Soutěž o vstupenky na veletrh kosmetiky Interbeauty Prague

Krásný úterní večer všem :)

S příchodem jara souvisí nejen krásné počasí, ale také kosmetické veletrhy, které si prostě nemůžu nechat ujít.
Pokud můj blog čtete delší dobu, jistě víte, že na veletrhy jezdím už skoro 12 let a vždycky se na ně ráda vracím. Beru to jako skvěle strávený den, taková dámská jízda se spoustou krásných věcí.

Jeden veletrh už máme za sebou, proč ale nenavštívit ještě Interbeauty Prague? Tento veletrh se bude konat 4. - 5. dubna v Holešovicích (Praha). A jako bonus - můžete zažít i trochu adrenalinu na Matějské pouťi :)


Víte, že jsem moc ráda, pokud vám mohu udělat radost a nějak vás odměnit, že můj blog čtete.  Ráda bych některé z vás udělala radost a tímto tedy vyhlašuji soutěž o vstupenky.



Pravidla jsou velmi jednoduchá :)

Stačí mi do komentářů napsat, jestli na veletrhy jezdíte a také co byste si pěkného koupily :) (ať mám inspiraci)

Email uvádět nemusíte, nikdo přeci nechce spamy ve schránce. Výherkyně vyhlásím zde a také na mém Facebooku.
A samozřejmě budu ráda, pokud budete pravidelným čtenářem, aby vám podobné soutěže neunikly, podmínka to ale není :)

Výherkyně budou dvě a každá dostane lístky dva, aby mohla jít s doprovodem :)

Soutěž ukončím tuto neděli, tedy 30. 3. v 19:00hod. a hned vyberu vítězky (tentokrát asi přes random).

Pokud by někoho zajímal seznam vystavovatelů a nebo program, tak vše najdete ZDE.


Doufám, že se vám soutěž líbí a že se zapojíte :)
Samozřejmě budu všem držet palce a třeba se i potkáme :)

Ještě bych ráda poděkovala veletrhu Interbeauty Prague za poskytnutí vstupenek do soutěže.

29 komentářů:

  1. Chodím na veletrhy ráda, jen mě štve, že jsou skoro všechny v Praze =( Koupila bych si tam Artdeco bází pod oční stíny, revitalash novinku na růst řasů, něco od Vita Liberata a nějakou veeeelkouu paletku stínů od Elfu, kteří se naposlední chvilku na veletrh přidali =)

    OdpovědětVymazat
  2. Já chodím :D ale to ty víš... jinak těším se na ELF, kde si něco pokoupím, ať to nemusím objednávat přes internet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chodím na Interbeauty Prague, na tom druhém jsem ještě nebyla. A minule jsem si nakoupila pouze značku Farmona, úžasně to vše vonělo a já nevěděla co dřív. :D Na tomhle bych určo mrkla po Elfu.

    OdpovědětVymazat
  4. Na veletrhu jsem jeste nebyla, ale rada byh, vypada to vzdycky super ... a koupila bych si asi nejake pekne trpytive laky

    (Google nemam, ale sleduji pres facebook)

    OdpovědětVymazat
  5. super soutěž :) já jsem ještě na žádném nebyla, odrazuje mě právě vstupné..:( ale třeba se poštěstí :) určítě bych se zastavila u elfu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsem nikdy na žádném veletrhu nebyla, tak kdyby se mi poštěstilo, bylo by to super :). Jinak bych si určitě koupila něco od Sleeku a určitě bych se zastavila u elfu, freemanna a himalayi herbals :).

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní soutěž, já ještě na žádné takovém veletrhu nebyla, ale už jsem o tom taky uvažovala, bohužel z Havl. Brodu je to 110km do Prahy takže platit vlak a ještě vstupenku je dost, ale kdybych ji vyhrála tak by to bylo super :)
    Koukala jsem na seznam vystavovatelů a ani nevím co bych chtěla první vidět, je toho moc, takže abych ušetřila tak milión Kč než tam pojedu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Na veletrhu jsem ještě nebyla. Toto by byla moje premiéra. Jen tak si tam jet dovolit nemohu, protože cesta plus vstup je opravdu drahá záležitost, proto jsem moc ráda za tuto soutěž :) Pokud by se mi poštěstilo, určitě bych se tam koukla na bázi pod oční stíny od Artdeco, poté bych také omrkla kosmetiku E.L.F. hlavně jejich studio řadu a pak bych určitě koupila i něco od Sleeku pokud tam bude :)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  9. Na veletrhu jsem ještě nebyla, tak kdyby se na mě usmálo štěstí, bylo by to super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Byla jsem na Interbeautys jednou a koupila jsem si hlavně laky na nehty a přírodní kosmetiku. Letos jedu znovu, vstupenky by se hodily :-)))

    OdpovědětVymazat
  11. Super soutěž :) na veletrh se chystám, tak by vstupenky zdarma bodly :)
    Určitě se chci zastavit u stánku Artdeco abych vyzkoušela tu jejich bázi, o které pořád někde čtu, tak mám důvod si jí konečně už koupit :D

    OdpovědětVymazat
  12. Na prvním veletrhu Interbeauty, co jsem byla, jsem si koupila fakt skvělý hodinky :) Mám je ráda doteď, takže skvělý kup. Akorát se mi na veletrhách nelíbí to vstupné.. Moc mi to nedává logiku. Jdu tam, abych nakupovala a ještě za to musím platit vstupné? Které přitom není vůbec symbolické? Pro mě záhada :) Kdybych vyhrála, vezmu s sebou přítele, ať si uděláme fajn den. Já s ním byla na výstavě aut, tak by měl za odměnu kosmetiku :D
    Jinak sleduju pravidelně přes GFC :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na beauty veletrhu jsem nikdy nebyla, tak snad se mi letos zadaří ;-) Mám vyhlídlé laky a tvářenky od Jordany a určitě bych se nechala ostříhat a udělat Shelak

    OdpovědětVymazat
  14. Já nikdy na veletrhu nebyla, bydlím mimo Prahu, takže bohužel. Ale moc ráda bych se tam někdy porozhlídla a koupila pár kousků - jako třeba laky od Jordany.. nebo i nějakou tu paletku od Sleeku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Teď jsem byla na World of Beauty and Spa poprvé a musím uznat, že se mi tam líbilo :-) Jen by mohli rozdávat více vzorečků :P A té dekorativky tam taky moc nebylo...
    Strašně jsem tam slintala u stánku Sleeku, chtěla jsem si koupit set na úpravu obočí, ale neměla jsem penízky :( Příště musím jet více vybavená!!
    Takže pokud tam budou ted, tak tam rozhodně nakoupím!!

    OdpovědětVymazat
  16. Na ,,beauty,, veletrhu jsem nikdy nebyla:).Ale tentokrát bych tam velice ráda zavítala. A asi bych si koupila bázi od artdeco a asi nějakou paletku stínů.
    Měj se♥

    OdpovědětVymazat
  17. Na veletrhu jsem byla asi dvakrát a znovu bych se tam ráda podívala. A asi bych koupila něco od kosmetiky Sleek a možná Milani.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  18. Na žádném kosmetickém veletrhu jsem ještě nikdy nebyla, ale určitě by mě to moc lákalo. Komu by se nechtělo vzít kamarádku nebo sestru a udělat si čistě dámskou jízdu s trochou zkrášlování a nákupem pěkných drobností. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Na veletrhy příliš nejezdím a jela bych spíš takříkajíc na čumindu, asi bych pořádně obhlédla značky, které se u nás dají sehnat pouze přes internet a něco bych od nich koupila, přece jen taková možnost není každý den. :))

    OdpovědětVymazat
  20. Já ještě na žádném takovém veletrhu nebyla, proto by mě to hodně zajímalo :) Nejspíš bych si koupila něco, co by mě zaujalo - nějaká značka, která se nedá běžně koupit v drogérii nebo něco jinak neobvyklého. Konkrétní věc mě bohužel nenapadá :)

    OdpovědětVymazat
  21. Interbeauty je super! ! Koipila jsem si tam Freeman masku a asi 3 ty superlevné pilníky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  22. ten víkend jsem zrovna v Praze, ale na Interbeauty jsem v plánu mít neměla, ovšem teď jsem zjistila, že nejde do našich kin film, na který jsem se těšila, docela by se mi tento náhradní program hodil. Doplnila bych tam své pečující zásoby - Levandulový hydrofilní olej a hřebíčkovou pleťovou vodu od Nobilis Tilia, potom bych okoukla Sleek, Milani a Jordanu, nějaké přírodní bio kosmetiky, které neznám a určitě koupila nějaké jarní laky :) Na veletrhu jsem ještě nikdy nebyla, minule jsme se byly s mamkou a tetou podívat do secondhandu od Ona Dnes co se konal hned vedle ale zajít na veletrh nás nenapadlo :(

    OdpovědětVymazat
  23. Já chodím a ráda tam objevuju nové věci :). Na Interbeauty bych se moc ráda podívala hlavně kvůli OPI stánku :).

    OdpovědětVymazat
  24. Já bych se tam určit koukla na kosmetiku ELF a Sleek :)
    sweetienyada@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Na Interbeauty jsem byla 3x a vždycky jsem si tam fajnově nakoupila =) letos bych si pořídila gely na gelovky a různé zdobičky.V loni jsme si koupila jojobový olej a spoustu laků od Jordany taky make-up a pudr od Jordany, pilníky, nůžtičky, vosky na depilaci a tělové máslo (u toho si nepamatuji značku ale jsou tam každý rok =D ). Sleduji tě přes Bloglovin =)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Alice,

    na podobném veletrhu jsem ještě nikdy nebyla, už proto, že bydlím asi 300km od Prahy. Ale kdybych jela, tak bych řádila jako blázen a rovnou to spojila s výprodejem Essence a Catrice. Jinak bych určitě zaútočila na stánek Sleek, Milani, Jordanu, OPI a další, další a další! :D

    OdpovědětVymazat
  27. Já se tam chci podívat na kosmetiku, kterou ještě neznám. Ráda objevuji nové značky, takže se těším na co tam narazím a vstup zdarma by určitě přišel vhod, protože už tuším, že tam utratím majlant :D
    molieno@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Alice,
    na veletrhy jezdim, kdykoliv mam peníze :D miluju hlavne ty kosmeticky orientované, protože jsem hroznej blázen do všech líčidel, takže bych rozhodně zaútočila na Sleek a Artdeco :D
    halo24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Krásnou neděli přeji,
    já na veletrh vyrážím vždy s kamarádkou a vždycky si to skvěle užijeme. I když na Interbeauty Prague jsme ještě nebyly, zatím jen v Letňanech na Beauty Expo. Bylo by zajímavé srovnání, který veletrh je lepší. :)
    Je fakt, že se pravidelně necháme zlákat nějakou novinkou a vždycky si pak říkáme, že příště už odoláme, ale stejně je to marný. :) Jsme holky marnivý a chceme být prostě krásný, ať to stojí co to stojí. :) Jednou to byly razítka na nehty, pak zase věcičky na depilaci. Ale co ti budu povídat, určitě to znáš sama, jak je tam těžké odolat těm svodům. ;)
    Každopádně vítám možnost vyhrát vstupenky a zase se s kamarádkou pěkně rozšoupnout. :)))
    Prima den,
    Veronika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)