Červen ve fotkách

Ahojky všem!

Nesmím vás ochutit o souhrn fotek z června. Jak už jsem psala, sama mám takové články u ostatních hodně ráda, tak se snad i vám bude líbit taková rekapitulace, co se všechno v červnu odehrálo. Trošku tak nakoukneme do mého soukromí a o něco více mě poznáte :)

Zítra se ale můžete těšit na kosmetickou recenzi.

Tak jdeme na to :)



Hned první červnový den, jsem musela vyvenčit lak od Sparitual :) Prohlédnout spoustu fotek a přečíst recenzi si můžete ZDE.


A dali jsme si výbornou zmrzku, já čokoládovou a pistáciovou :) Taky máte rády tyto kornoutky? :))



Vyrazili jsme krmit kachny a nutrie. Nutrie se ale užívaly krásného počasí a pořád jenom plavaly a závodily spolu :D 



Opět fotky z procházky do města :) 




Doma jsem šíleně dlouho přemýšlela, s čím bych mohla vyfotit ten nádherný odstín od Sparitual - a přišla jsem na to, s parfémem Britney Spears :)



Lentilkovou zmrzlinu od mekáče mám docela ráda a dostala jsem na ní šílenou chuť a tak jsem poprosila přítele, aby mi cestou z práce zmrzku dovezl. Grrrrr zmrzlinu neměli, tak aby mi to nebylo líto, že jede s prázdnou, dovezl mi alespoň jahodový shake.
No řeknu vám, že jsem ho měla asi tak po pěti letech a na dalších pět let mám klid. Bylo mi pak tak těžko, myslela jsem, že se každou chvíli nafouknu a prasknu. Dost jsem trpěla :D



O víkend jsme vyrazili na nedalekou pískovnu k vodě. Ovšem když proplouvala labutí rodinka, nikdo nic neriskoval a rodinka si v klidu plula dál :))



S mamkou jsme také pekly dortík pro fanouška Facebooku. Dortík si zaslouží LIKE ne? :))



Jak přežit ty šílený vedra v bytě? Jednoduše - klimatizace a hooooodně ale fakt hooodně ledové kávy :)



Nejčastější dobrůtkou v červnu byly jahody. Za začátku ok, ale když jich bylo čím dál tím víc - nemohla jsem je ani vidět.
A opět mi dorazily nějaké balíčky z ebay, vždycky se na obálky vrhávám jak dítě o Vánocích :)



Uaaaa, kdo se taky nemohl dočkat? Začala pátá sezóna Pretty Little Liars a to jsem si nemohla nechat ujít. Mezitím jsem pilovala nehtíky novými pilníčky a seriál poslouchala sluchátky Playboy :)



Když už bylo těch jahod fakt hodně, přišel na řadu meloun. Ten já fakt můžu :))



A když ani meloun na ochlazení nepomohl, přišly na řadu drinky :)) Pomerančový džus a cucacao a hodně ledu = mňamka :))



Jeden víkend patřil veteránům a tak jsme se vydali na menší výlet. Nejdřív byly sprinty a pak u jednoho zámečku sraz veteránů. Mezitím jsme skočili na prohlídku pivovaru. A víte, co našel přítel před pivovarem? Rovnou dva čtyřlístky :)) Já jsem prostě věčný smolař a žádný jsem nenašla, ale přítel mi jeden dal a oba máme čtyřlístky schovaný v obalu na mobil a nosíme je tak pořád u sebe :))



Stylově jsme si sedli do autobusu a popíjeli kávičku :)




Hned po veteránech jsme si doma dali skvělou véču a k tomu výborné vínečko :) Moc často nepijeme, takže nám tato malá lahvinka bohatě stačila :)



Jahody, pořáááád jahody. A víte co je sranda? Pravděpodobně jsem na jahody alergická, takže když jsem viděla, že mi naskakují pupínky, dala jsem si pauzu. Ale stejně jahody miluju :))

A taky jsem objevila nový seriál, Salem :)




Další víkend jsme vyrazili na neplánované nákupy a pak jsme se šli podívat na Mělnickou jizerskou 50. Psala jsem o tom článek, resp. točila VLOG, tak se můžete podívat :)




Né jahody, ani né meloun - tentokrát zase hooooooodně třešní :) A také rybíz :) Takže jsme s mamkou pekly bublaniny, koláče a zavařovaly :)



Komu taky do schránky přišel kočičák? Já tu reklamu úplně zbožňuji, tak jsem vyčórovala schránku sousedům a mám doma kočičáky rovnou tři :D Ale pššššt, jó? :)



Nééééé. Když se mi toto stane, tak jsem schopná vraždit :(( Vždycky si toho ale všimnu, že se mi zlomil nehet, protože vždycky do něčeho narazím nebo tak. Tentokrát jsem si toho ale všimla až večer, kdy jsem se česala a vlasy se mi nějak divně chytaly na nehet. ÁÁÁchjo :(
Byla jsem líná vyndavat pec a zagelovávat, tak jsem to prostě a jednoduše ustříhla :(



Znáte to - když se něco ****, tak pořádně. A aby toho nebylo málo, tak se mi během pár dní ulomil další nehet. O ten jsem ale nechtěla přijít a už jsem gelovala :)



Ke konci měsíce mi radost dělal tento úúúúúžasný lak od NYC. V neděli na něj bude článek :)) Tak nezapomeňte :)


A opět procházka do města. Cestou jsme to vzali přes park a slyšeli jsme takové divné zvuky. A to byly nutrie. Hezky se pásly a papaly :D


Poslední fotka patří vyhlídce :) Dali jsme si zmrzku, poseděli a šli zase druhým parkem domů :))


A TO JE CELÝ MŮJ ČERVEN :) 
SNAD SE VÁM FOTKY LÍBÍ :) 
 A BUDU RÁDA, KDYŽ MI DÁTE VĚDĚT, JAKÝ JSTE MĚLY ČERVEN VY? 
KDE JSTE BYLY NA VÝLETECH A TAK :))

26 komentářů:

  1. Ty sladké kournoutky na zmrzlinu mám nejraději a když to jde dávám si ten protože ten obyčejný nemá vůbec žádnou chuť. Jednu ledovou kávu jsem právě dopila a pravda je, že v teple si ji dělám na litry :D a tu hromadu třešní závidím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, ten obyčejný je bez chutě a někdy je pěkně tvrdej, tak to vyhazuju :D

      Vymazat
  2. vítej do klubu =D Já se po posledním jahodovým koktejlu osypala a byla sem kyselá i zevnitř a to svrbění kůže....nj není nad kopřivku =D od té doby jsem už taky ani jednu nepozřela, protože jsem se jich fakt přežrala =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem předloni byla sbírat jahody a dostala jsem takovou vyrážku, no to si neumíš představit :D 14 dní jsem lítala po doktorech a nikdo nevěděl, jak to léčit :D od té doby si na jahody dávám fakt pozor :)

      Vymazat
  3. Hezký fotky, já miluju jahodový shake z mekáče a úplně nejlepší byla zmrzlina Magnum, škoda, že ji už nemají. Na tu jsme s přítelem chodili často :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jóó Magnum byla výborná, jak klasická tak ta bílá čokoláda :) mňaaam :))

      Vymazat
  4. Ty joooo - kde začít? Určitě je to příjemná změna, než jen koukat na recenze a šminky ;)

    Si připadám jak mimozemšťan - jahod jsem letos měla pár, melouna jen jednoho a třešně? Jen tři a to jsem seděla v autě za spolujezdcem a snažila jsem se pecky vyhodit okýnkem u řidiče (za jízdy). Vždy jsem řekla: "Míro, dopředu!" - on se předklonil a moje skóre bylo 2:1, že jsem se trefila ven :D

    U vás žijí nutrie jako venku ve volné přírodě, nebo je to nějaký park, ZOO či něco podobného? Jsem nutrii teda ještě normálně nepotkala... ale jeden čas jsme chodili taky krmit kachny =o) Já v červnu viděla v 18:00 "v centru" toho "našeho" města potkana, jak se plíží kolem pošty! =oD

    Reklamy s kocourem jsou nejlepší! Děda takového kocoura měl taky, on mu říkal Felixi, my Míco :D prostě úžasný mazlík a vydržel opravdu dlouho (oproti ostatním kočkám, co se tam střídaly).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že se článek líbí :) já právě nemám zaměření vyloženě na kosmetiku, tak se snažím psát tak nějak o všem a jsem ráda, že se najde někoho, kdo si to rád přečte :))

      nutrie máme v parčíku hned vedle autobusového nádraží a mají tu vybudovanou vodní plochu :) ale sviňky, jak si budují tunely, tak to tam solidně celý podkopaly, tak se to bude brzy opravovat :) ale je s nima sranda, hlavně když prosí o jídlo :))

      Vymazat
  5. ty vaše nutrie prostě zbožňuju :D když jsem je viděla poprvé, tak jsem z nich byla přímo u vytržení, jsou fakt rozkošný :D super fotky, takovýhle články já teda můžu :) Salem jsem taky plánovala, je dobrý? :) já si momentálně užívám poslední série True Blood.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jim místo nutrie říkám bobři :DD a už jsme tak na to zvyklí :D vždycky jenom řeknu: jdeme na bobry? a každej ví, že jdeme krmit nutrie :))
      Salem se mi líbí, je to něco nového a zatím to není tak špatné :) Teď jsem objevila Hru o trůny, jsem ostuda já vím, tak koukám na to:)
      na True Blood bych ráda taky někdy koukla, viděla jsem asi 2 první díly a nějak mě to kdysi neoslovilo, tak až budu mít čas, tak tomu možná ještě dám šanci :)))

      Vymazat
  6. Boží fotky :))) Meloun bych si taky dala tý jo :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Teda tolik fotek, ani nevím kterou komentovat dřív :) perfektní, poslední lak dokonalý, kočky máme na stole asi 150x, teda ne doma ale dole ve vchodě na stole s reklamou, dala bych si třešně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem teď dostala šílenou chuť na melouna, je mi nějaké vedro a potřebovala bych ochladit :)) asi skáknu do té ledové vody (neteče nám teplá, pomooooc) :D

      Vymazat
  8. úplne nádherné fotografie! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  9. Jů, nutrie bych taky chtěla krmit :3 A ten sraz veteránů vypadá super, takové věci se mi strašně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super fotky, díky za tip na seriál jdu hledat info o čem je. Nesnáším nalomený nehty a když se o ně zachytávají vlasy to bych vraždila :D Budu se těšit na další várku fotek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé fotky! Jináč já mám po dovče olámané nehty komplet a to zachytávání se do vlasů znám moc dobře, je to hrozně nepříjemné. Na recenzi ohledně NYC laku se moc těším, vypadá krásně a taková barvička by se mi určitě hodila do mé sbírky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dneska jsem o něm psala :)) je to můj miláček :) rozhodně jsem ho toto léto nelakovala naposledy :))

      Vymazat
  12. Já bych si chtěla dát tu zmrzlinu ve sladkém kournoutu. Mňááám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi si budu zmrzky dávat vždycky do těchto kornoutků, zrovna včera jsem měla ten obyčejný kornout pěkně tvrdý :(

      Vymazat
  13. :) mňam mám chuť na meloun a nádherné nechty jako vždy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)