Dubnové nákupy

Ahojky všem :)

Omlouvám se za neaktivitu, ale kdo sleduje můj Facebook, tak ví, že na mě skočil bacil a nějak mě to položilo. Moc často nebývám nemocná, vždycky taková klasika - rýma a bolest v krku, teď se k tomu ale přidala teplotka, tak jsem nějak neměla chuť na psaní.

Ale už jsem se docela nudila, tak jsem rychle nafotila a sepsala dubnové nákupy :) Tak se na to pojďte podívat :)


Jsem na sebe fakt pyšná, protože z kosmetiky jsem kromě úlovků z Interbeauty nekoupila vůbec nic. A o nákupu z Interbeauty jsem už psala, tak se můžete mrknout ZDE.


V lékarně jsem koupila šampon Panthenol (97 Kč) a k tomu balzám (96 Kč), na balzám jsem zvědavá, protože jsem ho ještě nezkoušela. A nesměly chybět tobolky Panthenol, na krásné vlásky a nehty (136 Kč).
Pro přítele jsem koupila tobolky Revalid (675 Kč), tak uvidíme, jestli budou lepší než Panthenol. Za tu cenu by teda měly být :D



A nakonec boty :)) Nevím proč, ale nějak jsem nakupovala hodně bot. Boty většinou kupuju u Deichmanna, v CCC nebo u Baťi, ale potřebovala jsem obyčejné botky, jen tak na lítání a kdyby se zničily, tak aby mi jich nebylo moc líto :) Proto jsem všechny botky koupila v levné obuvi u nás ve městě (jednou si tam koupila skvělou kabelku LU ze Svět módy podle LU, tak občas chodím na jukačku, jestli tam nějakou podobnou nebudou mít) :D

Všechny stály kolem 200 Kč, akorát ty poslední sandálky byly za 299 Kč. Moc jsem si oblíbila ty balerínky, protože jsou hrozně moc pohodlné. Jsou to moje první balerínky, protože jsem nikdy nesehnala takové, které by mi sedly. Mám malou a úzkou nohu a vždycky mi tak nějak divně seděly, tyto mi ale sedí skvěle a jsou i malém klínku, tak nejsou úplně rovné a to mi vyhovuje perfektně.







 Jaké boty, které jsem si koupila se vám nejvíce líbí? A čím jste si udělaly radost vy? :) 
Mějte se fajn a hezký víkend všem :)

21 komentářů:

  1. Ty poslední boty si přeju už dva roky a pořád jsem ty své nesehnala :-/ Jsem zvědavá co mi pak povíš o Revalidu. Pořád otálím s nákupem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já když je tam viděla, tak jsem se modlila, aby byly v mé velikosti :)
      Revalid testuje přítel, tak jsem zvědavá, jak dopadne - ale ta cena byla příšerná, to jsem omdlívala :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. děkujii :) zatím jsem je měla na sobě jenom doma a byly moc pohodlné, tak jsem zvědavá jak se budou nosit na nějaké delší cestě :))

      Vymazat
  3. Balerínky s mašličkou jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do těch jsem se hrozně zamilovala a jak jsou látkové, tak nikde nic nedře :) pak jsem si šla ještě pro ty druhé, abych ty mašličkové nosila na nějaké výlety a ty druhé jen tak na couračku :))

      Vymazat
  4. Skvělé nákupy! Ty laky vypadají nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty poslední sandálky jsou nádherné!!! To mě mrzí, že ne,ůžeš mít baleríny =( kus Mellissy mají pamatovací hmotu, takže si zapamatují tvůj tvar nohy a přilnou k tobě =) Já bych bez balerín nevyžila, žádný jaro a léto =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za tip, jdu se mrknout :)

      Vymazat
    2. ale Melissa jsou o 50-70% dražší než jejich sestřičky Mel dreamed by Melissa, pod ty se nepodepsali návrháři, ale kvalita stejná =) pokud nebotřebuješ mít botky od Lagerfelda apod. tak ti vystačí Mel =)

      Vymazat
  6. S botama ses koukám pořádně rozjela, ale občas je to potřeba. A na Interbeauty jsi nakoupila taky dobře :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  7. Nad nákupy z Interbeauty jsem slintala... takže tentokrát se krotím :-D
    Botičky parádní, až na ty první.. mne dostaly všechny :-)

    A musím říct, že na ty vitamíny pro partnera zvědavá nejsem... díky tobě je pro mne Panthenol TOP 1...NUMERO UNO a ničemu jinému tak bezvýhradně.... nevěřím :-) Za což ti patří... tisíceré díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ale nevěřila bys jak jsou zrovna ty první pohodlné :)) vlastně jsem s nima procourala celý veletrh a vůbec mě nebolely nožky (a to nejsem zvyklá na podpatky a většinou ani nízké nesnesu)
      On právě Pathenol nechtěl, že prý ten je můj, tak chce něco jiného - ale jsem na to fakt zvědavá, jestli to bude stejně účinné nebo tak :)) Hezký víkend

      Vymazat
  8. Tak ty botičky jsou super.. potřebovala bych tady narazil taky na tak povedenou levnou obuv. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a je celkem i kvalitní :) mám odtud i dvoje kozačky a drží stále jako nové :))

      Vymazat
  9. Mě teda asi nejvíc zaujaly ty botky. Říkám si, že bych taky konečně měla tak trochu obnovit svůj botník. Nějaké boty vyházet a nakoupit místo nich nové. Vím ale, že tam určitě najdu kousky, kterých se nezbavím ani když je tolik nenosím. Mezi ně patří jedny stříbrné lodičky, které tam mám. Měla jsem je na sobě asi jen dvakrát, ale zbavit se jich prostě nechci.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě teď začal bavit potisk textilu. Ráda si hraju s grafikou a tak celkově se snažím vymýšlet si vlastní návrhy a střihy. Takže kupuji hlavně nějaké trička bez potisku a tyhle věci a zkouším, zkouším a zkouším. :) Na druhou stranu i tak si občas něco zajímavého koupím, protože je potřeba vědět, co se ve světě nosí. Za módu vlastně utrácím docela dost. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)