"Nedělní lakování" - jarní mámení s CC lakem od Essence

Zdravím vás :)

Doufám, že jste měly skvělý víkend a že už konečně přichází slunečné počasí. A abych vám tu dobrou náladu z víkendu ještě o malinko prodloužila, mám tu pro vás jeden krásný kousek, který na nehtech vypadá úžasně. A to bych nebyla já, abych ho nechala jen tak, takže se můžete těšit i na rychlé zdobení.



Možná si pamatujete, že jsem nedávno psala o CC laku od SpaRitual (článek ZDE). Podobné laky dělá Alessandro, Flormal, Colistar atd. Ani značka Essence není pozadu a vydala řadu Colour & Care, která je obohacena přírodními složkami, má posílit nehty a dodat jim elegantní krémový odstín. V nabídce je 5 odstínů, laky obsahují 10 ml a stojí 59,9 Kč. 

Odstín, který mám, se jmenuje 02 I care for you a je to krásná něžná růžová s nádechem do meruňkové. Bohužel se mi nepodařilo úplně přesně zachytit odstín, ve skutečnosti je o kapku tmavší, ale věřte, že i když přirozené odstíny nevyhledáváte, tento vás určitě okouzlí. Nehty díky němu hned vypadají upravené a elegantní. Tento odstín bude slušet jak delším, tak kratším nehtům. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které k plnému krytí stačily. Štěteček je širší, ale zastřižen krásně do kulata, takže se mi s ním pracovalo skvěle a oblouček vykreslíte raz dva. Ovšem ten, kdo v lakování ještě nemá tolik praxe a má úzká lůžka, by mohl mít trošku problém. Záleží jenom na tom, na jaké štětečky jste zvyklé a jak si umíte poradit.  Doba schnutí byla oproti klasickým lakům Essence o něco rychlejší, ale nic nadprůměrného. Na co jsem byla ale hodně zvědavá, byla výdrž. Ať dělám, co dělám, tak mi laky Essence v průměru drží 4 - 6 dní. Tento držel bez porušení tři dny, čtvrtý den se začal trošku loupat a pátý den byla potřeba odlakovat. Pro mě osobně je to málo, protože jsem zvyklá mít lak neporušený třeba týden, ale vzhledem k tomu, jaké mám s Essence zkušenosti, jsem byla příjemně překvapená.

Tento lak také slibuje přírodní látky ve složení. Řeknu to narovinu, ve složení se nevyznám natolik a nevezmu si na triko, abych tu psala nějaké nesmysly a ohledně složení vám radila. Složení je vypsané ZDE, tak se v případě potřeby podívejte. Ovšem já jsem zastánce toho názoru, že lak jako takový vám nehty sám od sebe neposílí. O nehty je potřeba řádně pečovat a používat výživy. 

Celkově jsem ale s lakem moc spokojená, protože na nehtech vypadá opravdu krásně a rozhodně s ním nic nezkazíte. Já jsem tak krásný odstín nemohla nechat jen tak, tak jsem ho ozdobila pomocí vodolepek s motivem růžových kytiček, které tomu dodaly tu pravou romantiku.


JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN A ZDOBENÍ LÍBÍ? UŽ JSTE ŘADU COLOUR & CARE ZKOUŠELY?





















Děkuji eshopu kupkosmetiku za zaslání laku na vyzkoušení. 

16 komentářů:

  1. takéto odtiene lakov na nechty mám asi najradšej :) veľmi pekne si si ich aj dozdobila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. ty nalepky jsou krásné :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Máš tak nádherný nehty! A asi ten lak potřebuju :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)