"Nedělní lakování" - učím se mít ráda modrou

Ahojky!

Modrých odstínů se u mě jen tak nedočkáte, protože jsem jim prostě nepřišla na chuť. Myslím, že ve své sbírce mám asi jen 4 odstíny modré a tento jsem nalakovala skoro po roce nákupu. Prostě mi nějak na nehtech modrá a nebo zelená nesedí.

Nakonec jsem se ale rozhodla dát tomuto odstínu šanci a musím přiznat, že jsem si na něj docela zvykla, barvu jsem si oblíbila a lakovala jsem ho už dvakrát.

Laky od německé značky P2 mám hodně ráda, ale zrovna se mi dostal do ruky nějaký kousek, který se moc nepovedl. Teď nemyslím barvu, ale spíš vlastnosti laku. Více si můžete přečíst v článku.



Lahvičku laku nemusím moc představovat, je hranatá a prostě se mi líbí. Obsahuje 12 ml, k dostání v německých DM drogeriích za 1,95€.

Jak je u řady Volume Gloss typické, šteteček je silnější. Na práci s ním jsem už zvyklá, tak mi ani nevadí, že je o trošku širší, než jsem zvyklá u jiných laků.


Odstín 100 heavenly girl je světle modrá, pastelová barva, ke které jsem si dlouho hledala cestu a nakonec jsem si ji moc oblíbila. Bohužel se mi vůbec nelíbí vlastnosti laku.

Problém nastal při lakování. V první vrstvě vůbec nekryl a pruhoval. Druhá vrstva si poradila s krytím, ale pruhoval stejně a navíc pruhy byly i přes efekt gel look vidět.
Konzistence laku se mi taky nějak nelíbila. U této řady jsem zvyklá, že lakování jde snadno, ale u tohoto jsem se docela zapotila. Lak pořád někam stékal, někde se naopak táhnul. No prostě to byl docela boj, ale zvládla jsem to :) 
Kvůli pruhování jsem musela nehty přetřít top coatem, jinak to ani tato řada nepotřebuje.

Schnul trošku déle než jsem u P2 zvyklá a po dvaceti minutách se mi podařilo udělat do nehtů nepěkné rýhy, tak jsem musela opravovat a raději jsem počkala 30 minut a nic jsem nedělala. Kvůli divné konzistenci jsem se bála výdrže, ale byla stejná jako u jiných P2. Mě na nehtech vydrží i 6 dní.

Takže i přes menší boj s lakováním jsem s lakem spokojená a přesvědčila jsem se, že i má oblíbená značka P2 má nějaký nepovedenější kus. Nic to ale nemění na tom, že i přes odpor k modré, jsem si tento odstín hodně oblíbila.











 
Na těchto fotkách je vidět, že i přes dvě vrstvy, lak pruhuje.



Jak se stavíte k modrým lakům vy? Lakujete modré odstíny rády?
Krásný zbytek dne :)

13 komentářů:

  1. leda tmavě modrou, světlou ani třeba mint jsem ještě neměla. já jsem hodně na ty červené a růžové odstíny :) tenhle má pěkný kartáček, s takovýma se mi pracuje nejlíp, ale škoda toho pruhování...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mám raději červené a růžové odstíny :)) pruhování to zkazilo, ale top coat to naštěstí napravil :)

      Vymazat
  2. Veľmi pekná farba, veľká škoda, že je taký divný... Síce ja preferujem sýte alebo tmavšie odtiene, ale tiež nemám rada keď lak pruhuje...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak modrou bych si neoblíbila, ani kdybych se na hlavu stavěla =) mě se to líbí, ale sama neee

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s modrou mám hodně velký problém, ale tato mi sedla a dokonce jsem si na ní i zvykla :) ale modré odstíny vyhledávat teda nebudu :D

      Vymazat
  4. Ja souhlaaim s Natalkou, modrou ano, bez nejmensich potizi, ale vyraznejsi a tmavsi. Tohle na mne pusobi moc blede.

    Coz mi ale pripomina, ze takova mintova mi tu od p2 lezi od prosince :-) asi pujdu lakovat :-)

    Jinak povedene fotecky

    OdpovědětVymazat
  5. já když modrý lak, tak spíš ten námořnický ,takhle ve světlých se moc nevím, nevím proč :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dlouho jsem si na něj zvykala a nakonec jsem si ho docela oblíbila, ale vyhledávat modré odstíny asi nebudu :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)