Zářijový Brandnooz box

Ahojky :)

Jako vždy, koncem minulého měsíce dorazil zářijový Brandnooz Box, který mi moc radost neudělal. V poslední době jsem byla celkem spokojená, ale asi jsem to zakřikla a tento podle mých představ zrovna nebyl. Však se na to pojďte podívat do článku :))




  

Mentos POPINS (22 Kč / 50 g)
Novinka - nenovinka, mentosek bylo už v boxíku hodně a rozhodě bych se bez nich příště obešla. Tyto žvýkací bonbony hned snedl přítel, ale nepovažuji to za plnohodnotnou věc, kterou bych v dalším boxíku chtěla najít.



Lipton - Flirty Lady Lipton (49,90 Kč / 36 g)
Čaj se teď na podzim hodí, ale zatím jsem ho nezkoušela, protože mám zrovna otevřených dost balení. Ale čajík chválím, ty já ráda :)



Racio - Free Style (11,90 Kč / 25 g)
Příchuť smetana a kopr? To není zrovna moje parketa, takže jsem rýžová kolečka hodila do šuplíku, ať se jich někdo ujme. A přítel si pochutnal a prý by si dal další :D Takže pokud máte rádi kopr, bude to dobrá svačinka :)



ALPRO - sójový nápoj pro děti (79,90 Kč / 1 L)
Jojo, sójové nápoje, ty jsou pro mě :)) To je asi jediný produkt z celého zářijového Brandnooz Boxu, který mi udělal radost :) A už je fuč :))



Spak - tatarská omáčka ( 44,90 Kč / 500 g)
Tatarka neomrzí, ale už také několikrát v boxíku byla. Sice od jiných firem, ale stejně. Chtělo by to nějakou změnu. Co třeba kečup? Ten už tu dlouho nebyl :D Né, dělám si srandu, kečup nechci, ale něco jiného, by to přeci jenom chtělo :)



Bear Beer světlý ležák ( 26 Kč / 0,5 L)
Nebylo nedávno? Já jsem ani to předchozí pivo neměla, ale i bez tohoto se obejdu.



Santa Maria Fajita koření (34,90 Kč / 30 - 40g)
A další koření. Tím nás také pravidelně Brandnooz Box zasobuje. Změnu, chce to změnuuu :)



Korunní Extra - 2x (32,90 Kč / 1 L)
A tady mi přijde, že aby se vůbec něčím velkým Brandnooz Box zaplnil, tak do něj dali dvě korunní. Vypil přítel, protože já na takové sladké pití nejsem.



A to je ze zářijového Brandnooz Boxu vše. Bohužel kromě sójového nápoje (který se ale taky v boxech objevuje často) mě vůbec nic nezaujalo. A to jsem ty poslední boxy docela chválila. Toto je za mě propadák a přemýšlím, že pokud další tři nebudou lepší, od nového roku nebudu odebírat. Přeci jenom zásobu tatarek, koření, sladkého pití a bonbonů nepotřebuji :)

JAK JSTE BYLI SE ZÁŘIJOVÝM BRANDNOOZ BOXEM SPOKOJENÍ?

3 komentáře:

  1. Pro mě to propadák nebyl, ale s předchozím balením jsem byla spokojená víc. Osobně bych uvítala méně (nebo spíš vůbec, ale chápu, že to někdo má rád) sladkostí, různých bonbonů, pásků, pendreků, sladkého pití atd. Naopak by mě potěšila nějaká dobrá kvalitní čokoláda nebo káva.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se box docela líbil, Mentosky bych tam ale už taky nepotřebovala :-) Zatím na blogu zářijový boxík recenzovaný nemám ( brzy bude), ale budu ráda, když se mrkneš. Docela by mě zajímalo, co by byl Tvůj best of box. Napiš mi to :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Me se tohle vydani celkem libi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)