"Nedělní lakování" - pokus o Mimoně :)

Krásnou neděli všem :)

Možná už té mánie kolem Mimoňů máte plné zuby, tak snad dnešní článek hned nevykřížkujete :)) Mimoně jsem na nehtech chtěla udělat už asi milionkrát, ale žlutý lak nenosím skoro vůbec, tak nikdy nebyla ta správná příležitost.

A kdy jindy, než v létě, se hodí nalakovat žlutě nehty? Snad jedině, když bych jela v zimě někam za teplem, protože jinak žlutou na nehtech nemusím. V těch příšerných vedrech jsem ale na žlutý odstín dostala chuť a nakonec jsem zkusila nalakovat i ty bláznivé žluťásky :)) Tak se ně pojďte mrknout :))





Byl to můj první pokus a už teď vím, že bych příště udělala pár změn :))

Samozřejmě základ tvoří žlutá barva. Já jsem použila žlutý lak od Astoru v odstínu 298 Tropical Sun. Pro dokonalé krytí byly potřeba tři vrstvy.

Pak jsem pomocí štětečku nakreslila modré kalhoty. Pomocí černého zdobícího laku černý proužek na hlavě a pak přišly na řadu kukadla. Nejprve jsem udělala šedým lakem tečku, na tu menší bílou a pak nejmenší černou. A oči byly na světě. Příště bych ale oči udělala větší, aby byly dominantnější.

A nakonec jsem štětečkem udělala náznak úsměvu, protože Mimoni jsou pořád vysmátí :D A Mimoňi byli na světě :)

JAK SE VÁM MIMONI LÍBÍ? UŽ JSTE JE TAKÉ ZKOUŠELY? :))




17 komentářů:

  1. To vypadá skvěle,jsi vážně šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ti se rozhodně povedli!!! Paráda. :) Právě u mě na FOODblogu probíhá Summer GiveAway o dva velké oleje společnosti Bohemia Olej. Budu ráda, když se zúčastníš! Corculum♥ Oleje se do kuchyně vždycky hodí. :) Měj se krásně! Š.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo tohle se ti povedlo.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Dopadlo to báječně, máš vážně talent. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. talent určitě ne, ještě se musím učit a trénovat :)) ale děkuju moc :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)