"Nedělní lakování" - připravte se na zimu se SpaRitual

Ahojky všem :)

I když tomu zatím počasí a tím pádem ani následující fotky neodpovídají, SpaRitaul už nám představil letošní zimní kolekci pod názvem Awakening. V kolekci najdete opět šest odstínů a věřte, že pokud je uvidíte na živo, tak si budete říkat, že je jeden krásnější než druhý. Já vám dneska ukážu odstín Creative Activist, který je stejně jako zimní období - nevyzpytatelný a přesto krásný.



Laky od značky SpaRitual ani znovu nemusím moc představovat, protože je to moje srdcová záležitost a už se jich tu objevilo opravdu hodně. Ale kdyby tu přeci jenom někdo byl nováčkem, tak se SpaRitual chybu neuděláte. Na jejich štěteček jsem už tak zvyklá, že bych ho potřebovala snad u všech laků. A lakování? To jde opravdu samo a z lakování se pro vás stane rituál, na který se budete těšit.

Jinak tomu nebylo ani při lakování tohoto odstínu. Štěteček perfektně střižen a konzistence laku taková, jaká má být a nalakováno bylo hned. K plnému krytí stačily dvě vrstvy a doba schnutí mě mile překvapila, protože jsem s během chvilky mohla vyrazit :)

A teď k odstínu. S popisováním to bude tentokrát trošku oříšek, protože odstín Creative Activist je zimní chameleon a dokáže překvapit více, než sníh na Štědrý den. Dominantním odstínem je měděná, která hází zlaté a stříbrné odlesky. Tu pravou zimní vánici do laku ale dodává shimmer, který nehty zahalí do fialovo-růžových tónů. Alespoň tak lak vidím já a z každého úhlu jak vypadá úplně jinak. I s troškou slunečních paprsků si odstíny vytváří svůj vlastní svět a tak vás lak určitě nudit nebude. 

I když podobné odstíny sama nevyhledávám, tento jsem měla nalakovaný už třikrát a první sníh s tímto odstínem na nehtech určitě musím přivítat. Odstín bude slušet jak kratším, tak i v mém případě delším nehtům. Zaslouží si i nějaké zimní zdobení, ale na to si chvilku počkejte :))

Zimní kolekce je již v prodeji, a pokud se vám nějaký odstín zalíbil, tak dlouho neváhejte, ať na vás zbyde :))



A jestli nevíte, co pěkného pod stromeček pro někoho, kdo je milovníkem laků na nehty, tak s touto sadou zaručeně uděláte radost :)

Lak má 15 ml, stojí 355 Kč a koupit můžete ZDE. A samozřejmě tímto děkuji zastoupení značky SpaRitual k poskytnutí laku k recenzi.


JAK SE VÁM ZIMNÍ KOLEKCE LÍBÍ? KTERÝ JE VÁS FAVORIT? :))



za fotku moc děkuji Lence

za fotku moc děkuji Lence









14 komentářů:

  1. To jsou krásné odstíny, pro mě je to super tip :) Máš nádherné nehty!!!

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou krásné odstíny, pro mě je to super tip :) Máš nádherné nehty!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Vsechny odstiny me necim zaujaly.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. už jenom ten sníh a je to kompletní :)))

      Vymazat
    2. to ano,ale ještě bych na sníh chvíli počkala :-))

      Vymazat
  5. Ten je úžasný!!! Mám takový oční stín od Inglotu :-)
    No ale mám stopku na laky, tak nic, poslední dobou si užívám pohodlí Shellacu, takže zatím asi musím jen vylakovávat zásoby :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám taky stopku na laky a proto jsem si dneska koupila rovnou dva :D ááchjo :D

      Vymazat

Děkuji za komentář :)