Pozvánka na veletrh World of Beauty & Spa podzim 2016

POZVÁNKA DO SVĚTA KRÁSY A HARMONIE 22. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 PODZIM opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY v poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016.

zdroj fotky


Pro očekávaných dvacet tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky téměř 350 vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek. Zastoupena bude především kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, přípravky pro wellness a spa (třeba také „domácí lázně“) i mnoho dalšího.

Trend rostoucího zájmu o přírodní přípravky je zřetelný i na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA. Stále více vystavovaných výrobků nosí toto označení, ať již se jedná o výrobky založené na tradičních recepturách či výrobky zcela nové. Na veletrhu mohou návštěvníci vyzkoušet tuto kosmetiku od českých výrobců, kteří mnohdy navazují na tradiční receptury našich babiček, stejně tak přibývá stánků s přípravky na bázi olejů a dalších ingrediencí ze zahraniční, ze zemí Afriky (Maroko) či Asie. Tyto přípravky – voňavé olejíčky, séra, parfémy – se návštěvníkům přímo nabízejí k vyzkoušení – jejich aroma má blahodárný vliv na pokožku i psychiku člověka.

Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace i regenerace budou těžištěm programu veletrhu na podiích i na stáncích. Nebude chybět ani prezentace metod alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se budou moci inspirovat či na vlastní kůži zkusí úžasná kosmetická ošetření, líčení, pěstění obočí, řas, péči o ruce a nohy, aromaterapii, masáže i další alternativní metody péče o zdraví, jež pozitivně ovlivňují fyzickou i duchovní krásu a pohodu.

Trendy v líčení, účesech, odívání – LOOK podzim/zima 2016 uvidíme tradičně v podání vizážistické hvězdy Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, kadeřnických mistrů Dády Kusé, Honzy Hlaváčka, Romany Topinkové, Honzy Špilara a dalších „guru” světa módy. Zazáří opět nejkrásnější dívky – miss ČR v čele s Českou Miss World Lucií Kovandovou, Českou Miss Nikol Švantnerovou, Českou vicemiss Terezou Budkovou a Českou Miss Earth Karolínou Mališovou, krásnou Dominikou Mesárošovou a finalistkami Miss Face 2016. Páteční den dále zpestří taneční kreace mistrů v moderním tanci ze studia Stage.

K zážitkům veletrhu budou rozhodně patřit soutěže: Nejatraktivnější z nich, Mistrovství v make-upu na téma „Violet revolution“ bude mít nádech tajemna a svůdnosti. V jedinečné „life“ soutěži napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2017“ představí čtrnáct finalistů originální nápadité zapletené účesy, které se jistě stanou inspirací pro všechny dlouhovlásky. Opět se uskuteční mistrovství v nail designu, soutěže v prodlužování, zahušťování i zdobení řas, soutěž designerů, soutěž krásných těl žen i mužů v tzv. „naturálním fitness“. Produkty mimořádné kvality budou soutěžit o ocenění „high quality product“.

Zatímco vítězové finálních soutěží si budou užívat svůj triumf, další návštěvníci budou jako každoročně čekat na vyhlášení semifinálového tématu 11. ročníku kreativní soutěže Pavla Bauera Creative Image team 2017. My již téma známe – bude jím „DARK DESIRE“. A co o tomto do hloubky inspirujícím tématu napsal autor soutěže? „Touha po lásce, bohatství či dokonce pomstě. Emoce tak silná a kontrastní, doprovázející životní příběh každého z nás. V sytých a temných akcentech touhy se nese i převážně černobílá kolekce Dark Desire. Vybízí k vyjádření odvážného názoru a k líčení v ostrých a jasných konturách. Extravagantní celek pak dokreslí i specifický a výrazný účes. Nechte za své tužby mluvit odstíny barev a jejich linie. Dejte prostor svému niternému já a za pomoci aktuálních trendů v líčení jej vyjádřete tak jasně či temně, jak sami cítíte.“

Další soutěží jejíž téma bude ztvárněno na podiu jako příprava pro finále v březnu 2017 je fotomake-up Štěpánka Podroužkové, tentokrát pod názvem „Avantgarde“.

Jedinečná příležitost je připravena pro zájemce o nové zahraniční značky, dovozce, vývozce, distributory. Ve spolupráci komerčních sekcí ambasád U.S.A. a Francie je na pátek připraven velice kvalitní odborný seminář týkající se těchto trhů.

Nabídka široké palety zážitků bude umocněna spojením s dalšími atraktivními veletrhy a eventy, kam bude pro návštěvníky kosmetického veletrhu s platnou vstupenkou vstup zdarma či s výhodnou slevou. Budou to: veletrh FOR DEKOR & HOME, veletrhy Sběratel, Investor, Minerály a drahé kameny a v sobotu Den letiště Letňany pro rodinnou zábavu.

Více na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a Facebooku. Naleznete zde další informace, detailní program i seznam vystavovatelů.


Příjemně prožitý den plný pohody, relaxace a inspirativních zážitků! EXPOBEAUTY PRAGUE s.r.o. – pořadatel & tým veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA





Jak vidíte, tak i tentokrát je na letáčku veletrhu uveden můj blog. Za což musím opět moc poděkovat a věřte, že když jsem kdysi na veletrhy začínala jezdit, ani bych v to nedoufala. Na veletrh se chystám v sobotu a samozřejmě si nechci nechat ujít některé stánky. Určitě se zastavím u SpaRitualu, kde omrknu novou podzimní kolekci a rovnou si odnesu tři odstíny, které jsem si předem vybrala. Chtěla bych se zastavit u stánku kosmetiky MOJE a podívat se, jestli budou mít novou nude kolekci laků. Stavím se i Havlíka, u Ryoru nebo Saloosu. 

Skočím se také podívat na veletrh for DEKOR & HOME, na které jsme se byly mrknout vloni s Verunkou z Life with Sandra. Věřte, že tam MUSÍTE a je to tam snad větší ráj, než u kosmetiky. Odpoledne bych se chtěla opět stejně jako vloni podívat na Den letiště. No opravdu bude o zábavu postaráno, a pokud máte čas, tak určitě také vyražte.


Stále ještě můžete soutěžit i o volné vstupenky - ZDE.


TAK KOHO JSEM NALÁKALA? :))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář :)