Recenze Kneipp: sprchový balzám, sůl a olejíčky do koupele

Ahoj všichni :)

V dnešním článku vám dám tři tipy na produkty, které se dokonale postarají o vaši pokožku a zažijete s nimi příjemné, relaxační koupele :)




Sprchový balzám Mandlové květy 200 ml
Tento sprchový balzám kombinuje mandlový olej, jojobový olej a bambucké máslo. Je proto opravdu hodně hydratační a poradí si i s tou nejsušší pokožkou. Je bez umělých látek, parafínu, minerálních olejů a silikonu. Je tedy vhodný i pro citlivou pokožku. Má krémovitou konzistenci, dobře se roztírá, ale moc nenapění. Na pokožce spíše vytvoří takovou jemnou emulzi. Voní po mandlích, ale velmi jemně. Hydratuje skvěle a po použití pokožka zůstává jemná, hebká a není potřeba mazat.


Sůl do koupele Eukalyptus Nachlazení 60 g
Jestli hledáte něco, co vám trošku pomůže od rýmy, která né a né ustoupit, zkuste tuto sůl. Stačí necelá půlka sáčku a sůl se krásně rozpustí a do vzduchu se začne uvolňovat eukalyptus. A to je pro nos jako osvobození. Dýchací cesty se zklidní, uvolní a hned máte lepší pocit. Na relaxační a uvolňující koupel v tomto chladném období je to skvělá volba. Sůl se také doporučuje používat i pro uvolnění svalů a prospívá i citlivé pokožce, kterou zvláčňuje a doporučuje se na její regeneraci např. v případě ekzémů.


Sada olejů do koupele, 3 x 20 ml
  • olej do koupele klidná mysl (modrý) - obsahuje extrakt z pačuli a santalového dřeva pro celkové uvolnění.
  • olej do koupele tajemství krásy (žlutý) - obsahuje ricinový, arganový, marulový a olivový olej. Zajišťuje hydrataci pokožky, snižuje pnutí a zanechává ji hedvábně jemnou. 
  • olej do koupele mandlové květy (růžový) - obsahuje mandlový olej, je určen pro suchou a citlivou pleť. Zanechává pokožku jemnou a vláčnou.
Sadu jsem si hodně oblíbila, lahvička mi vystačila na dvě použití, na jedno mi to přišlo zbytečně dost. Všechny příjemně voněly, nemastily pokožku - naopak byla pak dostatečně hydratovaná a jemná. V nabídce je i sada šesti olejů nebo oleje ve větším 100 ml balení. Je to skvělý tip na vánoční dárek, pro někoho, kdo si rád dopřává relaxační koupele.


Cenově vychází kosmetika Kneipp o něco výš, než podobný sortiment od jiných značek. Sprchový balzám stojí kolem 99 Kč, sůl ve velkém balení 500 g asi na 139 Kč a sada olejíčků kolem 129 Kč. 
Je to ale fajn tip na dárek, protože to není všední záležitost a určitě s takovým dárkem uděláte radost.


CO VY A KNEIPP? ZNÁTE? MÁTE VYZKOUŠENO? CO VÁM VYHOVUJE?










2 komentáře:

Děkuji za komentář :)