"Nedělní lakování" - letní hrátky s Oriflame II.

Ahojky všem :)

Před nedávnem jsem vám v tomto článku ukazovala první láček od Oriflame a dnes vám ukážu rovnou další dva. Léto je pořád v plném proudu a tyto dva odstíny se k létu naprosto parádně hodí, takže by byl hřích vám je neukázat :))

Opět jsem se snažila o takový malý nail-art. Tentokrát to bylo opravdu rychlé zdobení a zabralo mi asi dvě minutky :)

Jaké laky jsou a návod na růžičkový nail-art najdete v článku :)


Jak už název odstínu Mint Zest napovídá, je to krásná mintová barvička. Musím se přiznat, že je to moje první taková barva, protože jak jistě víte, takové barvy moc nevyhledávám. Nicméně mint odstíny v létě prostě frčí a byla jsem opravdu moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, protože jsem se do té barvy zamilovala. Nemám porovnání s jinými mint odstíny, ale řekla bych, že nejde ani moc do modra, ani moc do zelena, tak nějak na půl. Tato barva krásně oživí outfit, a pokud nehty sladíte třeba s tílkem ve stejné barvě, bude to vypadat skvěle.

A opět nám název odstínu Lilac Silk může napovědět, že se v lahvičce bude ukrývat nádherná světle fialková barva. Tato lila barva je úžasná, je jemná, romantická a na nehtech vypadá elegantně. Bude skvělá na jaro, na léto ji ale také unosíte.

Oba laky mají skvěle zastřižené štětečky, takže s nimi snadno vykreslíte oblouček a lakování jde samo. Opravdu během chvilky máte nalakované nehty bez nehod :) Kéž by takové štětečky měly všechny laky, protože přesně takové já preferuji a pracuje se mi s nimi nejlépe.

U obou odstínů jsem lakovala dvě slabé vrstvy. Ta první byla zaschlá hned a druhou jsem nechala zaschnout 15 minut a lak byl dokonale zaschlý. Když jsem oba odstíny viděla venku, k perfektnímu krytí by byla možná potřeba ještě další, tedy třetí vrstva. Mně ty dvě ale stačily :)

Fialkový odstín mi v pohodě vydržel pět dní, pak jsem měla ošoupané špičky, ale další dva dny držel. Pak jsem odlakovávala, ale s výdrží jsem byla moc mile překvapená, protože jsem měla zrovna uklízecí dny a lak v pohodě držel.

Mint jsem po čtyřech dnech odlakovávala a lak držel taky v pořádku. Ještě před odlakováním jsem udělala takový rychlý nail-art. Snažila jsem se udělat růžičky, ale opět to prosím berte s rezervou, nejsem profík :)

Návod na růžičky
- nejprve jsem červeným a fialkovým lakem (také Oriflame) pomocí kuličkovače naťupkala růžičky a nechala trošku zaschnout (ale ne úplně)
- pak jsem si na menší kuličkovač nanesla bílý lak (Gabriella Salvete 148) a jen jsem tak po růžičce zakroužila a tím krouživým pohybem se barvy smíchaly
- a pomocí zeleného laku (Etude House, ten zmrzlinkový) jsem nakreslila něco jako lístečky :)

Všechny odstíny si můžete prohlédnout na stránkách Oriflame - zde.

JAK SE VÁM TYTO ODSTÍNY LÍBÍ?
MINT NEBO FIALOVÁ?
A JAK SE VÁM LÍBÍ RŮŽIČKY? ZKUSÍTE JE?


 Oriflame na Mumlavských vodopádech :))













A pár foteček doma :)






A rychlý a jednoduchý nail art :)







27 komentářů:

  1. Nádherné barvičky, moc se mi líbí ta mint :-)

    www.lifebysimm.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Oba vypadají božsky! :))) No budu muset počkat na slevu laku :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné barvy! :) A růžičky se ti povedly :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásný tvar nehtů a tyto barvičky jim moc sluší! :) Růžičkový nailart se mi líbí moc, nějakou dobu se na něj už taky chystám, ale vždy mi do toho něco vleze. Teď třeba musím čekat, než mi nehty trochu povyrostou. Díky práci je mám na minimum a na mé pidinehty by se růžiček moc nevešlo:) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak alespoň 2 - 3 růžičky, ty hned taky nehtíky oživí :)) a jinak moc děkuji :)

      Vymazat
  5. Krásné barvy. Moc se mi líbí ty růžičky, vypadají bezvadně. Už bych se konečně měla odhodlat a taky je vyzkoušet vytvořit :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Můj bože, ta mint nemá chybu :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej ... to jsem se mu dlouho bránila, ale podlehla jsem :))

      Vymazat
  7. Skvělé barvy, to jsou ty moje echt barvičky :) Nail art je fajnovka, poslední dobou zjišťuji, že když se s nail artem piplám a chci to mít dokonalé nepovede se mi to k obrazu svému. Naopak když si na tom nedávám tolik záležet, tak se mi to pak líbí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsou naprosto moje slova :)) když se snažím a chci to mít fakt perfektní, tak hrůza děs :D
      a když dělám jenom kravinky a čekám, co z toho bude, tak to pak není zase tak špatný :))

      Vymazat
  8. Wow, mint vypadá opravdu nádherně, ten si asi časem pořídím, protože taky ještě žádného zásupce téhle barvy nemám. B)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to uděláš dobře, protože mint je na léto prostě parádní :))

      Vymazat
  9. Mně se líbí obě a moc, mint laky mám dva, ale moc je nenosím... mám ráda na nehtech něco více "teplejšího". Tuhle fialovku bych ale možná snesla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkný barvičky a ten nail art je nádherný :) Zelená není moje barva ale na tvych nehtech je krásná ....to jsou všechny :D

    OdpovědětVymazat
  11. tu jsem ještě nelakovala, ale asi ji vezmu na dovču a vyblejsknu tam :))

    OdpovědětVymazat
  12. růžičky jsou bravůrní, to by mě nikdy nenapadlo...a to už jsem měla na nehtech kde co :)

    OdpovědětVymazat
  13. máš to krásně nafocené a růžičky jsou boži!

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhera! Hlavně ty fotky u vodopádů jsou neskutečně krásné! :3 A tyhle barvičky taky zbožňuju, akorát už podobné mám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :)) ráda fotím láčky takhle na výletech :)) hned to na fotkách vypadá jinak :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)