"Nedělní lakování" - nadpozemská krása s KIKO

Ahojky všem :)

Při mé poslední návštěvě Drážďan jsem si skočila obhlédnout jaké pěkné věci má v sortimentu italská značka KIKO. Bohužel jsem měla málo času, proto jsem hned zamířila ke stojánku s laky (jak jinak, že?). Na výběr byla spousta naprosto úžasných odstínů, ovšem když jsem zahlédla jeden, tak nebylo co řešit. 

Sice jsem chtěla vsadit na červenou klasiku, která mě nikdy neomrzí, ale litovala bych, kdybych tam nechala tak krásný kousek, který jsem si vyhlédla. Už podle fotky vidíte, že je naprosto dokonalý, tak doufám, že si dnešní článek užijete :))




Trošku mě mrzí, že laky nemají popsané odstíny, alespoň já jsem tedy žádný nenašla, takže si budete muset poznamenat číslo. Odstín č. 497 se se svojí krásou ve stojanu nedal přehlédnout. Je to krásný galaxy odstín, ve kterém převládá tmavě fialová se spoustou shimmeru. Shimmer hází odlesky do fialova a modra. Těžko se mi to popisuje, ale z fotek je to snad jasné. Prostě a jednoduše, je to něco nadpozemského.

Toto je můj první lak od značky KIKO, proto jsem byla velmi zvědavá na štěteček. S tím nebyl sebemenší problém, protože je zastřižen rovně, avšak velmi precizně. Krásně tedy nalakujete nehty a to si tento božský odstín zaslouží.

Kryje už v první vrstvě, aby vynikla jeho pravá krása, jsou lepší vrstvy dvě. Zaschlý byl během chviličky, takže v tomto ohledu KIKO taky nezklamalo. Konzistence laku byla taky přesně taková, jakou jsem čekala, takže lakování zvládne každý.
Lak jsem měla už několikrát, protože tak dokonalý odstín jsem prostě vyvenčit musela. S výdrží jsem problém neměla. Odlakovávala jsem vždycky přibližně po pěti dnech, protože jsem chtěla změnu. 

Jednou jsem ale "galaxy" odstínu dopřála ještě větší luxus a přelakovala jsem ho top coatem od SpaRitual. Na toto zdobení se můžete těšit v jednom z dalších článků, na malíčku je jenom takový spoiler :))

Stál asi 2,90€ a obsahuje 15ml. Za tak božský lak je to naprosto bezkonkurenční cena a věřím, že pokud si ho koupíte, zamilujete si ho stejně jako já :)

A teď už velká nálož fotek, protože je tak skvělý, že jsem musela fotit jako divná. 


JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? MÁTE NĚJAKÝ LAK OD ZNAČKY KIKO?
 













16 komentářů:

  1. Ta barvicka je naprosto luxusní! Stejně jako tvoje nehty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tvoje nehty jsou božský :-) Nádherný lak ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je to nádherný :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstin je opravdu nadherny :-) Od znacky Kiko zadny lak nemam, ale mam taky takovy galaxy odstin od znacky SpaRitual :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak je doopravdy překrásný! Já mám laky od Kiko moc ráda! Pěkně kryjí, hezky se lakují, mají nepřebernou paletu barev a nejsou drahé. V poměru cena-výkon, ideální! Mám jich doma asi pět a rozhodně nejsou poslední :) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já budu muset pořídit další, byla jsem z něj unešená :))

      Vymazat
  6. Tak ten je naprosto skvěůý :) mám od KIKO 2 laky a jsem s nimi spokojena, přesně jak píšeš lakování super a i schnutí parádní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bože ten je!! A stím snow globe je ještě krásnéjší!!

    OdpovědětVymazat
  8. Velice připomíná chanel taboo.
    Od kiko mam jen dva laky, oba fajn:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)