Glitrové laky MOJE: odstín č. 1 a 3

Kosmetika MOJE má nově v nabídce čtyři glitrové laky s vysokým obsahem glitrů extra velikosti pro maximální intenzitu. Dva z nich vám dneska ukážu a dokonce i na videu. V článku najdete i recenzi a fotky, tak mrkněte :)




Odstín č. 1 v čirém základu ukrývá černé a zlaté glitry různých velikostí. Odstín č. 3 má také průhledný základ, který tvoří tmavě růžové a zlaté glitry, také v různých velikostech a sem tam se objeví i nějaký černý. Štětečky jsou široké tak akorát, zastřižené rovně a pracuje se s nimi dobře. U glitrových laků mi na tom stejně moc nezáleží. Oba se lakují dobře. Na vzorník jsem je lakovala bez podkladu, ale i černým a bílým lakem, ať máte představu.

Odstín č. 3 mě zaujal více a lakovala jsem ho na jednu vrstvu černého základu. Stačila pouze jedna vrstva a  krásně růžové glitry vynikly.

Odstín č. 1 jsem lakovala bez základu a pomocí houbičky. Tři vrstvy na prsteníčku a dvě na zbylých nehtech. Na těch bych osobně dala o tu jednu více, občas jsou vidět volné plochy.

Povrch nebyl tak hrubý jako například u pískových laků a ani u jednoho jsem nepotřebovala použít top coat. Odlakovat šly samozřejmě hůře, než klasické laky, ale s tím snad každý počítá :) Výdrž vyzkoušenou nemám, ale u glitrových laků není problém lak "dolakovat", aby nikdo nic nepoznal.


Na ten s růžovými glitry se určitě mrkněte, protože vypadá opravdu krásně a bude vám slušet. Kdo má ráda spíše decentnější manikúru, skvělou volbou bude ten zlato-černý na bílém podkladu. Laky obsahují 12 ml, stojí 49 Kč a koupíte třeba ZDE.


JAK SE VÁM TYTO GLITROVÉ LAKY LÍBÍ? KTERÝ VÁS ZAUJAL VÍCE?


















*Děkuji zastoupení kosmetiky MOJE za zaslání laku na vyzkoušení.

10 komentářů:

Děkuji za komentář :)