Říjnový Brandnooz Box a první Glanc Box

Ahojky všem :)

Zelené krabičky plné jídla u mě vídáte pravidelně každý měsíc, ale dneska tu nebude jenom jedna krabička, ale rovnou dvě. Pokud mě sledujete na Facebooku, tak jsem tam postovala informaci o Glanz boxu, který bude ukrývat kosmetiku a drogerii. A protože jsem něco podobného celkem postrádala, neváhala jsem a hned objednala. První Glanc Box nás lákal na značky jako Dove, L`Oréal nebo Herbadent v cenové hodnotě přes 900 Kč. To zní fajn, že? Tak se na obsah jdeme mrknout :))





Tadáá :))

První Glanc box je na světě. Abych pravdu řekla, tak jsem nadmíru spokojená. Jsem ráda, že to není zaměřené vyloženě na kosmetiku, ale také i pro domácnost. V tomto boxu byl čistící sprej na vodní kámen a vzorek mé oblíbené aviváže Coccolino. A z kosmetiky se v boxíku ukrýval pleťový krém Garnier, micelární pleťová voda Mixa, deodorant Borotalco, zubní pastu Herbadent a krém se vzorečkem Dove.

Vyzkoušela jsem pouze deodorant Borotalco, takže ten poputuje dál, ať dělá radost u někoho jiného. A Coccolino jsem také zkoušela, ale konkrétně tuto variantu ne, tak alespoň vyzkouším.

Celkově jsem ale z prvního Glanc boxu spokojená a jsem zvědavá, jakým směrem se bude upínat dál :))









A samozřejmě nechybí ani ten klasický jídelní, Brandnooz box. Ten mi teda dorazil už minulý týden, ale nebyl čas a hlavně světlo na focení. Mezitím už mi ale pár věcí začalo mizet, tak už bylo na čase.

Z říjnového boxu, který už nám trošku připomíná vánoční pečení, jsem také celkem spokojená. Na pečení tam byla připravená mouka, Hera, droždí a cukr s rumovou příchutí. Aby to pečení šlo lépe, tak pár panáčků Rumu s mandlovou příchutí. Pokud by snad Božkov na zahřátí nestačil, tak bylo v boxíku i Desperados a Cider. A ten kdo alkohol neocení, se může zahřát u čaje s příchutí švestky a skořice. Nechyběly ani nějaké popcornové chipsy, které už ale v boxech byly, dvě sušenky a omáčku od Maggi.

Opět bych tam nemusela mít ty sušenky a chipsy a opakující se produkty už by v Brandnooz boxu být nemusely, ale co :) Jo a málem bych zapomněla na časopis Food, který také udělal radost.
 


















A to je vše :)) Z obou boxů jsem měla radost, ale na tom jídelním je podle mě pořád co zlepšovat. Hlavně tedy opakující se produkty. Tak snad se polepší a nabídnou nám i něco jiného. S Glanc boxem jsem ale moc spokojená a těším se, co bude ukrývat ten další.

OBJEDNÁVALI JSTE GLANC BOX? ZAUJAL VÁS?

8 komentářů:

  1. Glanc Box jsem neobjednávala, protože jsem záměrně chtěla počkat, co bude ukrývat a zhodnotit to..no a chybu jsem moc neudělala. Micelárka od Mixy je fajn, ale štve mně to balení s pumpičkou, potěšil by mně i krém na ruce od Dove, ale z toho zbytku bych byla na rozpacích. Věci do domácnosti se hodí, ale nadšená bych z nich nebyla a ze zbytku obsahu taky moc ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně by tedy určitě nepotěšil :( neříkám, že bych věci nevyužila, jelikož dost produktů by mě asi nenapadlo v obchodě koupit :) ale mám raději kosmetické boxy :) i tak je to ale taková loterie a všem nemusí vše vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda :)) jsem zvědavá, jaký bude ten další, prý bude až někdy po novém roce :)

      Vymazat
  3. Brandnooz box je jeden z nejlepších za dlouhou dobu a Glanc bix mám furt na Poště, hernajs. Ale těšim se a vím, že líbit se mi bude:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Víc mě zaujal v říjnu Brandnooz box, Glanc ani tak ne, neboť z toho bych využila jenom výrobky Dove a Garnier a zbytku peněz bych hořce litovala, ale Brandnooz se fakt povedl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)