Jak jsem neutrácela penízky na veletrhu World of Beauty and Spa 2014

Ahojky :)

Určitě víte, že se v pátek a v sobotu konal podzimní veletrh World of Beauty & Spa 2014 a to jsem si nemohla nechat ujít. Sice by se dalo říct, že veletrhy znám jako své boty, protože tam jezdím už řadu let, ale vždycky si ráda najdu čas a udělám si dámskou jízdu.

Bohužel mi tentokrát vůbec nevyšly finance, protože jsem se nedávno vrátila z dovolené, takže jsem se opravdu mohla jenom koukat :) Na druhou stranu mám teď kosmetiky na mé poměry dost, takže musím začít spotřebovávat. Pár věci mě tam ale pekelně lákalo, nebudu lhát.

Co se týče veletrhu jako takového, tak asi nemá smysl se zbytečně opakovat, bývají totiž téměř stejné. Akorát se občas obmění vystavované značky a samozřejmě můžete omrknout nový sortiment :)

Musím ale poděkovat skvělé Leničce, její sestře, Blance a mé sestřence za skvělou společnost :) A teď už se můžeme vrhnout na nákup, který jak uvidíte byl opravdu skromný :))


Natočila jsem pro vás i krátké video, ale bylo docela dost lidí, takže jsem se nechtěla jak blázen všude hrnout, abych vám to natočila. Snad to takto, jenom pro představu bude stačit :)) 




První, delší zastávka byla u Sparitual :) Povím vám, že mě docela mrzelo, že zrovna nemám penízky, protože bych odcházela snad s plnou taškou laků. Tak snad někdy příště :)
Každopádně byly opravdu nádherné a já jsem měla fakt velký problém vybrat jenom jeden odstín. Nakonec jsem vybrala krasavce Perception, který musím brzy nalakovat :)) 


Pak jsem se vydala na nákup masek od Freemana :) Sice při koupi jednoho kusu stály stejně jako v drogerii, ale u nás jsou většinou vyprodané. Tak když už jsem je tam viděla, koupila jsem si ty, co jsem chtěla :)




A jak nemůžu odejít z IKEA bez svíčky, tak nemůžu odejít z veletrhu bez vosků od Bomb Cosmetics :) Opravdu krásně a dlouho voní, takže si vždycky nějaké koupím. Dříve stál jeden 5 Kč, teď už byly za 6 Kč. Vím, je to jenom koruna, ale korunka sem - korunka tam a zachvíli snad bude jeden maličkej vosk za desetikačku a to se pak vyplatí koupit vosk Yankee :))



A nesměla chybět tuna letáčků, katalogů atd. :) Ještě jsem pořádně neměla čas je všechny prostudovat :)



Toto sice není nákup z veletrhu, ale tyto úžasné vůně (o kterých jsem psala ZDE.) mi přivezla Lenička. Jupíííí, už si tu svojí nemusím šetřit a jsem naprosto happy, protože to jsou nejlepšííí vůně na světě :))


BYLY JSTE NA VELETRHU?
ČÍM JSTE SI UDĚLALY RADOST? :))) 

31 komentářů:

  1. takže o tu vůni už nemáš zájem? já právě jedu v sobotu do španělska a měla jsem v plánu ti jí kupovat jak jsme se domlouvaly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo zájem určitě mám, ale pokud by byl Meloun, Mango nebo Hruška :) abych měla nějakou změnu a nevoněla několik let stejnou vůní :D
      já ti tak závidím, hned bych zase jela do tepla :) a kam přesně jedeš? :)

      Vymazat
    2. jedu do Costa Brava a budu se pohybovat i v Barceloně, takže jsem si jistá, že na vůně narazím :D (aspon v to tedy doufám) ... dobře, takže meloun, mango nebo hrušku.. poznám to? je to někde napsané v angličtině? :D a chceš jen jednu? :)

      Vymazat
    3. jéé Costa Brava, tam to miluju :)) byla jsem tam 2x a doufám, že se tam ještě jednou podívám :))
      určitě to poznáš, je to tam napsané Melon (světle zelená), Mango(oranžová) a Pera (tmavě zelená) :) pokud bys byla tak moc hodná, tak klidně dvě, třeba meloun a mango, nebo prostě jak to budou mít :))

      Vymazat
  2. Možno skromný ale pekný nákup si si spravila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. nebyla jsem tam, ale nákup sis udělala hezký

    OdpovědětVymazat
  4. Já byla v pátek, díky Leničce.....nakoupila jsem hlavně u Spa Ritualu, ještě jsem doma žádný neměla, tak jsem to na veletrhu řádně napravila. Mám 9 kousků laků, jeden efektový(Opaline) a jednu péči( Protein Boost). Pak už mi zbylo jen na pár očních stínů do magnetické krabičky od Artdeca....a ostatní stánky už byly bez paragonů. Před příštím veletrhem si musím vsadit Sportku:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosím tě... lístky by jinak propadly :-) Tak si je aspoň využila.

      A ty sis tedy udělala parádní nákup, jen co je pravda :-)
      Zas ale radosti se mají dělat :-)

      Vymazat
    2. jo Sportku bych si taky mohla vsadit, mohlo by se zadařit :) to bych si pak ale musela vzít nějakého sluhu - nosiče :DD

      Vymazat
    3. jo, to máš pravdu :DDD prej jí pak pěkně bolely záda :D a chudák pak umírala hlady a nervní Jirka už chtěl do Makra na sladkosti :D
      ale paní z Mekáče to asi věděla, že má Míša velkej hlad, protože jí na nagetky, wrap a hranolky dala 2 tašky a Míša vypadala jako totální nenažranec :DD

      Vymazat
  5. Alííí, máš tam chybičku... :-D Poděkovat si měla Makul :-) Já byla jen zprostředkovatel :-)

    Na ten Perception jsem zvědavá, já na něj koukám furt u své pedikérky, takže za něj trochu urguju :-D

    A náhodou máš parádní nákupy a aspoň si se s články nedělala dva dny :-) Já to musela rozpojit na dva a i tak je z každého román :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlobilo mě video, už jsem myslela, že budu stříhat znovu, ale zachránila jsem ho :)))
      a zjišťuji, že mé nákupy na veletrzích se rapidně zmenšují, tak abych v únoru neodjížděla s prázdnou :D (naivní představa, že) :DD

      Vymazat
    2. nooo, jako já kdybych nejela pro sparitual...tak vlastně s ničím nejedu domů :-D takže...

      Vymazat
    3. A já ještě jednou děkuji, ale pozor, asi jsem tu závislost ma lacích od tebe Celeritko chytla a příště budu chtít zase😊 samozřejmě pokud na mě zbyde.

      Vymazat
    4. :-D
      tak kdyby něco, dávám dohromady objednávku na podzimní, zimní kolekce... plus to něco po nich :-)
      budu objednávat v druhé polovině září :-)

      Vymazat
  6. S plnou tašku laků bych také odcházela, takže ještě štěstí, že jsem tam nebyla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla v peněžence jenom 500, takž to mě docela limitovalo :DD ale vybrala bych si, hned - to bych nemusela váhat :))

      Vymazat
  7. Gratuluji k vunim, pac ten pocit, že člověk nemusi tu oblíbenou uz setrit .... :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej :) kdyby byla dostupná tady, tak to neřeším, ale do Španělska nejezdím každý víkend :D
      od neděle jí používám každý den, tak snad se mi neomrzí :))

      Vymazat
  8. Alííí, moc ráda jsem Tě osobně poznala. Hlavně bylo bezva, jak jsem se otočily a v tu ránu byla Léňa s Verčou pryč a my je pak dlooouho nemohly najít :-) Snad se zase brzy u nějaké příležitosti potkáme :-) Já článek zatím pomalu připravuji, nějak nemám moc času :-) Ale taky brzy snad bude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš.. já když jsem bez dětí.. tak honím dojmy :-D

      Vymazat
    2. já jsem taky ráda a doufám, že ještě někdy bude příležitost pořádně drbat :D
      jo, Léňa superžena byla ve vteřince fuč :DD

      Vymazat
  9. Ten lak Sparitual vypadá hodně dobře!!

    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Na veletrhu jsem byla poprvé - díky lístkům od Tebe ;). Moc sme si to s kamarádkou užily, při nákupech sme to sice drobet rozjely, ale určitě toho nelituju! Takže ještě jednou moc děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé to jsem opravdu moc ráda, že se ti tam líbilo :)) a copak jste pěkného koupily? pochlub se :)))

      Vymazat
    2. Já ulovila 2 rtěnky od Sleeku, paletku korektorů a paletku krémových rtěnek, pak ještě dvě rtěnky od Milani a jejich bezbarvou konturovací tužku a abych nezanedbala ani pečující kosmetiku, tak sem nebrala něco na zkoušku od "včelího krámku" Pleva. Kamarádka ohledně sortimentu dopadla hodně podobně jen v jiných odstínech. No a ani nemluvím o všem, co sme na sebe napatlaly z testrů! :D

      Vymazat
    3. tak to jsem ráda, že jste si udělaly super den a něco pěkného si koupily :) to mě těší :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)