Březnový Brandnooz Box

Ahojky :)

Nesmím vám zapomenout ukázat, co se ukrývalo v březnovém Brandnooz Boxu
, protože podle mě po dlouhé stál za to. Měsíc od měsíce se mi do rozbalování krabičky chce méně a méně, takže občas nechám krabičku ležet celý den bez povšimnutí. O to větší, je pak překvapení, když obsah zaujme a potěší. A to je přesně případ březnového vydání. Pojďte se mrknout, co se v něm ukrývalo.




Figaro Perličky nám doma udělaly radost, protože jsme zrovna měli chuť na něco dobrého a nezdravého, tak jsme si zobli. Jsem ráda, že jsem nedostala variantu Karamelky, protože karamel moc nemusíme.

Dvě rychlé svačinky Balconi se u nás taky neztratí a hned se po nich zaprášilo. Stejně tak Top Topic citron a sušenka Chocoland, ty byly taky hned fuč. Čaje Ahmad Tea jsem vzala do práce a příště bych klidně uvítala více pytlíčků.

Potěšily nás i celozrnné těstoviny, které máme rádi, a už se těším, až udělám nějaký zeleninový salátek. Krémová omáčka se zakysanou smetanou od Spaku nás taky zaujala a hned jsme ji zkusily ke grilovanému masu a chutnala skvěle. Dvě farmářské polévky jsem také v boxe našla ráda, ale zatím jsem je nevařila. V boxe byla i Živáňská omáčka tradiční, která bude určitě výborná s rýží. Nakonec ještě Maggi, to je taková klasika, která u nás vydrží snad sto let, ale neztratí se. A ještě bych zapomněla na červenu řepu, kterou bych v boxe nečekala, ale je to fajn.

V boxe byl ještě časopis Moje Psychlogie, který nekupuji, ale na rychlé prolistování a počtení je to fajn. Beru to jako příjemné překvapení, ale vzhledem k tomu, že Brandnooz je jídelní box, spíše bych uvítala nějaké zajímavé jarní nebo letní recepty :)


Březnový Brandnooz Box se mi zdál hodně plný a po dlouhé době jsem byla vážně mile překvapená a možná jsem v to ani už nedoufala. Docela se těším na dubnové vydání. 

JAK JSTE BYLY S TÍMTO BOXEM SPOKOJENÉ VY?
















13 komentářů:

  1. Já si myslím, že už byly lepší boxy, ale nebyl špatný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce spokojená jsem byla z červené řepy, která byla super. Instantní polévky nemusím a nechutnala mi, když jsem si jednu zkoušela "z nouze" udělat. Nicméně recenze na brandnooz box a můj názor na něj je u mě na blogu, můžeš se podívat, pokud tě zajímá i názor někoho jiného. :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na polévky jsem zatím ještě neměla odvahu, tak snad nepřijde nouze :D

      Vymazat
  3. Obsah boxu by se u nás určitě upotřebil :) Teď by mi po obědě bodly ty perličky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. klidně by tam mohly být znovu :D ale stačilo by nějaké mini balení :))

      Vymazat
  4. Já bych byla spokojená :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tento obsah boxu by mě velmi potěšil. Ráda bych vyzkoušela živáňskou omáčku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ale jo, myslím, že zas super obsah. Vždycky si říkám, že objednám a pak to stopnu, ptž se bojím, že bude mít produkty, které nevyužijeme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toho já se děsím každý měsíc, naštěstí je nás doma hodně, tak se to nějak rozdělí a všechno sní :))

      Vymazat
  7. Já jsem byla spokojená moc. Už jsem skoro všechno vyzkoušela a jediné co bych už nikdy nemusela, jsou celozrnné těstoviny. Ty jsou opravdu hnusné.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)