Nezapomeňte na veletrh World of Beauty & Spa

Ahojky!

Jsem tu s rychlým a spíš informačním článkem. Tento pátek a sobotu se totiž koná podzimní veletrh kosmetiky World of Beauty and Spa, takže pokud to do Prahy máte kousek nebo si jen chcete udělat příjemný den, veletrh zní jako skvělý nápad :)

Já tam budu v sobotu a už se nemůůůůůžu dočkat :)) Co vy? :)



Dva dny plné zážitků a inspirace slibuje letňanský veletržní areál na konci prvního zářijového týdne. Od pátku 5. září tam bude probíhat kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA a v jeho rámci také akce Setkání šampionů a borců, kdy se čeští olympionici, Robert Vano a další známé osobnosti spojili v zajímavém projektu. 

Veletrhu se účastní více než tři stovky vystavovatelů a je očekáváno více než dvacet tisíc návštěvníků. Prezentuje se několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

Trendy v líčení, účesech i odívání pro podzimní a zimní sezónu 
Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, Ilony Pavlatové, Vladislavy Krajníkové a dalších. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček a Martin Loužecký s týmem kadeřníků a kadeřnic. Honza Špilar představí svou vizi podnázvem „A jeto!“, diváci uvidí originální tvorbu v podání Romany Topinkové, vítězky dvou kategorií Hairdressing awards 2013

Kadeřnická soutěž „INSPIRACE 2015“ s postupem na Norimberská mistrovství bude tentokrát na téma „Originální společenský účes“ a může být zajisté inspirací pro společenské události zimní sezóny. Mezi nejatraktivnější soutěže bude patřit opět Česká mistrovská soutěž v make-upu pod vedením Pavla Bauera. Tématem bude “ Candy Girl“

Štěpánka Podroužková, mistryně ČR a mezinárodní mistryně v make-upu 2002, si jako modelku pro ztvárnění tématu pro fotomakeup 2015 „Fashion street“ vybrala zpěvačku Natalii Kubištovou, která na závěr zazpívá duet s Karolem Komendou

Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. Na podiu předvedou kolekce butiku Fashion Island Miss ČR Lucie Křížková, 2. Vicemiss ČR Veronika Procházková, Taťána Makarenko, z návrhářů např. Luděk Kellner s kolekcí „Without name“. Veletrh podpoří i další znáné osobnosti: Vojtěch Bernatský, Kristýna Kloubková a další.

Anti-aging péče, masáže, relaxace, regenerace 
Ve třech saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat přední odborníci z kosmetického oboru, ale též specialisté na masáže, fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii.

V trendech pro péči o pleť budou opět dominovat nejnovější poznatky, např. regenerace systémem kmenových buněk, stále markantněji se také prosazuje přírodní péče, pěstící kosmetika doplněná aromaterapií, relaxačními procedurami i přípravky pro detoxikaci a nové „nastartování“ organizmu. Návštěvníci získají poznatky o významu pleťové a tělové terapie bylinnými pudry, společně s odborníky najdou řešení problémů pleti, získají či zopakují si základy aromaterapie a vůní i jejich využití pro podporu psychiky.

Setkání šampionů a borců 
V pátek v poledne proběhne na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA vyvrcholení charitativní akce na podporu Sportovního clubu Jedličkova ústavu pod názvem „Setkání šampionů a borců“. Autory projektu jsou Pavel Malina a Jiří Rejman. Jde o projekt charitativního kalendáře, kdy v hledáčku fotografa Roberta Vana byli naši olympionici společně se sportovci z Jedličkova ústavu. Robert Vano, kmotry kalendáře Věra Čáslavská a Kateřina Coufalová, olympionici, sportovci Jedličkova ústavu a další osobnosti, které projekt podporují, se setkají s návštěvníky v pátek 5.9 v poledne přímo na podiu veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, kde si budou moci zakoupit krásný kalendář, který je velice zdařilým projektem, zároveň si jej nechat podepsat přítomnými osobnostmi či získat zdarma pamětní foto.

Mezi šampiony diváci uvítají Evu Samkovou, Simonu Baumrtovou, Petru Chocovou, Tomáše Krause, Zuzanu Hejnovou, Davida Lafatu, Mirku Knapkovou, Ondřeje Synka, Davida Svobodu, Vavřince Hradílka, Lukáše Krpálka, Tomáše Plekance, Josefa Dostála a Ondřeje Moravce.

Mezi přítomné borce bude patřit Tomáš Vaverka, Gabriel Izsof, Tomáš Chovanec, Žaneta Schmuttermeierová, Radek Musílek, Kateřina Cuřínová, Jiří Bouška, Štěpán Beneš, Anna Luxová, František Serbus, Anna Muziková, Barbora Čelanská, Jakub Koucký a Václav Kubička.


Více informací, seznam všech vystavovatelů a přesný program samozřejmě naleznete na oficiálních stránkách.

POKUD NA VELETRH POJEDETE, DOUFÁM, ŽE SI DEN PŘÍJEMNĚ UŽITEJE A KOUPÍTE SI NĚCO PĚKNÉHO PRO RADOST :))

A TŘEBA SE I POTKÁME :))) 


14 komentářů:

  1. Rozhodně tam jdu, jen ještě nevím jestli v pátek nebo v sobotu. Zrovna se mi to tak sešlo, že dokonce potřebuju nový pleťový olej a vodu, takže mám i výmluvu nakupovat.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  2. Já tam jdu taky v sobotu, už se moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
  3. naše stádo tam jde v sobotu :-) už pěkně od rána :-)

    OdpovědětVymazat
  4. nope, ale potkáme se v říjnu brouku ;) užij si to i za mně!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že to mám daleko, hned bych si udělala pěkný výlet :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já se chtěla přidat k Lence a spol ale nakonec budu makat :(

    OdpovědětVymazat
  7. Asi ani tento rok nepůjdu.. ;) Už jsem tam nebyla x let :)) Pokaždé se chystám a pokaždé si to na poslední chvíli rozmyslím..

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak kdybys ses rozhodla a chtěla jít zítra, mám ještě vstupenky :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)