Únorový Brandnooz Box

Ahojky :)

Únorová krabička plná jídla se někde loudala, proto je článek o Brandnooz boxu o pár dní později. Tentokrát jsem ani nestihla včas vyfotit všechno pohromadě, protože se do obsahu pustil přítel, tak snad omluvíte ty prázdné a pomačkané obaly :D 

Alespoň vám můžu napsat, jak nám co chutnalo, popřípadě nechutnalo. A proč jsem opět dostávala infarktové stavy, se dozvíte v článku :)


Jako první jsem z boxu vylovila čaj Lipton s příchutí Blueberry Muffin. V minulém boxu byl také čaj od Liptonu a ten mi moc chutnal, proto jsem borůvkový musela ochutnat ihned. Čaje mám ráda a tento špatný nebyl, ale minulý makronkový byl lepší.

Taky se stala menší chybička, protože jsem v boxu našla čaje dva. Nenašla jsem tam grahamové krekry Tuty. To mi ale vůbec nevadí, protože na krekry moc nejsem a čaj se u nás určitě neztratí. Akorát docela lituju toho, kdo dostal moje krekry místo čaje :) 



V boxíku byl i energetický drink SERAF s extrakty z bylin. Pro nás je to novinka a v boxu ještě tento produkt nebyl, takže to oceňuji. Já energy drinky moc nepiju, přítel ano, takže se na energeťák hned pustil. Já jsem pak taky ochutnala. Chutnal nám jako takové ty šumivé vitamínové tablety, co se dávají do vody. Nebylo to špatné, ale nic, co bychom museli mít znovu.



Mentosky už také v boxíku byly a mám takový pocit, že přesně tyto. Mentos nemusím, ale tyto mám ráda. Resp. vždycky ten jeden bonbon, který na mě zbyde mi chutná a stačí mi :))



Sýrové tyčinky nás moc nepotěšily, protože si je nekupujeme a v nějakém minulém boxu byly podobné. Až bude mít přítel chuť určitě je ale zbaští, do boxu bych je už ale nedávala a klidně bych se bez nich obešla.



Tomato mix mě hodně potěšil. Často děláme pizzu nebo takové ty pizza šneky a dělám k tomu domácí rajčatovou omáčku, takže toto se přesně hodí :)



Zase Jumex? Už mě to vážně začíná štvát, to není nic jiného, co do boxu dát? Chápu, že jsou Jumexy oblíbené, ale už to vážně chce změnu. V boxu byl i letáček se všemi příchutěmi, tak by alespoň mohli dát nějakou, která tam ještě nebyla.



Jsem ráda, že do boxíku dali alespoň nějakou pořádnou novinku. Alespoň já jsem tedy tento sirup neznala. Na výběr byl ještě zázvor, ten by ale u nás moc neobstál, proto jsem ráda, že máme mátový. Teď už jenom léto, pořádné sluníčko a bude to dokonalé :)



A jako poslední tu mám ovocné tyčinky od Emca. Ty jsme hned zkusily a proboha, vždyť je to tááák sladký. Přítel to muset dojídat i za mě, protože já jsem to opravdu nedala. Kdyby to nebylo tak sladké, tak jako rychlá svačinka by to nebylo špatné.



Já vám teda nevím. Zdá se mi, že se Brandnooz box měsíc od měsíce horší. Ačkoliv mi Jumex chutná, už mi leze krkem. V dalším boxu už ho fakt nechci. Když už, tak jinou příchuť. Mentosky, krekry a tyčinky mi taky nepříjdou ničím zajímavé. Překvapil akorát ten sirup, čaj a energeťák. Suma sumárum - doufám, že se březnový box povede víc :)

CO ŘÍKATE NA OBSAH ÚNOROVÉ KRABIČKY? POKUD ODEBÍRÁTE, TAKÉ VÁM UŽ JUMEX LEZE KRKEM?

11 komentářů:

  1. Také čtu na BNB čím dál více kritiky... Já osobně bych si to nikdy nekoupila, nezdravé nejím. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah boxu mě tenhle měsíc zaujal zase o něco méně než minulý měsíc. Kdybych odebírala, tak by mě asi také štvalo mít v každém boxu Jumex. Box má podle mě být od toho, aby ten kdo ho objednává objevoval nové produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mentosky jsem v boxu neměla, protože byly tuším jen když sis je objednala k tomu za body :D ale jinak mi Jumex nevadí jen zrovna mango ráda nemám, tak to doma syslím kamarádce :D
    Sirup mě taky potěšil a jsem taky moc ráda za mátový :)
    A taky se mi zdá, že každý měsíc je to slabší a slabší.. Doufám, že teď až bude léto, to bude lepší!

    OdpovědětVymazat
  4. Balíček mi přišel téměř stejný, ale tyčinky jsem měla grepové a ty mi přišli moc fajn. Mentosky jsem tam neměla. Musím se přiznat, že z BB už taky nejsem moc "odvařená" a přestává mě bavit :(

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, že brandnooz box neodebírám, jen pročítám jeho recenze a musím říct, že rozhodně nelituji. Jen minimum z boxu bych určitě spotřebovala a přítele mám daleko, takže tu není, kdo by to jedl :D Nicméně, mátový sirup vypadá lákavě a jak říkáš, na léto bude ideální! ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  6. No, mě se tím boxíkem moc nezvděčily :D Jako ale krekry Tuty jsou dobrééé, ty si kupuju pravidelně ( vyrábí je kousek od nás :D ) Líbí se mi obal ovocné tyčinky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tady tohle vydání se mi moc nelíbí je takové chudé a o ničem. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. opět o ničem,nepřekvapili :D jedině ten mátový sirup.ale normálně bych si ho nekoupila,ale na léto na osvěžení pití proč ne,ale jinak,max do čaje. Jsem ráda,že už mě to neláká a naprosto nechává chladnou,už po 4 zkušenostech nikdy více :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jumex místo krtka nebo lotusu? To máš fuk, předpovídám brzký konec všem těmhle nesmyslným krabičkám =D ta nejvíce zvrhlá je již za námi =)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tenhle box by me nastval, takze jsem rada, ze uz jsem si predplatne zrusila!!

    A.

    OdpovědětVymazat
  11. :) zatím jsem nic nevyzkoušela ale láká mě to koření :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)