"Nedělní lakování" - Rocklac obstál v další zkoušce :)

Ahojky všem :)

Jak jsem slibovala, tak v dnešním článku uvidíte Rocklac na mých nehtech :)) Pokud si vzpomínáte, tak jsem Rocklac dostala k recenzi a protože jsem chtěla, aby byla recenze opravdu důkladná, tak lak nejprve zkoušela sestřenka Míša. Celý článek si můžete připomenout zde. 

Rocklac už jsem jednou nalakovaný měla a byla jsem spokojená, proto jsem byla zvědavá, jak lak vydrží tentokrát :)) Jak dlouho lak vydržel a jak odstín č. 27 na mých nehtech vypadá, se dozvíte v článku :)




Jak už jsem psala v předešlém článku, tak se mi na celém Rocklacu líbí způsob aplikace. Je to rychlé, snadné a během chviličky vykouzlíte krásnou manikúru. Bohužel teď v létě mám s lakováním docela problém, protože kvůli hroznému vedru laky bublinkují a déle schnou. A někdy opravdu není nálada manikúru předělávat a lakovat znovu. Proto se mi aplikace Rocklacu hodně zamlouvá :) Není třeba čekat na zaschnutí laku a ihned můžete vyrazit třeba k vodě :))

Odstín č. 27 je krásná vínovo-fuchsiová barva, kterou mám ráda a jen tak mě neomrzí. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, ale tento odstín je dobře krycí, takže pokud bych nestíhala, klidně by stačila vrstva jedna.

Co je nejdůležitější a asi vás to zajímá nejvíce, je výdrž laku. Lak se začal po třinácti dnech odlupovat, a proto jsem ho následující den odlakovávala. Fotky samozřejmě najdete níže. Pro mě naprosto skvělá výdrž, ale protože ráda měním barvu, už jsem ke konci měla nutkání odlakovávat :)) Odlakování šlo také bez problémů a nehty nijak nebyly poničené, pouze vysušenější. Dala jsem jim tedy dva dny pauzu bez laků :)

Rocklac jsem pak měla nalakovaný ještě jednou, abych výdrž posoudila opravdu důkladně. A opět jsem odlakovávala až po čtrnácti dnech. Pokud bych nebyla lakovací maniak, který má doma desítky laků, určitě bych Rocklac nosila častěji :)

Za mě tedy spokojenost, a pokud o koupi Rocklacu uvažujete, určitě zajděte do salonu, kde Rocklac lakují a vyzkoušejte :)) 

Rocklac stojí 290 Kč a nyní je v akci za skvělých 226 Kč (akce neplatí na novinku - pastelové odstíny) a nezapomeňte, že musíte mít lampu :) Koupíte na http://www.enii-nails.cz/


JAKÝ NA ROCKLAC MÁTE NÁZOR? VYZKOUŠELY JSTE? :)










Foceno v půl 7 ráno při cestě do práce. Je to ukázka, že se nehty opravdu krásně lesknou :)



Nehty po 13 dnech :) 


Děkuji Enii-nails za poskytnutí Rocklacu k recenzi.

8 komentářů:

Děkuji za komentář :)