Hýčkejte své nehty

Ahojky!

Jistě víte, že pro krásné nehty je třeba něco udělat. Čím více se budete o nehty starat, tím lépe se vám odvděčí. Alespoň tak to platí u mě, a jelikož mám své nehty ráda, patřičně se o ně starám a hýčkám je.

Z eshopu Be Beautiful jsem k zrecenzování dostala tři výrobky, které s nehty souvisí. Bohužel čas je neúprosný a všechno hrozně rychle utíká a dřív na recenzi nebyl čas. Tímto se tedy omlouvám, že s recenzí přicházím trošku později. Dnešní článek tedy bude věnován recenzi na odlakovač a bio vosk. Na fotce ještě vidíte sůl na nehty, tu jsem ale ještě nestihla vyzkoušet, ale recenzi vám pak samozřejmě napíšu :)

A jak se mi zamlouvá bio vosk a odlakovač, se dočtete v článku.





Oficiální popis
Dvouvrstevný přípravek nejen odstraňuje lak, ale i dodává péči o nehty a kutikuly. Olej z pšeničných klíčků podporuje nehty, a ricínový olej zvláčňuje a vyživuje je.
Před použitím protřepat! Pokud budete chtít nanést lak hned po použití oleje, umyjte si ruce mýdlem, aby se nehty odmastily.
Složení: ethylacetát, voda, ricínový olej, isopropylalkohol, olej z pšeničných klíčků, parfém magnolia 7610, CJ 75300.
Balení: 105 ml., cena: 120 Kč

Z tohoto odlakovače jsem naprosto nadšená. Odlakovává velmi dobře, neměla jsem s nim žádné problémy a dokonce odlakoval i pískový lak. Poradil si se světlými odstíny, ale i s tmavými.

Nehty po něm vůbec nejsou vysušené, ba naopak cítím, jak jsou krásně vyživené. Já vždy po odlakování nehty a ruce namažu krémem, s tímto odlakovačem jsem už mazat nemusela. Ani kůžičku jsem neměla vysušenou. Když jsem odlakováva 3x za týden, nehty opravdu vysušené nebyly a vypadaly zdravě.  Na nehtech chvilku zanechává jakoby mastnější profil, přesně jako krém, takže pokud budete hned lakovat, nehty běžte umýt, jinak by vám lak nemusel držet.

Parfemace odlakovače je příjemná, nesmrdí jak klasické odlakovače, ale ani z něj konkrétně žádnou vůni necítím. Bolet hlava vás z něj ale nebude :)

Z čeho naopak nejsem nadšená, je cena
. No posuďte samy, 120 Kč za 105 ml mi přijde poměrně dost. Já kupuji odlakovač Isana, který má 250 ml a stojí cca 45 Kč. Nehty lakuji tak 2x do týdne, poslední dobou i vícekrát, takže v tomto směru je tak drahý odlakovač zbytečný. Pokud ale nehty neodlakováváte tak často, odlakovač vám vydrží dlouho. Odlakovává totiž moc dobře a tak spotřebujete opravdu trošku. Mně se bohužel při jednom odlakovávání podařilo do lahvičky drknout a kousek se mi vylil (alespoň, že nesmrdí, protože ten smrad bych musela větrat celý den), takže jsem se vlastní blbostí ošidila o pár použití. Nicméně odlakovač používám asi 6 týdnů a jsem přesně v půlce. Kdybych ho nerozlila, vydržel by mi na 3 měsíce při častém odlakovávání. Vychází to tedy asi 40 Kč/měsíc a to za tak dobrý odlakovač je fajn, ale stejně :)

Celkově jsem z odlakovače opravdu nadšená. Když jsem ho zase na chvilku vystřídala za Isanu, po odlakování jsem necítila ten pocit namazaných nehtů a docela mi to chybělo (odvykla jsem se po odlakovávání mazat). Taktéž jsem zapomněla, jak klasický odlakovač smrdí :D Jen škoda té ceny.
Pokud ale chcete nehtům dopřát trochu péče, určitě ho zkuste :) 



Oficiální popis
Důvodů pro lámavost a křehkost nehtů může být velmi mnoho. Většinou se toto stává kvůli nedostatečné výživě a péče. BIO vosk - vynikající prostředek pro obnovení a ochranu nehtů.
Včelí vosk a parafín poskytují ochranu proti UV záření a účinkům žíravých látek. Ricínový olej, který je součásti BIO vosku, poskytuje nehtům nezbytné živiny, které přispívají k změkčení kutikul a hojení ran. Silicon posiluje nehty a vyplňuje mikrotrhliny. BIO vosk obsahuje také nezbytný komplex látek, potřebný pro výživu nehtů.
Složení Komplexu: eleuterokok, vitamíny B, D, E, glukóza, škrob, polysacharidy, pektin, esenciální oleje a stopové prvky.
Balení: 6 ml, cena: 105 Kč

Tento vosk jsem si taky hodně oblíbila. Na kůžičku používám Avoplex od OPI, se kterým jsem tedy maximálně spokojená, proto jsem byla na vosk velmi zvědavá. A překvapil. Používám ho po odlakování na celý nehet, vždycky jenom trošku zajedu prstem do kalíšku a pomažu tím nehty. Vosk je dostatečně mastný a sám o sobě se vstřebává poměrně dlouho. Proto vždycky chvilku nehty masíruju a vosk se tak krásně vsákne do kůžičky a krásně ji hydratuje. Nehty mám pak hezky vyživené a suchá kůžička mě nemusí trápit :) Občas namažu i večer před spaním. Mažu hlavně po úklidu, kdy mám ruce suché a vidím, že i kůžička je potřeba hydratovat :) Věřte, že i dobře upravená kůžička rázem změní nehty k nepoznání, proto je potřeba o ni pečovat. Jestli jsem díky vosku měla nehty nějak posílené jak slibuje, to netuším, protože s tím problém nemám.

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli mi voní nebo ne. Z vosku cítím nějaké bylinky, ta vůně mi nevadí, ale ani mě neoslovila. Ale záleží na každém.

Kalíšek stojí 105 Kč, což je fajn. Vosk používám poměrně často a ubyl jenom malý kousek, takže mi vydrží dlouho. Pokud na suchou kůžičku trpíte, doporučuji vosk mít klidně i v kabelce a mazat cestou ze školy nebo z práce. Ruce si to zaslouží :))

Stejně jako odlakovač, vám vosk mohu doporučit :)
Jak už jsem psala v úvodu, bohužel jsem ještě sůl nevyzkoušela. Měla jsem ji uloženou v šuplíku, a jakmile něco nemám před očima, velmi jednoduše na to zapomenu. Díky psaní článku už mám ale sůl na stole a hned se pustím do zkoušení :)

Hodnocení eshopu

Webové stránky eshopu se mi líbí. Všechno je přehledné a design je fajn. Sortiment je také poměrně bohatý, sice na eshopu nejsou stovky položek, ale vybrat se dá. Pokud chcete třeba nějaký dárek pro kamarádku nebo maminku, určitě něco vyberete. Konkrétně ta péče na nehty je podle mě moc fajn :)
Jelikož se jedná o lotyšskou přírodní kosmetiku je to i něco nového a snad každý rád zkouší nové věci.
Zklamalo mě to, že na obalech si toho moc nepřečtete. K výrobkům ani nejsou přiložené papírky s českým popiskem, to mi docela chybí. Ano, sice si to můžu dohledat na internetu, ale vždycky si to raději hned přečtu na výrobku nebo alespoň na štítku.
A poslední výtku mám ke krabičce, ve které přišel vosk. Ten byl totiž vyndaný z krabičky a ta byla složená. Tím pádem, když jsem ji složila, byla pomačkaná, a to se mi nelíbí. A ano, sice je to jenom krabička, ale pokud bych to měla pro někoho jako dárek, nechtěla bych dávat pomačkanou krabičku. Až na tyto dvě výtky jsem ale moc spokojená a určitě se na sortiment eshopu mrkněte :)

Tímto samozřejmě děkuji eshopu za poskytnutí výrobků k recenzi a omlouvám se, za časovou prodlevu :) 


ZNÁTE TYTO VÝROBKY?
ZAUJALO VÁS NĚCO V ESHOPU BE BEAUTIFUL?






Tadá - nehtíky po péči z recenzovaných produktů :) Akorát jsem ještě nalakovala base coat :)


6 komentářů:

  1. Jejda, to na me zapusobilo nejak pofiderne...asi ze dvou duvodu. Memam rada,kdyz ma neci v nazvu klamave BIO a pritom to zadne bio neni :( A pak, nemuzu si pomoct, ale prijde mi to DNC i s tim logem ve ctverecku jako kopirka k CND... Asi jsem jen paranoidni :D
    Zas verim, ze kdyz uz to doma mas, tak ti to vyhovuje, nicmene zas jednou usetrim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na to, že označení BIO není bio jsem si vlastně už docela zvykla :D u nás je to klasika :DD
      a s tím logem máš pravdu :))
      každopádně vosk je fakt parádní a odlakovač taky, ale tam už se mi nelíbí ta cena :( za vosk je to ok, protože vydrží opravdu dlouho :)

      Vymazat
  2. Docela mě zaujal ten vosk ale pochybuji, že bych hned dělala objednávku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten odlakovač i vosk se mi líbí! Tak jsi mi připomněla, že nějakou péči na nehty a celkově prsty doma mám, ale nějak moc ji nepoužívám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak šup šup :) nehtíky se za to pak odvděčí :)) já chystám na toto téma článek :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)