TOP 10 za březen

Ahojky :)

Dnes tu pro vás mám opět mých TOP 10 produktů, které jsem si nejvíce oblíbila v březnu. Většinou když mi nějaký produkt vyhovuje, tak ho používám docela dlouho a jen zřídka ho měním za jiný. Zjistila jsem ale, že mám kosmetiky asi víc než bych mít měla, tak se snažím produkty střídat.



Tento měsíc jsem na nehtech měla nejčastěji modráska od P2 a nemohla jsem se obejít bez base coatu od OPI, který je fakt skvělý.



Už jsem několikrát psala, že nejsem moc rtěnkový typ, proto dávám přednost rtěnko - balzámům a spíše v přirozeným odstínech. Zamilovala jsem se do BabyLipsu v odstínu Cherry Me, který nejen že rty krásně zabarví, dodá jim hydrataci - ale i úžasně voní po třešních.

A aby mu v kabelce nebylo smutno, přihodila jsem k němu moje oblíbené máslíčko na rty od Astoru, v odstínu 008 Hug Me, na které jsem už psala recenzi. Pro mě opět skvělá volba, protože je to přirozený odstín, nic křiklavého, pouze zahalí rty. Sice obsahuje jemné třpytky, ale ty skoro nejsou vidět.



Nějak jsem neměla náladu se dlouze líčit, proto jsem nejčastěji sáhla po matném Color Tattoo v odstínu Permanent Taupe a abych prodloužila jeho výdrž, zafixovala jsem ho stejným odstínem od Essence - 51 absolutely nature. Snadné a hezké líčení a k hotové během minutky.



Pravidelně 2x týdně používám modrou šmoulí masku od Freemana, která mi naprosto skvěle vyhovuje. Zbaví mě přebytečné mastnoty, pleť mi vyčistí, zjemní a trošku stáhne póry.

A zamilovala jsem se do sprcháče od Dermacolu, nebo spíše do té vůně, která vás opravdu povzbudí. Třešňová vůně je hodně intenzivní, ale mě vůbec nevadí a navíc sprchový gel krásně hydratuje pokožku. (taky vám ta vůně chvilkama připomíná griotku:D?)

Konečně přišla řada na vyzkoušení dvousložkového odličovače ze Sephory. Pokud se chcete trošku pobavit, tak mrkněte na článek o tom, jak se ke mě tento odličovat dostal :) Každopádně už sama jsem si ho chtěla několikrát koupit, asi 2x už jsem ho měla v ruce, ale pokaždé ho vrátila. Ale jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, protože je skvělý a určitě si ho koupím znovu :)



Od Gabrielly Salvete mi na testování dorazil balíček s novou řasenkou a CC krémem a neváhala jsem a hned jsem se pustila do testování. S řasenkou jsem ze začátku měla fakt velký problém, protože na můj vkus je tam až příliš náplně (já bych z toho udělala další dvě, né-li tři řasenky) a tím pádem mi řasy slepovala. Nakonec jsem si ale poradila a recenci si můžete přečíst ZDE.

A s CC krémem jsem spokojenější o něco více. Jsem bledule a i když mi dorazil nejsvětlejší odstín, tak je na mě momentálně tmavý, ale není to zase až taková hrůza, takže až se trošku opálím bude mi sedět akorát. Krásně se roztírá a moc hezky se do pleťi zapracovává a výsledný finish mi naprosto vyhovuje. Na obličeji nevytváří masku, takže vypadá přirozeně. Pro mě jediné mínus je v tom, že se po něm lesku jak rajčátko a musím hodně pudrovat a během dne taky. Recenzi najdete ZDE.

Asi tak po deseti letech jsem si dala pauzu od makeupu a když už jsem měla vyzkoušený CC krém, tak jsem makeup prostě nenosila. Moje pleť měla zrovna docela dobrý období, tak jsem si řekla, že na ni nebudu zbytečně plácat makeup a vycházela jsem ven jenom s pudrem od Lorealu, kterej je naprosto fantastickej. Až pojedu do Německa, tak si udělám mega velkou zásobu :D Recenzi už mám taky připravenou :)

A když se mi na pleti usídlil nějaký pupínek, zakročil korektor od Catrice.


Máme nějaké oblíbence společné? :)

14 komentářů:

  1. Maska od Freemana je moje láska. Kdybych mohla nosím jí každý den, ale nic se nemá přehánět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je skvělá, že? já jsem ji nejprve používala 1x týdně a teď jsem se přistihla, že si jí dávám i 3x týdně :))

      Vymazat
  2. ten sprcháč mám, ale tenhle mě neokouzlil...mě dostala jahoda s rebarborou =P

    OdpovědětVymazat
  3. Tu masku od Freemana bych chtěla vyzkoušet.
    Zatím mám doma jen tu fialovou s antioxidanty a zelenou s avokádem.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jaká je? já bych ráda zkusila ještě nějakou jinou :)

      Vymazat
  4. Astor lip butter si chci pořídit v odstínu 011.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Chci už dlouho zkusit tu šmoulovoučkou masku od Freemana :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sprcháč s třešní musí být super, chci si ho taky pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je opravdu povzbuzující, protože ta vůně se nedá přehlédnout :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)