"Nedělní lakování" - sexy nehty s Bourjois

Ahojky :))

Možná už některé z vás ví, že před nedávnem hledala kosmetická značka Bourjois blogerky ke spolupráci. Na mě se usmálo štěstí a budu lakovací blogerka. Jupíííí :) Ten, kdo píše blog s láskou a o pečuje o něj pomaluji jako o mimčo, tak ví, že každá spolupráce šíleně moc potěší a já si toho nesmírně vážím a děkuji za to.

Láčků na zkoušení mi přišlo hned šest. A když jsem mezi nimi viděla krásný červený odstín, volba byla jasná. Červené nehty prostě miluju a jejich nošení si vyloženě užívám. Navíc jsem se zrovna chystala na veletrh, takže skvělá příležitost, jak lak provětrat.

Pojďte se podívat, jak je tento odstín naprosto dokonalý. A určitě bude slušet i vám :))


Oficiální popis
Lak na nehty je z úspěšné řady So Laque, která je nyní ve variantě So Glossy, která je obohacená o dvojnásobné množství vinylu než původní řada a zajišťuje tak vysoký lesk barvy a dokonalý vzhled na vašich rukou. Vinyl zlepšuje pružnost a odolnost filmu.

Laky z řady So Laque se staly nezbytným módním doplňkem a nyní přicházejí i s novým „glossy” efektem. Díky pryskyřici, která dodá pevnost a odolnost, která zabrání odlupování, takže lak vydrží až 10 dní - užijte si nádherné barvy maximálně dlouho! 

Inovovaný štěteček zajišťuje optimální množství nanesené na nehet pro precizní nalakování nehtů bez nadměrné spotřeby, ale i bez nutnosti namáčet štěteček stále dokola. Heslem této řady je: Jednoduchá aplikace a dlouhodobý lesk, který vydrží až 10 dní!


Odstín č. 02 Prepp´hibiscus, je klasická červená barva. Není to ale taková ta extra výrazná, takže se na tento odstín dá snadno zvyknout. Pozornost ale připoutáte, protože tak krásná barva si o ni vyloženě říká. Proto je lepší u takových odstínů dbát na manikúru a nehty si nalakovat pokud možno co nejlépe. Ruce pak vypadají hned lépe a výsledná barva působí elegantněji.

Tento lak má delší, středně silný štěteček, ale lakování šlo skvěle. Není ani slabý, ani moc silný, takže krásně vykreslíte celou plochu nehtu. Konzistence byla parádní, takže jsem během chvilky měla nalakováno.

K perfektnímu krytí stačí jedna vrstva, která je během chvilky zaschlá. Samozřejmě jsem lak zafixovala top coatem a červené jsem tak dodala krásný lesk.

Lak mi dělal společnost 7 dní, pátý už se začal lehce ošoupávat. Slibuje 10 dní, což jsem tedy osobně nezkoušela, ale nějak zásadně se neloupal. Pokud ale vidím, že nehty odrůstají nebo se lehce ošoupají, tak odlakuji a nalakuji jiný :)

Z této řady to byl můj první kousek a byla jsem mile překvapena. Úžasná barva, která se díky skvělému štětečku perfektně lakovala, stačila pouze jedna vrstva a doba schnutí byla minimální. To zní jako skvělý lak, že? A tak že jo. I když se vám ošoupe třeba po pár dnech, dalším lakováním nestrávíte celý den.

Laky obsahují 10 ml a cena se pohybuje od 150 - 230 Kč. Na různých eshopech se ceny dost liší, tak to chce hledat nebo se zajděte mrknout do Douglasu, tam sortiment Boujois mají :)

Tento lak za zmínku rozhodně stojí. Červený odstín je pro mě základ a věřte, že tak krásný odstín vám bude dělat jenom radost :))

LÍBÍ SE VÁM? MÁTE RÁDY LAKY OD BOUJOIS?

Teď vás čeká nálož fotek. Musela jsem jich nafoti hodně, protože tak krásný tak si to zaslouží :)




































34 komentářů:

  1. Fakt krásná barva! Miluju červnou!!

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ji naprosto zbožňuji ..a to jsem ji dřív odsuzovala :D

      Vymazat
  2. Nádherná barva :) Já mám na nehtech teď červenou Coloramu, ale je taková tmavší, rudá :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo Colorama má krásné červené :) ty mám asi 4 a jedna hezčí než druhá :))

      Vymazat
  3. Pěkná červená, podobnou mám teď na nehtech :)

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barva. My jsme s Maru spolupráci taky navázaly, ale dostaly jsme k testování spíše přirozenější tělové,hnědé a růžové odstíny, což nám samozřejmě vůbec nevadí :) Bohužel výdrž mě u těchto laků spíš zklamala, s podlakem a nadlakem mi držely v průměru 3-4 dny.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem také dostala spíše tělové, ale mezi nimi byl právě jeden červený :) a ten musel jít na řadu jako první :)) smutně koukal :))

      Vymazat
  5. Moc krásná barva :) Gratuluji k spolupráci

    OdpovědětVymazat
  6. Náádhera, vypadá to krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný odstín! .))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Gratulujem ku spolupráci, máš krásne nechty, myslím, že laky sa na nich budú len tak vynímať! :-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) snažím se o nehtíky co nejlépe pečovat :))

      Vymazat
  9. Tak tato barvička je opravdu překrásná! Úplně jsi mě nalákala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě ti také bude slušet :)) když je hezky nalakovaný, vypadá úžasně :))

      Vymazat
  10. Barva to je moc krásná :) Jednou v ŽaŽ byl jako dárek lak od Bourjois, tak mám takovou lososovou barvičku a jsem spokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Jak nejsem na červenou, tak tahle se mi líbí....byl aby krásná i na nohy:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Mam doma a je uzasny, uz som ho davno nepouzila, takze dakujem za pripomenutie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak šup šup:) tahle krásná barvička nemůže být v šuplíku, ale na nehtech :))

      Vymazat
    2. :D prave som si s nou nalakovala nechty

      Vymazat
    3. tak kdyby se ti chtělo, můžeš mi poslat fotku na Facebook :))

      Vymazat
  13. Tak takovou červenou bych si velmi ráda pořídila! je nádherná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)