Sally Hansen Insta-Dri - 443 Va-Va Violet

V drogeriích se nedávno objevily nové laky Insta-Dri od Sally Hansen, které lákají na vylepšené složení 3v1, díky kterému zvládnete bleskurychlou manikúru. Jak lakování dopadlo? To se dozvíte v článku.




Laky z řady Insta-Dri mají nové vylepšené složení 3 v 1. Obsahují podkladovou bázi a krycí lak, takže v jediném kroku prodlužují dobu, kdy vám lak vydrží, a dodají nehtům lesk. Také slibují krytí v jedné vrstvě, jeden tah a dobu zaschnutí 60 sekund. 

Kamarádka mi k narozeninám vybrala odstín č. 443 Va-Va Violet a parádně se mi trefila do vkusu. Je to krásný, sytý purpurový odstín, který na nehtech vypadá dokonale. Štěteček je kratší, ale silnější a lakuje se s ním velmi snadno. Konkrétně tento odstín je tak dobře pigmentovaný, že s ním opravdu dokážete nalakovat v jedné vrstvě a dosáhnete plného krytí. Konzistence laku je tak akorát, takže lakování zvládnete jedním tahem. Za 60 sekund vám lak zaschne natolik, že si do něj v případě nepozornosti neuděláte obtisk. Samozřejmě pokud o něco špatně zavadíte a na nehet zatlačíte hodně, tak se otlak udělá. Plně zaschlý lak jsem ale měla do 5 minut, pak už žádná nehoda nehrozila. I bez použití top coatu se lak krásně leskl, já jsem ze zvyku ale vrchní vrstvu dala. Lak mám momentálně na nehtech sedmý den a mám jenom velmi lehce ošoupané špičky, jinak drží dobře. 

Samozřejmě nevím, jak jsou na tom s pigmentací ostatní odstíny, ale konkrétně tento si zaslouží velkou pochvalu. Pokud potřebujete rychlou manikúru, bude to skvělá volba. V nabídce jsem viděla 16 odstínů, jak světlé tak i tmavší odstíny, takže je z čeho vybírat. Laky obsahují 9,17 ml a stojí kolem 99 Kč. 


►►► UŽ JSTE NOVÉ LAKY SALLY HANSEN ZKOUŠELY? JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO ODSTÍN? ◄◄◄ .













4 komentáře:

Děkuji za komentář :)