Pore Cleanse Gel a Daily Scrub od Medik8

Krásný den všem :)

Před Vánoci jsem dostala nabídku spolupráce z eshopu Medaprex.cz. Byla jsem neznalec, protože jsem o značce Medik8 a eshopu předtím neslyšela. Samozřejmě jsem začala hned zjišťovat, o co jde, a byla jsem nadšená, že jsem dostala příležitost výrobky od značky Medik8 vyzkoušet.

Pleť se mi za poslední dobu o trochu zhoršila, proto hledám nějaké účinné pomocníky, které mi k lepší pleti dopomůžou. Velmi důležité je ale čištění pleti, proto jsem si vybrala peeling a čistící přípravek, který čistí póry.

Jak mi přípravky Medik8 sedly a zda jsem byla spokojená, se dočtete v článku :)




Medik8 je britská značka, která je známá svými kvalitními výrobky a vysokou účinností. Nabízí účinná séra, krémy pro řešení různých kožních problémů a také speciální derma válečky.

Výběr je opravdu široký a každý si z nabídky najde výrobek, který ho zaujme. Já jsem po pečlivém vybírání vybrala Daily Scrub (nyní přejmenováno na Pore Refining Scrub 75ml) a Pore Cleanse Gel. Výrobky testuji skoro 4 měsíce, dokonce jsem je na čas uklidila do šuplíku a používala něco jiného a pak jsem se k Medik8 opět vrátila. Otestování mám tedy opravdu řádně :) 



Daily Scrub (nyní přejmenováno na Pore Refining Scrub 75ml)
Oficiální popis: Peeling s dvojí silou Pore Refining Scrub jemně exfoliuje pokožku a odstraňuje odumřelé buňky, zanechává pokožku jemnou a hebkou. Je vhodný pro všechny typy pleti a byl vyvinut za účelem hloubkového čištění pórů a obnovy denní exfoliace. Obsahuje L-mandlovou kyselinu, jemnou formu AHA pro omezení dráždivosti.
Je vhodný pro mastnou a smíšenou pleť.
Neobsahuje parabeny, nedráždí pokožku.
Má protizánětlivý účinek, působí tak proti vzniku akné.
 
Peeling se doporučuje používat 1x za dva až tři dny dle potřeby, já jsem ho používala jednou za týden a bohatě to stačilo. Peeling má poměrně hrubá zrníčka, na pleti ale nepůsobí nepříjemně, naopak pleť krásně promasíruje. Zrníčka během čištění zůstávají pořád stejná (u některých peelingů se zrníčka rozpouštějí), takže bylo stále čím peelingovat. Stačí pouze malé množství na vyčištění celého obličeje. Já jsem si často pomáhala masážní houbičkou Ebelin (článek ZDE), díky které jsem docílila opravdu pořádného peelingu. Obličej jsem čistila přibližně 3 minutky, vždy krouživými pohyby po celém obličeji. Nedřela jsem a nic jsem nepřeháněla. Okolo nosu, kde mám černé tečky, jsem ale trošku přitlačila, abych pleť vyčistila opravdu důkladně. Vůně peelingu je taková zvláštní, nechci říct, že vyloženě smrdí, ale není to nic, co by mi vonělo. Připomíná mi to ordinaci u kožní lékařky.

Po čištění byla vždy pleť trošku červená, ale to se dalo čekat. Doporučuji proto dělat peeling večer. Peeling vůbec nevysušuje pleť a nemusela jsem mazat. To mě překvapilo ze všeho nejvíce, protože po peelingu většinou pleť nechám chvilku odpočinout a pak musím hydratovat. Po tomto čištění v mém případě mazat potřeba nebyla.

Pleť byla krásně hladká, měla jsem pocit, že byla na pohled hezčí a zdravější. Opravdu jsem měla pocit, že je pleť vyčištěná. Po častějším používání jsem nezaznamenala nějaké nežádoucí účinky, naopak se mi pleť o dost zlepšila.

Dle popisu je balení 75ml vydrží až 75 aplikací, nevýhodou může být cena, cca 680 Kč. Peeling používám často, ale vždy stačí opravdu malé množství, takže vám balení vydrží dlouho. 





Pore Cleanse Gel
Oficiální popis: Dvojí síla čisticího gelu s AHA i BHA kyselinami je určena pro čištění a odstranění známek stárnutí problematické pleti, zároveň je však šetrná k pokožce. poreCleance gel byl vyvinut pro hloubkové čištění a stimulaci denní exfoliace.
Hloubkově čistí póry – nečistoty, maz i make-up.
Důkladně zbavuje pokožku nadměrného oleje, špíny a bakterií.
Čistí mastnou a ucpanou pokožku.
Napomáhá dosáhnout optimální hydratace a pH pokožky.
Je ideální pro mastnou a smíšenou pokožku.
Neobsahuje parabeny, sulfáty, mýdla a jiné dráždivé látky.

Čistící gel se má používat 2x denně. Bohužel ráno nejsem schopna nějakým zásadnějším způsobem pečovat o pleť, proto jsem čistila pravidelně pouze večer.  Klasicky jsem se odlíčila a pak jsem pleť čistila gelem. Na pomoc jsem si občas zase vzala peelingovou houbičku Ebelin. S tou mi totiž jakékoliv čištění připadá daleko účinnější. Na odličování jsem gel nepoužívala, přijde mi to zbytečné, od toho mám odličovače a gel jsem tedy používala jako další krok. Gel je průhledný, má hustější konzistenci, se kterou se pracuje skvěle. Voní o poznání lépe než peeling, cítím příjemnou lékárenskou kosmetiku. Obličej jsem čistila taky přibližně 3 minuty, opět jsem se důkladněji zaměřila na oblast kolem nosu.

Po čištění byla pleť naprosto božsky hladká a také jsem nemusela hydratovat. Nekonal se ani nepříjemný pocit pnutí, prostě paráda. Mám pocit, že gel pleť vyčistil zatím nejlépe, co jsem kdy zkoušela. A černé tečky a póry? Na ty jsem zatím zázračný lék nenašla, ale Pore Cleanse Gel si s nimi poradit uměl a to parádně! Během zkoušení jsem zaznamenala úbytek černých teček a rozhodně se netvořily tak často, jako předtím. Póry byly také vyčištěné daleko lépe a pupínky se nedělaly skoro vůbec.

Balení 150ml vydrží až 100 aplikací. Cena je 440 Kč, takže to není nic hrozného. Pore Cleanse Gel mohu doporučit a pokud rády zkoušíte novou pečující kosmetiku, určitě na wishlist zapište tento gel.






Za mě tedy obrovská spokojenost a oba výrobky mohu jenom doporučit. Pokud bych se ale přeci jenom měla rozhodnout, tak spíše Pore Cleanse Gel. Ten si určitě koupím znovu, protože tak dokonale vyčištěnou pleť jsem neměla dlouho. Ani cena není s ohledem na výsledky vysoká.

Celkově mě výrobky Medik8 mile překvapily a jsem ráda, že jsem měla možnost je vyzkoušet. Děkuji tedy eshopu MedaPrex za poskytnutí produktů k recenzi.

SLYŠELY JSTE O ZNAČCE MEDIK8? MÁTE NĚJAKÉ VÝROBKY? JSTE SPOKOJENÉ?

10 komentářů:

  1. Znacka me zaujala, i produkty, i kdyz ja bych sahla po jinych, plet mam spise sussi :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Gel mě hodně zaujal, myslím, že by mé pleti sednout mohl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doufám, že pokud vyzkoušíš, tak ti sedne, já jsem opravdu nadšená :))

      Vymazat
  3. Na značku už jsem četla několik pozitivních recenzí, produkty mě zaujaly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zpětně nedávno hledala recenze a také jsem četla chválu, tak jsem ráda, že Medik8 vyhovuje i ostatním :)

      Vymazat
  4. Tady tahle kosmerika me I celkem zaujala.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, pokud budeš mít možnost, tak určitě vyzkoušej :))

      Vymazat
  5. Vypadá to hodně dobře, už jsem si všimla spousty pozitivních recenzí:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo ...taky jsem pak dohledávala a jenom pozitiva :))) to jsem ráda :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)