Farmona podruhé

Ahojky všem:)

Pokud mě pozorně čtete, tak vám určitě neunikl článek, ve kterém jsem vám představovala značku Farmona, díky které se rázem ocitnete v ráji. A díky milé spolupráci jsem mohla vyzkoušet další výrobky. Abych pravdu řekla, trošku jsem se s článkem opozdila, protože krém a tonikum jsem si tak oblíbila, že jsem na recenzi prostě a jednoduše zapomněla :D

A jak už jsem psala v minulém článku, Farmona vás fakt přivede do ráje, protože všechno tak úžasně voní a jen těžko se odolává. I já jsem samozřejmě na veletrhu neodolala a koupila jsem si další peeling, který je prostě nejlepší na světě, vybrala jsem vůní melounu a dýně.

Jak dopadl krém na ruce, minerální tonikum a balzám na rty se dozvíte v článku :)



Vybrala jsem si krém na ruce a nehty s mou oblíbenou vůní vanilky, protože krémů není nikdy dost, pak jsem chtěla vyzkoušet minerální tonikum a také balzám na rty.

Začnu s krémem, který jsem si hodně oblíbila a okouzlila mě ta úžasná vůně. Spíš než vanilku, z něj cítím mandle a vůně mi připomíná můj úplně první krém na ruce od Avonu. Takže díky krému zažívám nostalgii a vzpomínám na školní léta :) Krém je hutnější, ale krásně se roztírá a vstřebává se rychle. Je mastnější, takže mám chvilku lepkavý pocit, ten ale během chvilky zmizí. Hydratuje průměrně, pokud hledáte opravdu dobře hydratační krém, tak toto asi nebude ta pravá volba, protože je opravdu průměrný. Mě to ale naprosto vyhovuje, na suché ruce moc netrpím. Díky tomu, jak je mastnější se mi dobře osvědčil na kůžičku okolo nehtů, na to je fakt perfektní. Ruce totiž dostávají třeba při úklidu koupelny savem hodně zabrat a kůžičku mám vždycky šíleně vysušenou. Stačí ale párkrát pomazat tímto krémem a kůžička je zase ve skvělé kondici :)
Krém stojí 59 Kč a má 100 ml. Je docela velký, takže spíše na noční stolek, protože v kabelce by zabíral dost místa :)

Zaujal mě ještě tento regenerační krém s aloe vera, a pokud máte suché ruce, mohl by být fajn tento s olivou.


Pak jsem se vrhla na balzám, ze kterého jsem trošku zklamaná. Není to nejhorší balzám na světě, ale balzám bych mu teda neříkala. Spíš takový lehký polomatný lesk. Podle mě má balzám rty hydratovat a to tento nedělá. Má lehoučkou strukturu, takže na rtech působí příjemně a hezky je zjemní. Rtům dodá jemný až nenápadný lesk a schne do polomatna. Obsahuje maliličkatý shimmer, který je vidět ale jen zblízka. Z dálky je opravdu nenápadný a přirozený. Já nosím výraznější oči, takže efekt tohoto lesku se mi líbí a občas ho používám na matnou rtěnku od Sleeku, která mi trosku zalézá do vrásek a nevypadá to pěkně. Spíš bych ho ale doporučila někomu, kdo nepotřebuje rty hydratovat, jenom je trošku zvýraznit. Jo a málem bych zapomněla na vůni, protože lesk mi nevoní nijak, necítím z něj nic, co by mě oslovilo a ani naopak nic, co by mi vadilo.
Balzám mám hozený v kabelce, a když potřebuji rty jenom trošku zvýraznit, sáhnu po něm. Ale když mé rty nemají své dny a potřebují hydratovat a trošku zregenerovat, sahám po jiných balzámech. Já ho ráda dopotřebuji, ale až na něj narazím, tak ho s klidným svědomím přejdu :)
Klidně bych ho ale doporučila maminkám pro jejich malé princezny, aby měly slečny nějaké patlátko na rtíky :)
Stojí 39 Kč a obsahuje 15 g.


A nakonec tu máme minerální tonikum na odličování, se kterým jsem moc spokojená. Dokonce jsem přišla na to, že mi na něj chodí i mamka (a já jsem se divila, proč tak rychle ubývá). Prvotní makeup odlíčit nedokáže, resp. dokáže, ale stoupne spotřeba odličovacích tamponků a odličujete dlouho. Používám ho tedy jen na doodlíčení a na to je perfektní. Krásně zbylý makeup doodlíčí a pleť hezky hydratuje. Nezaznamenala jsem nějaké podráždění, začervenání nic. Trošku ale lepí, což mně osobně nevadí, protože se odličuji před koupelí. Co ale musím vyzdvihnout je vůně, voní úžasně. Svěže, jemně a to hned zpříjemní odličování. Takže s tímto produktem jsem moc spokojená a klidně bych vám ho doporučila :))
Stojí 72 Kč za 200 ml.


No a nesmím zapomenout na peeling, který jsem si koupila na veletrhu. S tím prvním, o kterém jsem už psala, jsem totiž moc spokojená a tak jsem musela zkusit i jinou vůní. Tentokrát jsem zvolila meloun a dýni a je to něco fantastického. Krásná ovocná vůně, ze které cítím meloun a spíš mango, než dýni. A jak už jsem psala, peeling splňuje všechno to, co potřebuji a rozhodně to není můj poslední a určitě zkusím další vůni :)
120 ml stojí 45 Kč


UŽ JSTE OD ZNAČKY FARMONA NĚCO ZKOUŠELY? CO VÁS LÁKÁ?












Farmonu si můžete koupit na stránkách TASHA.CZ a pokud jste ze Slovenska, tak na TASHA.SK. Pobočky Tashy jsou v Praze, v Mostě a nebo v Poděbradech. Všechny informace nalezente na webových stránkách.

Samozřejmě bych ještě jednou ráda poděkovala, za poskytnuté produkty firmě Tasha.

28 komentářů:

  1. Značku ani neznám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je škoda, protože má super a hlavně krásně voňavoučké věci :)

      Vymazat
  2. Néééé tak teď mám pocit, že to vše musím mít. Hlavně ten peeling, sakriš! :D A jelikož jsem zrovna v objednávací mánii, tak bude peklo odolat :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. peeling je jednoznačně nejlepší :) a jak jsem psala v minulém článku, ty pěny do koupele jsou taky parádní :)) já si na podzimním veletrhu budu zase muset udělat zásobu, protože pěny mi krade celá rodina :D

      Vymazat
    2. Když já nemám (naštěstí) vanu, takže pěnu jdou mimo mě :D ale peelingy, to je jiná.. těch můžu mít doma v zásobě na kila :D

      Vymazat
    3. ahááá :) tak to bych asi nepřežila - já se ráda hezky naložím do vany :) ale zase bych za některý produkty ušetřila :))

      Vymazat
  3. Zatím jsem od nich nic nezkoušela, ale zase jsi mě nalákala na spoustu věcí. Nevím po čem sáhnout dřív :) Ach jo, mám pocit, že potřebuju snad všechno i když je to samozřejmě nesmysl :) No uvidím pro co se nakonec rozhodnu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám spadeno na ten cukrový peeling :) a pak bych ráda vyzkoušela nějaký sprácháč nebo tělové mléko :)

      Vymazat
  4. Tuhle značku neznám. Ale zaujaly mě jejich ceny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, ceny mají příznivé :) něco je teda dražší, ale to, co se mi líbí stojí pár korun :))

      Vymazat
  5. No mě značka teda moc neláká, ale věřím že vůně budou krásné. Hrozně jsi mě překvapila tím, že pracuješ se Savem bez rukavic. Je to fakt nebezpečná látka a silné oxidační činidlo, které likviduje všechny odolné mikroorganismy, poškozuje bilkoviny i DNA! Tvoje ruce určitě nejsou odolnější než bakterie, vysušená nehtová kůžička je to nejmenší, co Ti Savo může provést.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já se v tom Savu ale nemáchám :D
      ale prostě když pak smývám dlaždičky, tak mi přijde zbytečný si brát rukavice...dělám to tak už celkem dlouho a jen občas mám suché ruce, ale to je otázka chvilky :) a taky to takhle nedělám pravidelně, je to cca 2x do měsíce :) kdybych dělala něco horšího, tak bych si rukavice samozřejmě vzala :)

      Vymazat
    2. :D tak to pak jo, jen mě to vyděsilo. Já mám teda k savu strašný odpor, smrdí mi tak moc, že s ním nemůžu pracovat. Takže koupelnu a záchod má na starosti přítel.

      Vymazat
    3. já jsem to někdy začátkem roku trošku přehnala a šíleně jsem se toho nadýchala, tak od té doby už s tím fakt šetřím a dávám si pozor, protože ten smrad byl příšerný :) a s úklidem se střídám s bráchou a někdy uklidí i přítel, tak je to fajn :))

      Vymazat
  6. taky jejich produkty miluju, hlavně proto jak voní =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, ty vůně jsou parádní :) sice mi jich pár nesedlo, když jsem čichala, ale to je jenom o mém vkusu :))

      Vymazat
  7. Mmm ten krém na ruce bych brala hned :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě teda zaujal kontrast mezi obaly - na jedné straně hravé, veselé a barevné a potom prijde ohavné tonikum :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Farmonu mám moc ráda, ty jejihc vůně. Úžasný :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo ten peeling vypadá úžasně, zbožňuju takové ovocné vůně, to musí vonět nádherně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)