju, takže Balea mi v tomto směru vyhovuje :) A tento jsem vybrala kvůli vůni, která je jemná, sladší a dopřávala mi příjemný relax :)



Benefit - High Beam
Nevěřila bych co taková maličkatá věc, dokáže vykouzlit na obličeji :) Tento rozjasňovač jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho, ale nebyla jsem ochotna za něj dát ty peníze. Teď už ale vím, že za to fakt stojí. Mám ho v té menší verzi, kterou jsem měla v kitu Sugar Licious. Používám ho na každé líčení a už si ani nedovedu představit, že bych vyšla bez rozjasňovače :)

Maybelline, Baby Lips, Cherry Me
Když jsem tyto balzámky uviděla v DMce, propadla jsem té davové mánii a prostě jsem ho musela zkusit :) Jako první jsem na zkoušku vzala odstín Cherry Me. Pokud na něj někde narazíte a nepotřebujete nějakou velkou hydrataci, tak do něj běžte :) Já naštěstí na suché rty moc často netrpím, takže mi stačí přesně taková hydratace jako má Baby Lips. Řekla bych, že Love Lips od Dermacolu jsou na tom s hydratací o trošku lépe. Ale Babylips mi sedl především díky odstínu, já moc nemusím rtěnky a přesně tento odstín, který jenom zabarví rty je pro mě to pravé :) A navíc ta krásná vůně :))

OPI, Nail Envy
Sešly se mi dva tyto mrňousci od OPI a to mě nakoplo k tomu, vyměnit je za mé oblíbené Four Seasons. Po měsíci toho zatím moc říct nemůžu, tak testuji i dál. Ale nehty mám po nalakování pevné, netřepí se ani se nějak extrémně nelámou.

Jordana lak na nehty, Hot Red
Určitě jste si všimly v posledním nakupovacím článku jsem si koupila pár nových laků do sbírky od Jordany. A hned jsem je musela vyzkoušet. Jako první přišla řada na tohoto rudého krasavce v odstínu Hot Red. Myslela jsem, že to bude jenom chvilková záležitost, ale nějak jsem propadla kouzlu té krásné barvy a měla jsem ho nalakovaný snad 15 dní. A to se mi teda dlouho nestalo, abych měla jednu barvu tak dlouho nalakovanou :) Lakování s ním šlo ale dobře, schnul taky dobře, začal se tedy loupat o něco dříve než jsem zvyklá - ale budíž mu odpuštěno :)



Loreal Paris, Nude Magique, BB Powder
Hned na začátku ledna jsem se pustila do zkoušení nového BB pudru, který jsem si přivezla také z nákupů z Německa. Nejsem pudrový maniak, protože mám pořád takový pocit, že ten pudr je na denním světle prostě vidět a nevypadá to hezky. Takže to s pudrem vůbec nepřeháním, ale protože mám mastější pleť, pudr jen tak vynechat nemůžu. Tento mi přijde celkem fajn, nejsem teda odborník na pudry, ale pleť mi zmatnil, měla jsem ji pak hebkou a svou funkci tak splnil :) Ještě se chystám pudr porovnat s jinými tak, že každou půlku obličeje zapudruji jiným pudrem a pak sepíšu nějakou recenzi :)

Rimmel Match perfection, 0100 Ivory
Nevím, čím to je - ale nějak extrémně blednu. Zjistila jsem, že můj oblíbený Dermacol 24h control je na mě tmavý, proto jsem do boje vytáhla Match Perfection. A druhý zásek - taky je na mě tmavej. Jakto? Vždyť jsem jednu dobu i přes zimu používala ještě o odstín tmavší a sedl mi. A teď mi ta 100 Ivory nějak nesedne. Ono to není zase tak hrozné, ale na denním světle je to vidět a z toho nemám dobrý pocit. Proto jsem si objednala o něco světlejší verzi právě tohoto makeupu, tak snad mi co nejdříve dorazí už dorazil a ten odstín je parádní - brzy bude srovnání :))

Urban Decay - Naked
Jak jinak:) Musela jsem ji přece hned prubnout když mi ji donesl Ježíšek. Musela jsem vyzkoušet všechny stíny a hodně jsem i kombinovala. To byla po dlouhé době změna, protože jsem nosila jenom šedé color tattoo, tak jsem si v lednu dopřávala barvičky :)


Jaké produkty jste si oblíbily v lednu vy? :) 
Mějte se fajn :)

20 komentářů:

  1. Já jsem právě taky kupovala make-up od Rimmelu s tím, že je pro ségru k narozeninám a protože je to bledule, brala jsem automaticky Ivory a i v obchodě mi přišlo ok. Doma jsem na něj mrkla a celkem šok, jak je to jejich Ivory vlastně tmavé, takže jsem musela koupit jiný a úplně jinou značku. Takže asi tak :)
    Jinak závidím paletku Naked, ty barvy jsou nádherné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naked je teď můj miláček :))
      k tomu makeupu - v našich drogeriích je to oříšek s těmi odstíny :( mě dřív stačil ten nejsvětlejší, ale teď nějak blednu a i ten je na mě hrozně tmavej a je to vidět, tak proto jsem musela objednat ten ještě světlejší :)
      během týdne o něm budu psát :))

      Vymazat
  2. Jé kde jsi prosím objednávala ten Match Perfection? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Asos :) pokud zítra bude dobré světlo, tak vše nafotím a ještě zítra bude článek :) do konce týdne ale určitě bude :))

      Vymazat
  3. Makeup od Rimmel už bych si měla konečně pořídit! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. No, já jsem taky pod stromeček obdržela Naked a prakticky nic jiného jsem v lednu na očích neměla :) Velká spokojenost a vážně nechápu, jak někdo může říct, že jde o 12 nudných hnědých stínů.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem používala jenom Naked :) a to jsem si dřív vystačila jenom s jedním stínem Color Tattoo, ale teď vždycky vymýšlím, jaké barvičky zkombinuju :) dá se s tím vykouzlit mnoho krásného líčení :))

      Vymazat
  5. Paletka stínů je krásná - nádherné barvy. Sprcháče od Balea jsou fajn a mají krásné obaly, ale co mi na nich vadí, že vůně nevydrží vonět na těle. Škoda. Šampon od Garnieru jsem ještě nezkoušela, ale docela mě to láká. A mají hrozně krásné obaly! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslím, že je škoda, že nevydrží vonět déle :( Garnier šampony my sedly skvěle, dlouho jsem hledala nějaký drogérkový, který mi sedne a až konečně Garnier :) a ani nejsou tak drahé :)

      Vymazat
  6. Ten benefit rozjasňovač vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takovej maličkej prcek a jak může rázem změnit líčení k lepšímu :)) pokukovala jsem po něm už dlouho, ale nechtělo se mi za něj dávat ty šílený peníze :( až mi dojde, tak budu asi brečet :( :D

      Vymazat
  7. mám s pudry stejný problém :/ nesnáším ten nepřirozený nános co vždycky udělají. zkoušela jsem všude chválené Stay Matte od Rimmelu, sypký HD od Elf a asi nejznámější od NYC ale přijdou mi všechny totálně na nic. teď vkládám veškeré své naděje do pudru od theBalm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem to začla vnímat až poslední dobu, že na denním světle a když vysvitne slunce, tak je to prostě vidět, takže se snažím to s pudrem nepřehánět, ale na druhou stranu jak mám mastnější pleť, tak trošku pudrovat musím :( zatím jsem od the Balm nic nezkoušela, ale lakají mě jejich tvářenky, tak mi kdyžtak pak dej vědět, jak ten pudr dopadl, byla bych ráda:))

      Vymazat
  8. já jsem měla ten Rimmel ve 103 a docela mi sednul, překvapivě, a to jsem světlá, ale teď si chci koupit 100 (na kuponek z dm)... dívala jsem se na ty ostatní odstíny, asi by mi nejlíp sednul jiný, tak uvidím, třeba časem objednám ze zahraničí. hlavně, že jsou ty světlé odstíny vždycky vyprodané, ale že by ty blbce, co sedí ve vedení kosmetických firem, napadlo sem posílat víc světlých, to ne... no comment :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vůbec nechápu, proč ty světlé odstíny k nám nejdou. Přitom by si je kupovalo poměrně dost lidí, chápu v létě to tu máme dost sluníčka, ale vždyť přes zimu jsme všichni bílý jak mrtvolky :D asi během zítřka nebo v sobotu budu psát recenzi a uvidíš, že ten rozdíl je fakt vidět a na obličeji to pak vypadá úplně jinak :) to by hned spousta slečen vypadala jinak, kdyby nosily správný odstín makeupu :))

      Vymazat
  9. Naked a Naevy od OPI nej!

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Kdo by Naked nemiloval! Je prostě nejlepší, kromě ní používám už jen Sleek, ale prostě Naked je Naked... nepoužívám primer a i přesto mě Naked vydrží celý den a neslije se. Prostě naked je number one =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zatím ten primer, který byl přiložený nepoužívala, dopotřebovávám ten obyčejný od Elfu a stíny krásně drží celý den :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)