L'Oréal Paris Extraordinary Oil: olej pro mastnější pleť

Zdravím všechny :)

Když jsem se dozvěděla, že L'Oréal přichází s novým olejíčkem pro smíšenou a mastnou pleť, hned jsem zbystřila. Pleťové olejíčky mě totiž poslední dobou hodně zajímají, takže už skoro dva měsíce pečlivě testuji a dneska přišel čas na recenzi :)) Jestli mi olejíček sedl a co na něj říkám, se dozvíte v článku :) 



L'Oréal Paris Extraordinary Oil péče pro navrácení rovnováhy pleti (30 ml / cca 250 - 300 Kč)


Balení oleje je v průhledné skleněné lahvičce, která je bytelná, takže se o ni jen tak bát nemusíte. Nechybí ani kapátko, které usnadňuje aplikaci.

Olej je určen pro smíšenou a mastnou pleť a je vhodný i pro citlivou pleť. Olej obsahuje směs osmi esenciálních olejů - zelené oregano, voňatka, citronová tráva, meduňka, hřebíček, rozmarýn, levandule a heřmánek. Ty regulují tvorbu kožního mazu a mají antibakteriální a zklidňující účinky.
Asi nemusím říkat, jakou má olej vůní. Bylinky z něj jenom srší. Ze začátku mi to docela vadilo, protože na bylinky moc nejsem, ale teď už to nějak nevnímám.

Olej má nemastící složení, takže se vůbec nemusíte bát nějakého nepříjemného mastného pocitu. Kapátkem si vždy nanesu malé množství na obě tváře a olej krouživými pohyby jemně rozetřu po celém obličeji. Opravdu si dávejte pozor, jaké množství nanášíte, protože stačí málo. V podstatě to, co vidíte na fotkách níže, mi vystačí na jednu aplikaci. Než jsem vychytala jaké množství je pro mě ideální, nanášela jsem zbytečně moc a olej se do pleti vstřebával zbytečně dlouho a olej jakoby na pleti seděl. Malé množství se ale do pleti hezky rozetře a zůstane ochranný film. Nečekejte, že se olej do pleti vstřebá ihned, chvilku to potrvá. Já jsem zvyklá usínat s hlavou zabořenou v polštáři, abych měla tmu a klid, takže olejíček mažu přibližně deset minut před spaním. Aby měl olej čas se do pleti hezky vstřebat. A výsledky? Řekla bych, že víc spokojená snad už být nemůžu. Ráno je pleť krásně rozzářená, odpočatá, sjednocená a celkově se mi textura pleti zdá pevnější a pořádně vyživená. Co je pro mě hodně důležité, že neucpává póry a neudělal na pleti žádnou neplechu. Pro noční péči naprosto skvělá záležitost. Přes den olej často nepoužívám, spíše jenom o víkendech, kdy se během dopoledne nikam nechystám. Pořád je to olej, který mé mastnější pleti dodává trochu lesku a ten se já během dne snažím eliminovat. A i když se olej doporučuje používat i jako denní péči, raději volím zmatňující fluid. Spíše tedy doporučuji jako noční péči, která se mi osvědčila parádně.

Pokud se pro olej rozhodne, doufám, že se vám také osvědčí a že nebudete litovat. A ještě má jednu velkou výhodu. Protože stačí jenom malé množství, olej vůbec neubývá, takže vydrží snad věčnost. Já olej používám už přes dva měsíce a nemůžu si ho vynachválit. Myslím, že je to i skvělý tip na dárek k Vánocům, jak pro kamarádku, sestru tak i pro maminku nebo babičku. Olej je totiž vhodný pro věkovou skupinu 20 - 70 let.


JAK SE VÁM OLEJ LÍBÍ? OSVĚDČILY SE VÁM PLEŤOVÉ OLEJE?





15 komentářů:

  1. tak tenhle mě tedy láká velmi! :)
    celkově mám ráda oleje a vše na olejové bázi snad úplně na všechno - možná nějaká zvláštní úchylka - takže děkuji za tip :)
    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji si ho k Vánocům, tak doufám, že Ježíšek splní:-) Minulou zimu jsem měla ten z řady Nutri Gold a když jsem se dozvěděla, že je na trhu i tenhle, tak ho musím mít, už jen proto, abych měla srovnání:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obličejové oleje mám ráda.Používám od Saloosu,ale jen na noc,je totiž mastnější.Tenhle zkusím taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos jsem také zkoušela a tento je pro mou mastnější pleť lepší :)

      Vymazat
  4. Souhlasím s Tebou ;) Tenhle olejíček používám na svou smíšenou pleť už asi od června, a to na noc, na obličej mi stačí tak 4 kapky. Teď v zimě po oleji aplikuji ještě noční krém, přes léto mi stačil jen olejíček. Pleti dělá moc dobře, když ho pár dnů vynechám, na pleti to hned poznám. Mám ho asi cca půl roku a v lahvičce mám plnou ještě skoro do půlky. Pokud chceš mrknout na mou recenzi, kukni tady http://simply-pleasures.blogspot.cz/2015/07/loreal-moje-letni-pece-o-plet.html.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že ti také vyhovuje :)) hned se jdu juknout :))

      Vymazat
  5. Souhlasím s Tebou ;) Tenhle olejíček používám na svou smíšenou pleť už asi od června, a to na noc, na obličej mi stačí tak 4 kapky. Teď v zimě po oleji aplikuji ještě noční krém, přes léto mi stačil jen olejíček. Pleti dělá moc dobře, když ho pár dnů vynechám, na pleti to hned poznám. Mám ho asi cca půl roku a v lahvičce mám plnou ještě skoro do půlky. Pokud chceš mrknout na mou recenzi, kukni tady http://simply-pleasures.blogspot.cz/2015/07/loreal-moje-letni-pece-o-plet.html.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Olejíček vypadá dobře :) Doufám, že ti ještě dlouho a dobře bude sloužit! :) Budu ráda, když napíšeš svůj názor o mém blogu :) Můžeš se přidat i k pravidelným čtenářům http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, mohla bys prosím vyfotit složení? Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten mě hodně láká ! Mám smíšenou pleť tak by se mi takový (nebo ještě líp nějaký přírodní-nevíš o nějakém?) hodil.

    OdpovědětVymazat
  9. Loreal znacku mám veľmi rada no v každom prípade aj tento produkt vyzerá veľmi lakavo.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Vinikajíci věc, už ho mám skoro rok a nemohu si ho vynachválit, mám problematickou alergickou plet a zatím nic lepšího jsem nenašla. Je mi už hodně let a stále jsem něco hledala. Já ho používám i ráno protože jsem doma a tak žádný problém s leskem. Koupila jsem si i krémy ale ty mě opět pálí a tak prostě zůstanu u olejičku. Dlouho vydrží tak že i pro důchodkyni je možný si koupit. V jedné nejmenované drogerii stojí 240,- kč a když to rozprostřeme na 12 měs. tak to není opravdu tolik.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)